Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Planlısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2022, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, özellikle aşk hayatınızın söz konusu olduğunda, sizin için harika bir gün olacak! Mevcut ilişkinizin neresinde bulunduğunuz konusunda pek emin değildiniz. Bugün ne kadar sevildiğinizi görerek rahatlayacaksınız. Tabii ki öyle olacak, siz sevilmeyecek insan mısınız? Çok fazla özelliğiniz var ve her biri için de bir talipleriniz kapınızda bekliyor.

Bugün işyerinde fikrinizi paylaşmak için kendinizi istekli hissedebilirsiniz. Değiştirilmesi gereken bir şey gözlemleyebilirsiniz. Bu, günlük işlemleri etkileyen bir prosedür olabilir. Veya personel alınıp çıkarılmasını içerebilir. Bugün dilinizi tutmanız gerekebilir. Dikkat dağıtıcı enerjiler, meslektaşlarınızı çok meşgul ediyor olabilir. Fikirlerinizi daha iyi bir zamana saklayın ve onların sesi olun.

Bugün sizin için entelektüel anlamda heyecanlı bir gün olacak. Birçok ilginç kavram dikkatinizi çekecek ve onlar hakkında bir an önce daha fazla şey öğrenmek isteyeceksiniz. Bunlar, sosyal veya politik konularla ilgili olabilir. Yeni fikirler sizin için karşı konulmaz fakat bunlarla ilgilenirken günlük yaşantınızdaki işleri de unutmayın.

İçindeki şair bugün ortaya çıkabilir. Hayal gücü yüksek ve yenilikçi bir yönün var, ve bu yönün bugün parlayacak. Kendini zeki şakalar yaparken bulabilirsin. Aile üyelerini ve arkadaşlarını sulu şakalarla güldürebilirsin. Ya da sanatsal bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Mesela romantik partnerinin resmini çizebilir veya doğayı resmedebilirsin. Yaratıcılığını konuşturmalısın.Bir arkadaşınız hakkında garip bir rüya görebilir ve o kişiyi merak ederek uyanabilirsiniz. Ancak, onunla iletişime geçmek zor olabilir. Belki rüyanız gerçeği yansıtmıyordur. Rüyada ilginizi çeken şey sizin ve arkadaşınızın ruh hali olabilir. Bunu bir düşünün. Arkadaşınıza ulaşmaya çalış, ama panik yapmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşe odaklanacağın bir gün olabilir. Daha mantıklı ve iyi kararlar alabilirsin. Bazı konular senin için daha iyi ilerleyebilir. İşe odaklanarak güzel sonuçlar elde edebilirsin.

25 Ocak 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şans sizinle Kova burçları. Evren hayallerinizi desteklemenin yollarını arıyor. Hedeflerinizi tutturmanın, fırsatları takip etmenin ve hayallerinizin peşinden koşmanın tam zamanı. Öğleden sonra yaşanacak streslere hazırlık olun. Hiç kimseyle hiçbir konuda tartışmaya girmemeye özen gösterin. Gün sona ererken yapmak istediklerinizle ilgili araştırmalar yaparak adımlar atabilirsiniz.

25 Ocak 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarını sürekli güncel tutmak ve güçlendirmek istiyorsun. Planlı hareket etmek isterken karşına birtakım aksaklıkların çıkması üzgün hissetmene neden olabilir. Evli bir Kova burcuysan, geçmiş konuların gündeme gelmesi, evliliğinizin sınandığını hissettirebilir. Baş ağrıların artabilir.

25 Ocak 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularla ilgili biraz daha iyimser olmalı ve kendiniz dışındaki kişilere odaklanmayı bırakmalısınız. Önceliğiniz kendiniz ve kendi ihtiyaçlarınız olmalı, kendinizi önemseyin. Maddi konularda biraz daha kontrollü olun.

25 Ocak 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Üstelerinizle ilgili konularda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için atacağınız adımlarda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışmalısınız. İlişkilerinizde güven ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Fazla beklentiye girmemeye çalışın.

25 Ocak 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı olaylar sinirlerinizi yıpratıyor. Duygusal konularda kendinizi iyi hissedeceğiniz güzel gelişmelerle beraber kariyerinize odaklanma fırsatı...

25 Ocak 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eylemleriniz gerçekliğinize bir tutam hayal getirmek yönündeki güçlü arzunuzun etkisinde kalabilir. Rutin hayatınıza alışılmadık bir şeyler katabilirsiniz. Ne de olsa hayat bir komedi sahnesi değil mi? Başkalarını her şeyi bu kadar ciddiye almamaya teşvik edin ve insanların aydınlanmasına yardım ederken yaratıcı olun.

25 Ocak 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçsel ruh halinizin sadece yüzünüze bakarak insanlar için oldukça belirgin olduğunu bilmelisiniz. Özellikle bugün, başkalarından bir şeyler saklayabileceğinizi düşünmeyin. Birinin bundan vazgeçebileceğini düşünseniz bile nasıl hissettiğinizi söylemeniz daha iyi. Duygusal durumunuz güçlü olmalı, bu yüzden bunu kendi yararınıza kullanabilirsiniz.

25 Ocak 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sade ve yumuşak yapınızın altında, çelik gibi bir irade var ve olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz. Bugünlerde akıllıca uygulayacağınız atılımlarınızla uzun zamandır beklediğiniz zemini oluşturabilirsiniz.

25 Ocak 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

25 Ocak 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun birgündeminiz olabilir. İş çevrenizdeki insanlarla çeşitli fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz, kendi doğrularınızda ısrarcı olmaktan kaçınmalısınız. Günün bir bölümünde yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

25 Ocak 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili duyduğunuz kaygıları partnerinizle paylaşırsanız, yersiz olduğunu anlayarak daha fazla büyütmeden çözebilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak kalmak istiyorsanız onun da bazı isteklerini yerine getirmeye çalışın. Mesleğinizle ilgili bazı değişiklikler yapmaya çok hazır görünüyorsunuz. Bununla ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili destek arayışlarınız sonuçsun kalmayacak. Finansal kararlarda her şeyden önce riskleri hesaplamalısınız

25 Ocak 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 09' 59" R
Ay
Akrep
28° 01' 10"
Merkür
Koç
15° 59' 13"
Venüs
Koç
25° 36' 01"
Mars
Balık
26° 20' 36"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 18"
Satürn
Balık
16° 10' 45"
Uranüs
Boğa
22° 05' 54"
Neptün
Balık
28° 46' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 34"
Lilith
Başak
22° 51' 06"
True Node
Koç
15° 33' 55"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>