Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Farklı Alanlara İlgin Artacak Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 100%

Yapmanız gereken zihin çalışmaları varsa, yarına kadar ertelemek isteyebilirsiniz. Muhtemelen en güçlü olan sosyal tarafınız olacak. İşleri yoluna koyma, organize etme ve odaklanma yeteneğiniz hep ön plandaydı ancak bugün bunun yerini, insanlarla bir araya gelme aşkınıza uyacak bir enerji almış durumda. Bu tür faaliyetlerin sizi yenilemesine ve gevşemenize yardımcı olmasına izin verin. Sizin için (bir Kova olarak) gülmek, terapi gibi. Bugün bu fırsatı elinizden geldiğince yaratmaya çalışın.

Duygusal olarak, herkesin bugün size karşı olduğunu fark edebilirsiniz. İş ortaklığınızı geliştirmeye teşvik eden bir alandayken, diğerleri agresif bir şekilde "Ben! Ben! Ben!” diye bağırıp çağırıyor olacaklar. Bu düşünce şekilleri arasında bir uzlaşmaya varılmalıdır. İletişim, bugün gibi bir günde üstünüze yapışacak şeylerden kurtulmanızı sağlayacak şey olacaktır. Zihninizle konuşun ve neden böyle düşündüğünüze dair kanıtlar bulun. Bu gerçekler arkadaşlarınız için!

Bugün yakın çevrenizde sosyal bir etkinlik organize etmek veya bu etkinliğe katılmak için gününüzü telefonda geçirebilirsiniz. Bunlar bir açıdan işle ilgili durumlar olabilir. Eğer bu durumlar bugün gerçekleşirse, muhtemelen harika bir zaman geçireceksiniz. Kendinizi çok cana yakın ve hevesli bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurmanız ve eski arkadaşlarla tekrar bağ oluşturmanız muhtemel. Kendiniz gibi olun, ve günün tadını çıkarın.

Evde çatışmalar ve rahatsızlıklar baş gösterebilir. Planlar iptal olabilir. Her şeyi kendin düzeltmeye kalkışma, nasıl yapılacağını bilsen bile gerilmiş sinirlerin çabalarını sabote edebilir. Bir profesyonele danış, icabına onlar baksın. Sen ise dışarı çık, eğlen ve unut! Böyle şeyler hep olur nihayetinde.Uzun süredir bir arkadaş olduğunuz biri bugün sizin için arkadaştan daha fazlası olabilir. Aranızda her zaman belli bir elektrik vardı ancak şimdiye kadar bunu kabul etmemiştiniz. Fakat artık doğru zaman geldi. Bu eski ilişkinin yeni yönlerini keşfederken karşı tarafın duygularını incitmek istemiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yataktan kalkar kalkmaz zırhınızı kuşanmak isteyebilirsiniz. Ortada tüm şiddetiyle süren bir savaş var herkes sizi hedef almış gibi görünebilir. Meseleyi tüm yönleriyle kavramadan savunmaya geçip olayı daha da büyütmemeye özen gösterin. Her şey küçücük bir yanlış anlama yüzünden patlama noktasına varmış olabilir.

29 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yasal süreçler, tazminat ve nafaka, alacaklar ve ödemelerle ilgili süreçler gündeminizde olabilir. Uzun vadeli bir yatırım araştırması içinde olabilirsiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birikimini farklı bir şekilde değerlendirmek için araştırmalarına ağırlık vereceksin. Duygusal hayatında hareketlenmenin olacağı bir döneme giriş yapacaksın. Yalnız bir Kova burcuysan, yakın çevrenden hiç beklemediğin bir kişiden aşk itirafı gelebilir. Sanata karşı ilgisi olan bir Kova burcuysan, farklı alanlara karşı olan ilgin artacak.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne yoğuntemposu ile başlıyor olabilirsiniz. İş yoğunluğu sizlerde duygusal baskı oluşturuyor olabilir. İşlerin zamanında yetişememe durumu stres kaynaklı sağlığınızı değiştirebilir.

29 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni ufuklara açılmak için heyecan duyabilirsiniz. Akademik konular gündeminizi meşgul edebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kendinizi daha iyi ifade edebilmek için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyi hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi yolunuzu zekanız ile ışıkla taçlandırmak hususunda başarılı olabileceksiniz. Satış sektörü gibi işlerde kolayca başarı kazanabilirsiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgürlüğünüzü kazanmak için oldukça çabaladığınız bir gün olacak. İş yerinde kendi alanınıza bile istediğiniz kararları uygulayamıyorsunuz ancak bu durumu değiştirmek de sizin elinizde. Saygısızlık yapmadan biraz ses çıkarmanızda hiçbir sakınca yok.

29 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen, baş edebileceğinizden fazla zorlanıyor ve bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz. Yetenekleriniz mükemmel. 

29 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişimci yönünüzün aniden köreleceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Kendinizi dış dünyadan soyutlayarak yalnız başınıza kalabilir, işlerinizi bile gizliden gizliye yürütmeye başlayabilirsiniz. İnsanların sizi kabuğunuzdan çıkarmaları zor olabilir.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda karşınıza çıkan tüm engelleri başarıyla aşıyorsunuz. Hayattan ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz ve sıkı bir şekilde çalışıyorsunuz. Vücudunuzun ihtiyacı olan besinleri tükettiğinizden emin olun.

29 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz, çözümü olmayan bir dönemece girmiş ve büyük olasılıkla hoş olmayacak bir sona varacak. Bu ilişkiye önyargısız baktığınızda, pek mükemmel olmayan ilişkinin, doğal olarak bir sona vardığını kabulleneceksiniz. Bu aralar yeni birgirişimde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol kazanç var. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi yakınlarınızın sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 52" R
Ay
Oğlak
15° 36' 09"
Merkür
Koç
16° 38' 36"
Venüs
Boğa
00° 07' 08"
Mars
Balık
29° 10' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 26"
Satürn
Balık
16° 30' 44"
Uranüs
Boğa
22° 18' 23"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 06"
Lilith
Başak
23° 15' 30"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>