Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Görüşmelerin Artıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Çapkın bir ruh halinde olabilirsiniz. Çekici biriyle tanışmaktan zevk alabilirsiniz. Sevimli bir komşunuz varsa, gün içerisinde onunla sohbet etmek isteyebilirsiniz. Veya akşamları bazı arkadaşlarla dışarı çıkıyorsanız, grubunuza yakın olan tanımadığınız insanlarla konuşmanın tadını çıkarabilirsiniz. Cazibeniz ve mizah anlayışınız, insanlar üzerine güçlü bir ilk izlenim bırakabilir.

Her şeyi kendiniz halletmeye çalışmayın. Bağımsız bir yapınız var ve kendi başınıza projelere özen göstermeyi seviyorsunuz. Fakat bugün başkalarından bazı bilgilere ihtiyacınız olacak. Meslektaşlarınızdan fikirlerini paylaşmalarını isteyin. Ailenizi ve arkadaşlarınızı sohbete davet edin. Enerjinizi daha başarılı bir şekilde odaklamanıza yardımcı olacak bazı önemli fikirler duyabilirsiniz. Açık görüşler sizi ileriye götürecek.

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Havaya bir gerginlik hakim ve inatçı yapın da bu durumu iyileştirmeye hiç yardım etmiyor. Hislerini içinde tuttukça, uyumu yakalamak da o kadar zorlaşacak. İnsanların eylemleri seni öyle sinir etmeye başlamış ki adeta saçını yolmak istiyorsun. Eğer sen ne hissettiğini ifade etmezsen nasıl tavırlarına çekidüzen verebilirler ki? Ocağın altını kısmak için tenceredeki suyun taşmasını beklemen akıllıca olmaz.Genel olarak yoğun bir hava hakim. Huzursuz ve değişim arzusunun yüksek olduğu bir ruh halindesiniz fakat herhangi bir ciddi girişimde bulunmaya da istekli değilsiniz. İç sesiniz, herhangi bir girişimde bulunmadan şikayet etmenin de faydasız olduğunu söylüyor. O zaman niçin bir şeylere hızlandırmıyorsunuz? Spiritüel bir danışmanla iletişim kurup aradığınız cevalara hemen ulaşın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir süredir ihmal ettiğin şeylere öncelik vermen gerekecek. Gerek aşka, gerek arkadaşlıklara, gerekse evindeki düzene… Hayatını bir yola koymak için neler yapman gerek, buna bakmalısın.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ruhunuzdaki örümcek ağlarını temizlemenin tam zamanı. Evde güzel ve rahatlatıcı bir gün geçirmeye çalışın. Arkadaşlarınız sizi dışarı çıkarmak için cazip tekliflerle gelse bile bugün en sevdiğiniz pijamalarla evde daha huzurlu olacaksınız Kova burçları. Kendinizi düşüneceğiniz, sakin ve gelecekle ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bir günden geçiyorsunuz.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün erken saatlerinde gelen bir telefon ile güne başlıyorsun. Bu telefon seni beklemediğin bir şekilde mesai yapmak durumunda bırakabilir. Uzun süredir görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelmek için planların olabilir. Sosyal medyanda temizlik yapmak mental olarak hafiflemeni de sağlayacak. İlişkisi yeni bitmiş bir Kova burcuysan, eski sevgilinle görüşmek için fırsat yaratmak isteyebilirsin

22 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün şüpheci yapınız ön planda olabilir. Yaşadığınız şeylerin üzerine kuşkuyla yaklaşabilirsiniz. Kuşkulanmanıza sebep olan konuları bugün aydınlatmaya çalışmalı ve bu noktada ruhunuzu rahatlatmalısınız. Bir şeyleri yoluna sokmak adına doğru bir gündesiniz.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa konulara yönelmek gerekebilir. Kendinizi gereksiz yere kısıtlamamalısınız. Duygusal açıdan izole olmamaya bakmalısınız.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duru ve dürüst duruşunuz onun sevgisini kazanıyorken siz de ona olan sevginizi sevgisi ile arttırabilirsiniz. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak...

22 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oldukça gergin hissediyor olabilirsiniz. Büyük randevu yaklaştığı için olabilir, aklınız sürekli en iyi izlenimi nasıl bırakabileceğiniz konusunda vızır vızır çalışıyor. Unutmayın, ne kadar çabalarsanız, arzuladığınız şey o kadar uzağa gider. Birini etkilemenin en iyi yolu kendinize güvenmektir. Rahat olun. Kendinize çok yüklenmemeye çalışın.

22 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bütün gün dikkatinizin dağıldığını hissedebilirsiniz ve bazı sorumluluklarınızı tamamlayamayabilirsiniz. Yapacak bir şey kalmadığında, olanı kabullenmek ve yeni bir sayfa açmak için mola vermek en doğru hamle olacaktır. İkili ilişkilerinizle karşı tarafın empati kurmasını istediğiniz bir konu varsa bu tartışmayı başka bir zamana saklamak daha iyi olabilir. Bugün sorun yaşamak istemiyorsanız biraz kendi halinizde yaşamanız gerekecek.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün. Olaylara gereksiz müdahalelerden kaçındığınızda, bunun size sağlayacağı avantajların farkındasınız. Akıllı yaklaşımlarınız var.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konular, özellikle başkalarıyla ortak kazançlarınızla ilgili süreçlerinizde belirsizlikler olabilir. Çıkabilecek krizleri yönetebilirsiniz, ancak bu süreçte kendinizi gergin hissedebilirsiniz.

22 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi çok fazla sorguluyor, beraberliğinizi yıpratıyorsunuz. Beraberliğinizin hiç istemeyeceğiniz bir şekle dönüşmesinden sorumlu olmak istemiyorsanız, biraz dikkatli davranmanız gerekiyor. Eskibağlantılarınızla yeni görüşmelere girebilirsiniz. Bu doğrultuda bazı düşünceler sizi yönlendiriyor. İş ilişkilerinizdeki bir sürtüşmeyi ayrıntı olarak görmeniz, başınızaaçabilir. Alabileceğiniz bir para desteği hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatacak.

22 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 48' 29" R
Ay
Akrep
23° 24' 37"
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 08' 47"
Mars
Balık
26° 03' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 12"
Satürn
Balık
16° 08' 42"
Uranüs
Boğa
22° 04' 40"
Neptün
Balık
28° 45' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 18"
Lilith
Başak
22° 48' 39"
True Node
Koç
15° 34' 59"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>