Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2022, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

İnsanlardan çok fazla ilgi göreceksiniz. Karizmanız tıpkı bir film yıldızı gibi, bugün tüm gözleri üzerine çekecek. Sevgiliniz belki de bazı kıskançlıklardan dolayı aniden sizinle daha fazla ilgilenmeye başlayabilir. Birileri sizinle flört etmeye çalışıyor ve bu da onun endişelenmesine sebep olabilir. Arkadaşlarınız bile size daha fazla saygı ve hayranlık gösteriyor olacak, tadını çıkarın!

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Sabah kahvenizin etkisi geçmeye başladığında kafanız fikirlerle dolup taşabilir! Düşüncelerinizi yakalamaya ve onları unutmamaya çalışın. Bunları dizüstü bilgisayarınıza not edin veya taşınabilir bir kayıt cihazına kaydedin. Kariyerinizin geliştiği yenilikçi bir dönemine giriyorsunuz ve aklınıza gelen bu stratejileri görmezden gelmek istemezsiniz.

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Evini yeniden dekore etmeyi hiç düşündün mü? Eğer düşündüysen işte bugün bunun için biçilmiş kaftan. Fiziksel enerjin ve estetik algıların oldukça uygun. Renkler, stil ve düzenlemeler için aile üyelerinin fikirlerini al. Evinde birçok aktivite gerçekleşebilir bugün. Yine insanların kendilerini çok yormamalarına dikkat et.Bugün etrafta, senin kararsız ve rahat doğana pek uymayan bir şekilde tutucu bir hava var. Biraz daha disiplinli olman için bazı şeyler birden zihninin içinde belirebilir. Düşüncelerin ve duyguların normale göre biraz daha kontrol altında, bu yüzden gerçekleri geliştirmek ve bulmak için bu durumu avantajına kullan. Bugün odaklanman için iyi bir gün!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların tepkilerini gözlemlemen iyi olabilir. Başkalarının bazı konularda ne gibi tepkiler verdiğini bilmek ileride bu konularda hata yapmanı engelleyebilir. Biraz çevrendeki insanların düşüncelerine odaklanabilirsin.

1 Şubat 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Canınız sıkılıyorsa şimdi değişimin tam zamanı sevgili Kova burçları. Gününüzü planladıktan sonra değişimin yollarını aramaya başlayabilirsiniz. Zodyak'ın en yaratıcı üyelerinden biri olarak, özellikle hayatınız fazla tahmin edilebilir hale geldiyse bu durum canınızı sıkabilir. Moralinizi yükseltmenin yollarını arayın.

1 Şubat 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şubat ayına burcunda meydana gelen Yeniay eşliğinde başlıyorsun. Yeniay, yenilikçi anlayış ile hareket etmeni tetikleyecek. Bu süreçte hayatından ödün vermek istemeyeceksin. Ailenin maddi konulardaki yaşadığı sıkıntılara, satışlarla çözüm bulacaksın. Geçmişe dair pişmanlıklarını çözmek isteyebilirsin. Ortaklı bir işte çalışıyorsan, ortağının senden ayrı plan yapması keyfini kaçırabilir.

1 Şubat 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gerçekleri duymak ve onları sorgulamak sizin canınızı yakabilir. Ne yapacağını bilememe hali sizi oldukça yoracaktır. Değer sorgulamaları yaptığınız içsel konuşmalar sonucunda kendinizi yeniden şekillendirmek isteyebilirsiniz.

1 Şubat 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda değişiklikler yapacağınız zamanlar olabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir. Gün içinde çatışmalardan uzak durun.

1 Şubat 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar fazla stres yaşıyorsunuz. Çevrenizden olumsuz tepkiler alıyorsunuz. Kendinizi sorgulamayı bilmelisiniz. Eleştirileri dikkate almalısınız...

1 Şubat 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evine yeni bir ev arkadaşı mı taşındı? Eğer öyleyse bir süre beraber yaşayacağınızı bekleyebilirsin. Bu iyi bir şey çünkü yeni ev arkadaşın oldukça sevgi dolu, destekleyici ve sorumlulukları paylaşmak için istekli. Sen ve bu kişi sizinle beraber yaşayan diğer kişilerle iyi anlaşabilir ve çok yakın hale gelebilir ve hatta hayat boyu arkadaş olabilirsiniz. tadını çıkarın!

1 Şubat 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sizin için harika bir gün! Fikirlerinizi ve hayallerinizi başkalarına sunmak için bu fırsatı bekliyorsunuz ancak masumiyetiniz ve dürüstlüğünüz, bu insanlar size pek aşina olmadığı için alaycılık ve saldırganlık olarak yanlış anlaşılabilir. Bu yüzden çok dikkatli olun. Bugün işler hızla gelişiyor ve beklenmedik durumlara uyum sağlama yeteneğine sahip olmanız gerekiyor. Çeşitli yönlere çekileceksiniz, ancak pozitifliğiniz gücünüz olacak.

1 Şubat 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz. Bugün, toplumsal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygusal paylaşımlara yer verecek bir tutum izleyeceksiniz. Kan bağınızın olduğu kişilere dikkat etmelisiniz.

1 Şubat 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

1 Şubat 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuzda olacak ve bugün Yeniay gerçekleşecek. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir, bazı projelerinizi hayata geçirmek için yüksek bir motivasyon hissedebilirsiniz. Büyük adımlar atmadan önce birkaç gün beklemenizde fayda var.

1 Şubat 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki sorunları çözmek adına partneriniz birçok adım attı, ama sizin bunları görmediğiniz şeklindeki görüşlerde, haklılık payı olabilir. Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı, bu kez de sizin atmanız bekleniyor. Kısa bir süre sonra çıkmayı düşündüğünüzyolculuğu, kariyer anlamında ufkunuzu genişletecek. İş yaptığınız kişilerle kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Yakın bir arkadaşınızla para konulu gerginlikler yaşayabilirsiniz, hazırlıklı olun.

1 Şubat 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 46' 58"
Ay
Akrep
19° 39' 38"
Merkür
Koç
26° 16' 39"
Venüs
Balık
21° 07' 59"
Mars
Balık
04° 40' 14"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 48"
Satürn
Balık
13° 15' 28"
Uranüs
Boğa
20° 38' 38"
Neptün
Balık
27° 47' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 11"
Chiron
Koç
18° 46' 16"
Lilith
Başak
19° 45' 14"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 29/03/2024 02:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>