Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Değişime Giriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Kişisel yaşamınız için yoğun yaşam tarzınızdan biraz ayrılmanın zamanı geldi. Aile üyelerinizden birinin veya bir arkadaşınızın sizinle konuşması ve size söyleyeceklerini dikkatlice dinlemeniz gerekebilir. Tüm bu harika enerjiyi bir şeylerin kalbine inmek için kullanmalısınız. Kim bilir, belki de yol boyunca bazı gizli hazineler keşfedebilirsiniz.

Çok iyi biliyorsunuz ki, kariyeriniz sizin umarsız olmanıza izin veremez. Başka birininyerinde yaşadığı sorunlar size bunu gerçekten hatırlatabilir. Ancak hiç kimse mükemmel olmadığından ve bu tür sorunlara hiçbir zaman tam olarak alışkın olmadığından, biraz üstünkörü de olsa işleri kendi yöntemlerinizle temizlemek sizin için en iyi uğraş olacaktır.

Beklemediğiniz bir gelişmeyle maddi durumunuz oldukça iyiye gidebilir. Yapmış olduğunuz bazı yatırımlar aniden birden değer kazanabilir veya semtinizdeki evler birden beklediğinizden daha yüksek sınıflara çıkabilir. Ne olursa olsun, şu anda paranızı bozdurmak iyi bir fikir değil. Yatırım değerlerinizdeki değişiklikler artmaya devam edecek. Biraz daha bekleyin ve artışı gözlerinizle görün.

Enerji seviyen oldukça yüksek – neredeyse 20 mil koşacak gibi hissediyorsun! Gerçekten de bulunduğun şehirden bir sürelik ayrılmanın peşindesin. Egzersiz ya da herhangi bir spor dalı sana çekici gelebilir. Ayrıca bu enerjinin bir kısmını yaratıcı işlere dökebilirsin. Aşırı kaçmamaya dikkat et. Bu enerjiye rağmen yine de yorulma olasılığın var.Birkaç hafta önce başlayan büyük meditasyon periyodu artık sona erdi. Bu da demek oluyor ki, dünyaya geri dönmek zorundasınız! Bir müddet " yeni ve gelişmiş" siz, günlük hayatta nasıl ilerleyecek, bunu test etmeniz gerekiyor. Gerçek değişimler deneyimleyebilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Görüşmek istediğin bir arkadaşın çağrılarına cevap vermeyebilir. Bunu direkt olarak kötü niyetli algılamamalısın. İş konusunda sıkıntılar yaşaması ihtimalini düşünmek arkadaşlığınızın devam etmesini sağlayacak.

9 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Olayları birçok açıdan görmeyi başarabilen birisiniz. Ancak bu her zaman böyle olmayabilir. Başkalarının hayatıyla ilgili yorum yaparken dikkatli olmakta fayda var. Belki de durum sizin sandığınız gibi olmayabilir. Bu yüzden kesin bir yargıya varmadan önce karşınızdakini dinlemeye özen göstermelisiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı kültürlere olan ilgin artıyor. İnternet üzerinden tanışacağın kişilerle farklı kültürlere ait yeni bilgiler öğrenebilirsin. Yalnız bir Kova burcuysan duygularını hoşlandığın kişiyle paylaşmak isteyebilirsin. Yaşam tarzını ve stilini değiştirip seni üzen konulardan uzaklaşmak isteyeceksin. Farkındalığının artması, bakış açılarının değişmesine de yardımcı olacak.

9 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel özgürlüğünüze önem verdiğiniz bir gün olacaktır. Zamanın çoğunu kendinize ayırarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Ertelendiğiniz fikirler üzerinde düşünmeyi ve bugünü yenilikçi planlarla geçirmeyi ihmal etmeyin.

9 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler ve zihinsel uğraşlar açısından oldukça verimli geçebilir. Duygularınızı daha kolay ifade edebileceğiniz bir gündesiniz.

9 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi konulara yönelik bulunacağınız farklı girişimleride başarılı olacaksınız. Yeni girişimlerde bulunmak için çok isteklisiniz.

9 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatın birçok koşuşturmaya ev sahipliği yapacak. Arkadaşların sana sosyalleşme çağrısında bulunacak ve telefonun sürekli meşgul olacak. İnsan akışı gittikçe de artacak. Gününün seninle konuşmak isteyen insanlarla dolup taştığını göreceksin. Evin de gün sonuna kadar ziyaretçilerle dolabilir.

9 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızın veya hayır kurumlarının bugün sizden para kazanması kolay olabilir. Cüzdanınızı açmadan önce, vermekten ne almayı umduğunuz konusunda kendinize karşı net olun. İyi, sevecen bir insan olarak, korumaya hevesli olduğunuz bir imajınız olabilir. Bununla birlikte, gerçekten yardımsever olmanın bazen göründüğünden daha karmaşık olduğunu da kabul edebilirsiniz.

9 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Çevresel ilişkilerinizden beklediğiniz desteği görmek istiyorsunuz.

9 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

9 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın son gününde yakın çevreniz, kardeşleriniz ya da akrabalarınızla birlikte olabilirsiniz. Ancak ilişkilerde çatışmalar yaşanabilir. İletişim dilinize dikkat edin, kırıcı olmamaya özen gösterin.

9 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusallığınız ilişkinizde belirleyici oluyor. Bu yanınızın artılar kattığı bir beraberlik içindesiniz. Gelecek planlarınız içinde, sonradan görüş ayrılığına düşeceğiniz bir konu var. İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıklardan kurtulmanız gerekiyor. Henüz hazır olmadığınızı düşündüğünüz konuda, hazırlıklara bir an evvel girişmenizde yarar var. Dışınızda gelişen koşullar, her an sizi konunun içine alabilir. Hesapta olmayan ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

9 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 33' 12" R
Ay
Başak
00° 18' 38"
Merkür
Boğa
00° 15' 51"
Venüs
Boğa
20° 14' 51"
Mars
Koç
11° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 56"
Satürn
Balık
17° 48' 41"
Uranüs
Boğa
23° 15' 04"
Neptün
Balık
29° 20' 08"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 10"
Lilith
Başak
25° 04' 17"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>