Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İletişimin Güçleniyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevgilinizden geçici bir süreliğine ayrılmanız, biraz üzgün hissetmenize neden olabilir. Kendinizi sizi ilgilendiren projelerle meşgul edin ve yalnız değilsiniz. Kendinizi bunlarla uğraşamayacak kadar halsiz hissediyor olabilirsiniz. Dışarı çıkıp egzersiz yapmak iyi bir fikir olabilir. Uzun bir yürüyüşe çıkın ya da bir aerobik dersine katılın. Sevdiğiniz şeylere odaklanıp kendinizi aktif tutmaya çalışmak, kafanızı rahatlatacak!

Bugün tutkulu ve eğlenceli bir ruh halinde olabilirsiniz. Birisiyle flörtüz bir öğle yemeği yiyebilir ya da onu tavlamaktan keyif alabilir ve tüm çekici yönlerinizi ortaya koyabilirsinizi. İşe konsantre olmak zor olabilir çünkü zihniniz hayallerle dolu. Partnerinizle birlikte muhteşem manzarayla tamamlanan romantik sahneleri hayal edebilirsiniz. Zihninizi bu egzotik plajlardan ya da görkemli dağlardan uzaklaştırmaya çalışın ve birazyapın!

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Bugün dünyayla yüzleşmek zorundasın ve muhtemelen her zamankinden daha dalgın olacaksın. Dilinin ucunda bir şey varmış da hatırlayamadığın için söyleyemiyormuşsun gibi hissedebilirsin. Gün boyu unutkanlık hissi yaşaman yüksek ihtimal görünüyor. Merak etme; tam uykuya dalmadan önce hepsini hatırlarsın!Bu sabah insanların sadakatsizliği biraz moralinizi bozabilir. Her şey havada asıl kalmış gibi görünürken net bir yanıt bulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak bir de iyi haberimiz var: Akşamdan itibaren her şey çok daha iyi gidecek. Özgüveniniz duygusal açıdan büyük bir patlama yapacak ve karanlıkta parlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir telefon haberi sayesindekonusunda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Karşına yeni fırsatlar çıktıkça değerlendirmek için acele etmek isteyebilirsin. Sakin kalmak senin için daha iyi olacak.

30 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş ve öngörülemeyen Uranüs arasındaki sert kare sayesinde, ev yaşamınızdaki hayal kırıklıkları bugünün gündem maddesini oluşturacak. Bozuk cihazlar, duygusal kargaşa, kayıp eşyalar ve elektrik kesintileri bu kaotik şemsiyenin altına düşebilir ve sizi çözmeniz gereken birkaç sorunla baş başa bırakabilir. Kendinizi her zamankinden daha yorgun ve bitkin hissedebilirsiniz. Ancak bu süreci sevdiğiniz insanların desteği sayesinde kolayca atlatabileceğinizi unutmayın. İnsanlara hisselerinizi açmaktan çekinmeyin ve sevdiğiniz kişilerle zaman geçirmeye özen gösterin.

30 Ocak 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündeminin belirleyicisi sağlık konuları olacak. Aile büyüklerinden birisinin sağlığı hakkında sevindirici haberler alabilirsin. 2021 yılının Aralık ayında başlayan Venüs Retro’su bugün sona eriyor. Sosyal çevren ile olan iletişimin güç kazanabilir. İlişkisi yeni sonlanmış bir Kova burcuysan, mantığın ile kalbin arasında bir seçim yapman gerekebilir.

30 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şefkat ve merhamet duygularının arttığı bugünlerde arkadaşlık ilişkilerinizdeki samimiyeti sorgulayabilirsiniz. Dostluklarınız konusunda daha şeffaf ilişkiler kurmak isteği içinde olabilir ve sahte olan her şeyden hızla uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bu doğrultuda  dostlarınızla olan ilişkinizi analiz etmeniz kaçınılmaz olacaktır.

30 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde ve sözlerinizde aceleci olmamaya bakın. Kimi zaman geçmişten kaynaklanan konular yüzünden uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

30 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Çevreniz tarafından takdir ediliyorsunuz. Herkes sizi seviyor ama aynı anda kıskanıyor...

30 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün herkes size aşırı agresif gelebilir. Elbette, çatışmadan kaçınmakta uzmansınız! Her tür nahoşluktan uzak durabilme yeteneğiniz sizi barbarlardan ayrı bir yere koyuyor. Fakat yaşanacak gün, ilginiz çekecek ve geleceğinizi ilgilendiren olayları kapsıyor. Bunlarla baş edebilmek için üzerlerine atılmalısınız. Herhangi bir şüpheniz varsa, bir otorite figürü size sorumluluklarınızı hatırlatabilir.

30 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir mesele hakkındaki ileri görüşünüz doğru çıkarak insanların size bir kere daha saygı duymasını sağlayabilir. Size keyif getirecek bazı fırsatlar edinebilirsiniz fakat yine de neyin sizin için yararlı olduğunu gözetmeniz gerekiyor. Kabaran eski duygular veya arzularla ilgili bazı içsel mücadeleler olabilir. Geçmişiniz veya özel meseleleriniz hakkında yoğun bir tartışmaya girebilirsiniz hatta bu tartışma sizin zihninizin içinde olup bitebilir.

30 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar vermek istiyorsunuz. Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerji çok önemli.

30 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

30 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın son günü sosyal ortamlardan uzak kalıp dinlenmek isteyebilirsiniz. Son dönemde yaşadıklarınızla ilgili içsel muhasebe yapabilirsiniz. Meditasyon ya da yoga gibi çalışmalar yapmak iyi gelebilir.

30 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karamsar ruh haliniz partnerinize de yansıyor, olabildiğince bu durumdan kurtulmaya çalışın. Bencilce davranışlarınız nedeniylearkadaşlarınızı rahatsız ediyorsunuz. Onların da fikirlerine kulak vermeye çalışın. Yakın çevrenizde fikir alışverişinde bulunabileceğiniz kimselerlekonusunda yenilikler gerçekleştirebilirsiniz. Evdeki hesap yine çarşıya uymuyor. İsteklerinize rahatlıkla ulaşabilmek için gelirlerinizi artırın. Güzel yemeklere hayır diyememeniz kilo almanıza neden oluyor. Aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

30 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 20' 56" R
Ay
Yay
00° 22' 42"
Merkür
Koç
15° 59' 39"
Venüs
Koç
25° 49' 53"
Mars
Balık
26° 29' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 55"
Satürn
Balık
16° 11' 47"
Uranüs
Boğa
22° 06' 32"
Neptün
Balık
28° 46' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 12"
Lilith
Başak
22° 52' 21"
True Node
Koç
15° 33' 21"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>