Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yönünü Arıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Hayatınızda ortaya çıkan bazı güçlü duygular olabilir. Gezegensel enerjiler bugün dürüstlüğü ve doğrudan iletişimi teşvik ediyor. Hayatınızda temizlenmesi gereken bir alanı varsa, bu noktada bir adım atabilirsiniz. İlişkilerinizin biraz düzene oturması gerekebilir, bu yüzden ne hissettiğiniz konusunda sevdiklerinize açık olun. İş yerinde, üretken tartışmalar yaparken sizi yanlış anlayabilecekarkadaşlarınıza dikkat edin.

Bugün ani hareketler yapmamaya çalışın. Yıpratıcı tavrınızı en aza indirgeyin ve başkalarıyla kurduğunuz ilişkilerde dengeli olun. İnsanlar güvenebilecekleri kişilere doğru çekileceğinden onlara güven duyabilecekleri bir ortam yaratın. Her koşulda güvenilebilecek arkadaş veya meslektaş olun. Örtük bir tutum sergilerken kararlı ve güven verici olun. Bu durumların ateşini canlı tutun.

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Yoğun bir gün geçireceksin. Bugüne ekstra planlar yapma! Evin, ailen veya sevgilin senden çok şey bekleyebilir. Hatta, enerjin son raddesine dek zorlanabilir; o yüzden kendine de bir miktar sakladığına emin ol. Eğer kendini bütünüyle onlara verirsen sinirlerin bayağı hasar görecek!Bugün eylemleriniz gerçekliğinize bir tutam hayal getirmek yönündeki güçlü arzunuzun etkisinde kalabilir. Rutin hayatınıza alışılmadık bir şeyler katabilirsiniz. Ne de olsa hayat bir komedi sahnesi değil mi? Başkalarını her şeyi bu kadar ciddiye almamaya teşvik edin ve insanların aydınlanmasına yardım ederken yaratıcı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeteneklerine güvenmek ve neler yapabileceğinden emin olmak sana çok daha iyi gelebilir. Hayatını nasıl yönlendireceğinden emin bir biçimde kararlarını alman ve başkalarını buna fazla dahil etmemen gerekebilir.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün kendinizi dinlemeniz gereken bir gün olacak. Ay'ın Terazi burcunda yaptığı hareket ruhsal anlamda aydınlama yaşamanıza ve hayatınızı sorgulamanıza neden olacak. İç sesinize kulak vererek atacağınız yeni adımların meyvesini önümüzdeki günlerde toplayacaksınız. Bugün, evren sizinle iletişim kurmanın yollarını arayacak, bu da kendinizi onun mesajlarına açmanızı önemli hale getirecek. Bu öğleden sonra, ay ve Plüton arasındaki sert açı, sorunları olduğundan daha büyük ve karmaşık bir şekilde algılamanıza neden olacak. Gün boyunca önemli kararlar vermeden önce kendinizi ve mantığınızı kontrol ettiğinizden emin olun.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk günü duygusal ve fiziksel yüklerden dolayı yoğun ve yorucu geçebilir. Eğer evli bir Kova burcuysan, eşinin ailesiyle aranızdaki uyumun her geçen gün arttığını hissedeceksin. Yeni bir şehre taşınmayı gelecek planlarına dahil edebilirsin. Kendinle ilgili değiştirmek istediğin bazı alışkanlıklarına yön vermek isteyeceksin.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili konular üzerine düşünmeniz gereken bir gündesiniz. Sorumluluklarınızı tekrar gözden geçirebilir ve partnerinizle fikir alışverişi yapabilirsiniz. Konuşmalarınızda restleşmekten uzak daha yapıcı olmaya özen gösterin.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konular gündeminizi hareketlendirebilir. Yeni ufuklara açılmak için planlar yapabilirsiniz. İnanç ve düşüncelerinizi paylaşmak için başkalarıyla iletişimde olacağınız bir gündesiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı iletişiminizle halledebileceksiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte sohbet etmek keyif verecektir.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük ayrıntılara takılı kalabilirsiniz. Olaylara bakış açınızı değiştirmeyi başarabilirseniz, şansınızı iyi kullanabilirsiniz.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyal gruplarınızı değiştiriyor olabilirsiniz. Belki de an itibariyla bazı arkadaşlardan vazgeçiyorsunuzdur. Bu dostluklardan bazılarını bırakmak üzücü olabilir ancak yaşamınıza devam etmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Farklı bir çevrede takılmaya çalışın. Eğer her zaman aynı bara, kitapçıya ya da kafeye gidiyorsanız, yeni bir yerler deneyin. Sizi birkaç ilginç insanla tanıştıracak bir çeşit maceraya atılmalısınız.

24 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız, bugün mahremiyeti tercih edeceğiniz kişisel bir konuda sizi çok fazla zorlayabilir. Bazı şeyleri kendinize saklama hakkınız olsa da bu karşılaşma, konuyla ilgili karşı tarafın fikrini merak etmek sizi paylaşmaya itebilir. Hikâyeyi nasıl anlatacağınızı ve hangi bilgileri ekleyeceğinizi kontrol ettiğiniz sürece, konuşmanın size yardım etme potansiyeline sahip olduğunu fark edebilirsiniz.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Statü konusunda çok ısrarcı davranıyor, önünüze çıkan fırsatları görmüyorsunuz. Eski alışkanlıklarınızı artık atmalısınız. Yeni işle birlikte gelen, yeni imkanları sonradan siz de beğeneceksiniz. Çekimserliği bırakın artık.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın bu ilk gününde yurt dışı bağlantılı işler, seyahat ya da eğitim konuları gündeminizde olabilir. Geleceğe dönük yeni hedefler belirleyebilir, harekete geçmek için istekli olabilirsiniz.

24 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün biraz flört etmeye ihtiyacınız var. Sevdiğiniz insana naz yapın, onun sizi mutlu etmesi için isteklerde bulunun, belki biraz da kapris yapabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişinin davranışları sizin üzerinizde zorlanma yaratabilir. Aranızda yaşanabilecek kişilik çatışmalarına karşı hazırlıklı olmaya ve olayları fazla büyütmemeye çalışmalısınız. Yaşanan olaylar sizin kendi gücünüzü fark etmenize neden olacak. Parasal sorunlarınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

24 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 38' 27" R
Ay
Başak
07° 23' 33"
Merkür
Koç
17° 37' 19"
Venüs
Koç
17° 20' 46"
Mars
Balık
21° 09' 50"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 54"
Satürn
Balık
15° 32' 13"
Uranüs
Boğa
21° 43' 35"
Neptün
Balık
28° 33' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 17"
Lilith
Başak
22° 06' 33"
True Node
Koç
15° 36' 23"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>