Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yenileniyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Göz önünde olma tutkunuz bugün muhtemelen ön planda olacak. Bir Kova olarak, zaten her zaman ilgiyi üzerinize topluyordunuz, bu nedenle bu durum sizin için çok da farklı olmayacak. Ancak, bu dikkat çekme isteğinizin doğru sebeplerden kaynaklandığından emin olmalısınız. Kendinizi güvensiz hissediyorsanız ve kendinize olan güveninizi arttırmak için dikkat çekmeniz gerekiyorsa, o zaman her şeyin merkezinde olmak istediğinizden ters bir etki yaratabilir.

Eğitim ve kariyer hedefleriniz şu sıralar önem sıralamasında bir numaraya yerleşmiş olabilir. Sırf özlediğiniz için üniversiteye geri dönmeyi ya da kariyer alanında uzmanlaşmanıza yardımcı olabilecek kurslara katılmayı düşünebilirsiniz. Her türlü, hedeflerinizi net bir biçimde ifade edecek ve onlara ulaşmak için net planlar yapacaksınız. Hala bir hareket planınız yoksa da, olacak. Altına hücum!

Bugün bir dönüm noktası yaşarsanız şaşırmayın. Buna ister kriz deyin ister farkına varma deyin, hayatınızda bir yön seçip diğerini devre dışı bırakmanız gereken zamanlardan biri. Tabii ki, sizin gibi insanlar belirsizlikten nefret ederler. Asla tereddüt etmezsiniz ve zorlukların üstesinden gelirsiniz. Bugün hedefinize tam gaz ulaşacaksınız ancak ayaklarınız yere basana kadar birkaç endişeli an yaşayabilirsiniz.

Kova enerjisinin güçlü duygulardan beslendiği ve cesaret gerektiren durumlarla birlikte anıldığı söylenir; ki bunlar da muhteşem bir heyecanın püf noktalarıdır. İşte günü anlamak için gerekli olan nitelikler de bunlar. Doğru, tüyler ürpertici ve ilginç bazı şeylerle karşılaşmayı bekleyebilirsin ama yeteneklerini bir partner ya da bir çalışan olarak her ne olursa olsun iyice göstermen gerekiyor. Strese girme, günün keyfini çıkarmaya çalış.Duygularını ifade etmek senin için bazen zor olabiliyor. Huzurlu bir yaradışılın var, bu yüzden işler yolunda gitmediğinde ya da birileri seni üzdüğünde konuşmaktan çok, sessizleşme ve yalnız dolaşma eğilimine sahipsin.Normalde bu durum senin için bir olay oluştursa da, bugün farklı bir gün! Kozmik enerji iletişim konusunda bugün sana yardım edecek ve kendini çok iyi bir şekilde ifade edebileceksin. İnsanlar seni daha iyi anlayabilecekler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir telefon haberi sayesinde farklı gelişmeler yaşanabilir. Karşına çıkacak fırsatları değerlendirmek için yeni planlar yapman gerekecek. Kurulu düzenin bozmamak için daha dikkatli hareket etmekte fayda var.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündeminizde finansal konular yer alacak,hayatınızda yaşadığınız sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Özelliklehayatınızda birlikte çalıştığınız insanlarla kurduğunuz iletişimde bugün daha dikkatli olmaya çalışın, yanlış anlaşılmalar sonraki dönemde daha büyük sorunları beraberinde getirebilir. Büyük ve ciddi bir toplantının ortasında kendinizi bulabilirsiniz, daha fazla sorumluluk almanız gereken konular gün yüzüne çıkabilir. Hırslı yapınız ve olayları çözme yeteneğiniz sayesinde kariyer kapısındaki sıkıntıları kolaylıkla atlatabileceksiniz.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevrene yeni insanlar katmak isteyebilirsin. Söylemleriyle sürekli olarak sana zarar veren kişilere artık hayatında yer vermeyeceksin. Eğer evli bir Kova burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan bir aile büyüğü gündeme gelebilir. Çalışma hayatında yeni bir düzen oluşturmak için kolları sıvayabilirsin.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Artık hazırsınız. Yaşamınızda her şeye bir cevabınız var ve ilerlemekten korkmuyorsunuz. Her zaman yeni hedeflere yürüyeceksiniz. Geçtiğiniz her yol, öğrendiğiniz her bilgi, edindiğiniz her tecrübe size güç katacak ve sizi ortaya çıkaracaktır. Yolculuğunuzun keyfini çıkarın.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızı koruma isteği içinde olabilirsiniz. Hassasiyetinizin arttığı durumlarda sorumluluklarınızda artabilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntıları ihmal etmeyin. Gündelik programlarınız sizi rahatlatacaktır. Akşam daha akıcı koşullar söz konusu.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizden geldiği gibi davranıyorsunuz. Bazı insanlar size farklı ya da sahte gelebiliyor. Aşk konularında duygusal paylaşım yaşamayı derinden isteyeceksiniz.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini dua ve meditasyonla besleyebilirsin. Yükseltici enerjiler keyfini yerine getirecektir. İlham verici edebi eserler okumak yararlı olacaktır; böylece zihnini temizleyebilirsin. Hayatındaki stres kaynaklarından bir sürelik uzaklaşman iyi olacaktır. Dünya senin etrafında dönmüyor, unutma! Kocaman bir bütünün küçük bir parçasısın.

17 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ifade etmek, bugün birçok şeyi yapmaktan daha zor olabilir, çünkü etrafınızdakilere aktarılmaya tam olarak hazır olmayan bazı düşüncelere sahip olabilirsiniz. Şimdilik, yapılacaklar listenizi temizlemek gibi daha az karmaşık görevlerin peşinden gitmek daha iyi olabilir. Bu pratik yaklaşım, kafanızdaki tüm ağır konulardan sizi uzaklaştırabilir ve geçici bir ara verdikten sonra üzerinde çalıştığınız sorunları daha net bir şekilde görebilirsiniz.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili açılımlara ihtiyacınız var. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme konusunda kararsızlık çekebilirsiniz. Hırslarınızı canlı tutamıyor ve değişen şartlara uyum sağlıyorsunuz. Yaratıcılığınızı ön plana çıkıyor.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın ilk gününde ajandanız dolu, işleriniz yoğun olabilir. Planlarınızda beklenmedik sapmalar olabilir, gündeminizin bir anda değişmesi mümkün. Sağlığınızla da ilgilenmeniz gerekiyor.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızın dış etkenlerden ne kadar etkilenebileceğini artık kabul edin. Yanlış değerlendirmeler içine girdiniz. Daha doyumlu olmalı, aşkı düşsel beklentilerle yargılamamalısınız. Bugün çalışmaya istekli değilsiniz, fazla çalışmak için kendinizi zorlamayın. Bırakın işler yarına sarksın. Sizin de zaman zaman tembellik yapmaya hakkınız var. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı

17 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 03' 01"
Ay
Akrep
23° 00' 01"
Merkür
Koç
26° 24' 12"
Venüs
Balık
21° 28' 04"
Mars
Balık
04° 52' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 14"
Satürn
Balık
13° 17' 19"
Uranüs
Boğa
20° 39' 24"
Neptün
Balık
27° 48' 16"
Plüton
Kova
01° 49' 27"
Chiron
Koç
18° 47' 13"
Lilith
Başak
19° 47' 03"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>