Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İsteklerini Gerçekleştiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Başkalarını kendi yanınıza çekmeye karar verebilirsiniz. Belki de kariyerinizde yaptığınız bir hamle için destek toplamaya çalışıyorsunuz. İnsanlardan kişisel veya profesyonel referanslar sağlamalarını isteyebilirsiniz. Veya arkadaşlarınızdan ticari bir girişimde size katılmalarını istiyor olabilirsiniz. Hatta bir yatırım fikri aklınızda olabilir ve bir gruptan bununla ilgili tavsiye almanız gerekebilir. Cazibeniz sayesinde, dikkat çekme konusunda hiçbir sorun yaşamayacaksınız.

Aklınızda çok fazla fikir var. Zihinsel enerjiniz yükselecek ve aklınız olağandışı derecede keskin olacak. Çözümü bir sorunu çözerken bulabilirsiniz. Kafanızda çok fazla yaratıcı stratejiniz olacak. Bu fikirleri iyi bir amaç için kullanın. Yaklaşımınızı arkadaşlarınızla,arkadaşlarınızla ve aile üyelerinizle paylaşın. Diğerleri de, faydalı önerilerde bulunmanız konusundaki yeteceğinizden etkilenecekler. Bugün işleri yoluna sokmak size keyif verecek!

Uzak bir yerde bir tatil planınız mı var? Beklenmedik küçük problemler planınızı bozabilir, bu da hevesinizi kırıp size tüm planı iptal etmeniz gerektiğini düşündürtebilir. Hatta telefon açıp bunu yapmayı bile düşünebilirsiniz. Bugün böyle bir eyleme girişmeyin. Genel durum yarınla beraber açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Planınızı tekrardan dört gözle beklemeye koyulacaksınız. Odaklanın ve sakin kalın.

Yanında geçen insana, sırf onu tanımıyorsun diye somurtup kaşlarını çatarak bakmana gerek yok. Hayatımızı korku içinde geçirme alışkanlığından kurtulmalıyız. Bu alışkanlığı etkili güçlerin vahşiliğiyle gözünü korkutmasına izin vermeyerek iyileştirmelisin. Aklındaki huzur ve sükunet resimlerini dışa vurmaya çalış. İçindekileri dışarı çıkarmaya odaklan.Bugün bir aile bireyinden bazı üzücü haberler alabilirsiniz. Bir süreliğine sersem olabilirsiniz ama düşünmek için zaman ayırdığınızda bazı şeylerin göründüğü kadar rahatsız edici olmadığını anlayacaksınız. Herhangi bir eylem yapmadan önce tüm gerçekleri göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun. Doğru olan neyse onu yapmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek senin için çök iyi olacak. Kendini uzun zamandır içinde olmak istediğin yaratıcı bir ortamda bulabilirsin. Bu durumu kendi avantajın için kullanmak sana iyi gelecek.

14 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kova burçları bugün enerjileriyle ön plana çıkıyor. Rutin hayatınızdan sıkıldığınız ve yeniliklere açık olduğunuz bir gün. Yaratıcılığınızı kullanarak etrafınızdaki etkileyeceksiniz. Yoğuntemponuza rağmen aldığınız doğru kararlarla takdir toplayacaksınız.

14 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafana koyduğunu yapmakta üstüne yok. Fakat bugün bazı konularda aksilikler yakanı bırakmayabilir. İletişim gezegeni Merkür burcunda yavaşlıyor. Çevrendeki kişiler tarafından kıskanıldığını fark edebilirsin. Teknolojik cihazlarının ansızın arızalanması, beklenmedik harcamaları da peşi sıra getirebilir. Ailenle ilgili konularda ki hassasiyetin artıyor.

14 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkinizden mesaj alabilirsiniz. Sizin için endişeleniyorlar. Aynı romanı tekrar okumayın. Kendinize saygı duyun. Geçmiş defterleri açmak yerine gelceğe odaklanın. Yaşam tüm güzellikleriyle kapınızı aralıyor o kapıyı açın.

14 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi sözel olarak rahatça ifade edebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak işlerinize yön vermek isteyebilirsiniz. Eğlenebildiğiniz kişilerle birlikte olmak size iyi gelecektir. Güzel olan şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. Akşam saatlerinde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

14 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyük organizasyonlara davet edilebilirsiniz. İşleriniz dışında çok farklı konulara ilgi duyarak girişimde bulunacaksınız.

14 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işler kızışıp gerilim arttıkça dikkatleri üzerinizde hissedebilirsiniz. Egolar tavan yapacağı ve insanlar kendi bildiklerini okuma konusunda inat edeceği için tartışmaların çıkması muhtemel. Aklınızdan çıkarmamanız gereken şey ise işin içine beklenmedik durumların girebileceği ve bunun da bir sonraki adımınızı planlamayı zorlaştıracağı. Bu yüzden siz yalnızca işleri oluruna bırakın.

14 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularının içinde kaybolabileceğiniz ve bu yüzden sık sık geride kalabileceğiniz bir gün. İhtiyaçlarınızla daha iyi iletişim kurmak için harika bir zaman. Kendi kendinize yaptığınız ve ruhunuzu besleyen aktiviteler oldukça iyi sonuç verecektir. Hedefiniz kendi iç dünyanızda güvende ve rahat hissetmek olmalıdır. Planlarla ilerlemek yerine içinize dönmenin ve gözlemlemenin zamanı geldi.

14 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşündüğünüz konuların kabul görmesi sizin için bir mutluluk kaynağı olacak. Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek size çok şey kazandıracaktır. Şartlar sizden yana.

14 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

14 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle sağlıklı iletişim kurmanın önem kazandığı günlerdesiniz. Merkür retrosu sizin burcunuzda başlıyor. Geçmişte yarım bıraktığınız projeleri tamamlama şansınız olabilir. Yeni bir işe başlamamanızda fayda var.

14 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle olası iletişim problemleri yaşamamak için sözlerinize dikkat etmeye özen gösterin. Gün içerisinde ilişkinizle ilgili anlayışınızı değiştirecek olaylar yaşayabilir ve dikkatinizi kendinize yöneltebilirsiniz. Bugünyerinde sakin olmaya çalışın. Kırılganlığınızı da kontrol etmelisiniz. Patronunuzun ortaya söylediği şeyleri üzerinize alınmanız için gerçekten ortada hiçbir neden yok. Sosyal anlamda yaşadığınız yoğunluk, maddi konulara eğilmenize engel olabilir.

14 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 09" R
Ay
Oğlak
13° 22' 10"
Merkür
Koç
16° 35' 27"
Venüs
Koç
29° 54' 49"
Mars
Balık
29° 02' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 06"
Satürn
Balık
16° 29' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 32"
Lilith
Başak
23° 14' 24"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>