Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hayallerine Bağlısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün büyük işleri bitirmek zor ve zihniniz çok fazla yöne odaklanmış olabilir. Bir ilişkiyi düşünebilir, kısa bir yolculuğa çıkmaya karar verebilir ve finansal durumunuz üzerine kafa yorabilirsiniz! Çok karmaşık bir şey yapmamaya, rahatlamaya ve gevşemeye çalışın. Sevgilinizle samimi sohbetlerin tadını çıkarın ve birlikte biraz zaman geçirin.

Muhtemelen yemek yeme şeklinizi değiştirmeyi ve sadece daha sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemeyi düşünüyorsunuz. Vejeteryan olmak, sigarayı bırakmak, daha fazla egzersiz yapmak, vb. Bugün yaşamınızda bu tür bir karar vermek için mükemmel bir gün. Birkaç ay öncesinin aksine, bu sefer kararlarınıza bağlı kalabileceksiniz. Başarabileceğiniz konusunda kendinize güvenin!

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz çünkü normalde cevaplayabildiğinizden çok daha fazla telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bugün önceliklerinizi belirleyip onlara sadık kalma günü. Yoksa gününüzü giderek artan bir hızla sahanın dört bir yanını dolaşan bir tenis topu gibi geçirebilirsiniz. Gün boyunca derin nefes alın bu şekilde öfkenizi kontrol atlında tutabilirsiniz.

Bugün havaya biraz gerginlik hakim olacak. Hayatının gidişatıyla ilgili daha önemli ve aktif bir rol üstlenmek üzere elinden geleni yapıyorsun. Ama ellerindeki güçlerinden vazgeçmeyecek insanlara da rastlayabilirsin. Yine de, geleceğe güvenebilirsin. Kişiliğin kesinlikle fark yaratacaktır!Bugün kafanızı toplamak için iyi bir gün olacak gibi görünüyor. Yapmanız gereken bir plan ya da teklif varsa doğru fikirleri ve kelimeleri bulmakta zorlanmayacaksınız. Bir konuşma ya da bol bol telefon görüşmesi yapmanız gerekiyorsa iletişim konusunda sıkıntı çekmeyeceksiniz. Kendinizi ifade etmek ve söz konusu meseleleri açığa kavuşturmak size kolay gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni şeyler denemekten çekinmemelisin. Senin için yeni ve farklı olacak işlere girmek için gereken gücü bulman mümkün. Girişken olmaya çalışmak sana gereken cesareti verip seni daha da güçlü kılabilir.

13 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Finansal ve maddi anlamda yeni kararlar vereceğiniz bir eşiğin arifesindesiniz. Yeni yatırım fikirleriyle birlikte başka bir sektöre atılım gösterebilirsiniz, vereceğiniz radikal kararların öncesinde bu işte deneyimli olan kişilerşn fikirlerine kulak vermeniz sizin için yararlı olacaktır. Bugün sergileyeceğiniz dengesiz tavırlar ikili ilişkilerinizde çıkmazlara neden olabilir, kesin bir karar almadan önce sorunları çözmeye odaklanmalısınız. Çabalarınızın ve önceki dönemlerde gösterdiğiniz emeklerinin karşılığını görmeye başladığınız bir zaman dilimine giriyorsunuz, akışına bırakarak isteklerinizin doğru zamanda olacağınız unutmamalısınız. Çabalarınızın karşılığını almak için aceleci davranmamalısınız.

13 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma programındaki aksayan yönlerini düzelterek, daha disiplinli çalışmaya başlayacaksın. Yeni projelerini hayata geçirmek için hızlı ama dikkatli davranıyorsun. Bir süredir aranızda soğukluk olan kardeşinle, aranızdaki konuları geride bırakacaksınız. İlişkisini yakın dönemde sonlandıran bir Kova burcuysan, gurur ile kalp arasında sınava tabi tutulabilirsin.

13 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal kayıplarınızı telafi etmek için duygusal olarak kararlar alabilirsiniz. Risk ölçünüzü doğru hesaplayarak adım atmaya çalışmalısınız.

13 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yaratıcı işlerde daha iyi ifade edebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapacağınız zamanlar var. Gün içindehayatınız yoğun geçebilir. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız kişilerle programlar yapabilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her yönünüzle dikkat çekmeyi başarıyorsunuz. Aşık olduğunuz kişi heyecan dolu. İkili ilişkilere dikkat. Sevdiğiniz hakkındaki şüpheleriniz açığa çıkarak onu kıracaksınız.

13 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, maddi engellerle başa çıkmak için yeterli çabayı gösterirseniz rahatlatıcı bir gün olabilir. Gelecek için eğlenceli etkinlikler planlamak kadar çok sevdiğiniz başka bir aktivite yok. Fakat ne yazık ki, partnerinizin çocuklarınızın ya da patronunuzun istekleri şimdi ve şu ana odaklanmanızı gerektiriyor. Yine de, müthiş derecede tatmin edici hedeflerinizden ve tutkularınızdan vazgeçmeyin.

13 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görünüşte hiç bitmeyen biryüküyle ilgili sinirlilik, başkalarına sert davranmanıza neden olabilir. Öte yandan, sorumlulukları daha adil bir şekilde paylaşmak konusunda birilerini uyarma fikrinden de hoşlanmayabilirsiniz. Birinin duygularını kırmamak adına sesiz kalmayı düşünebilirsiniz fakat muhtemelen doğru kelimelerle kendinizi ifade etmek, beklediğinizden daha iyi sonuçlar getirecektir. Balık

13 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi gücünüzün farkındasınız ve bu özelliğinizi daha da katlayacak ilişkilere ihtiyaç duyuyorsunuz. Gücünüzün farkında oluşunuz, olaylara yaklaşım tarzınız, size farklı bir güven duygusu veriyor. Çevrenize meydan okuyorsunuz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

13 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle bazı konuşmalar yapabilirsiniz. Geçmişteki konular yeniden gündeme gelebilir. Büyüyen tartışmalara müsait bir gün. İlişkiniz yoksa geçmiş ilişkilerinizin gündeme gelmesi de söz konusu olabilir.

13 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin uzun süredir sizden gizlediği bir sırrın ortaya çıkması sizi çok rahatsız edebilir. Ama her şeyi bilmeniz, tüm olaylara hakim olmanız gerekmiyor ki. Biraz daha toleranslı olmayı deneyin. Önemli ve değişik bir dönem geçiriyorsunuz. İş yaşamında beklemediğiniz olayların patlak vermesi, sizi karar almaya zorlayabilir. Alışveriş yaparken daha akıllıca ve işinize yarayacak şeyler almalısınız. Kuşku ve endişe dolu duygu ve düşünceler, siz de psikolojik bazı problemlere yol açabilir.

13 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>