Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Geçmişi Siliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Evet, projenizin başlaması biraz zaman aldı. Bunun nedeni, yeterince konsantre olmamanız. Tek seferde birçokyapıyorsunuz, dolayısıyla da işler beklediğinizden daha yavaş ilerliyor. Uyum sağlama evresinde enerjinizi tek bir yöne odaklamanızı gerekiyor. Peki, hangi yöne?

Bugün adalet konularıyla ilgileniyor olabilirsiniz. Etrafınızda adil görünmeyen bir şeyler oluyor olabilir. İş yerinde, çalışanların sorunları olabilir. Yeterince maaş almadıkları endişesini taşıyor olabilirler. Ya da belki insanlar patronla uğraşırken zorluk çekiyor olabilirler. İçeri girip yardım edebilirsiniz. Durum hakkında kendi görüşleriniz olabilir. Bugün gruplar arasında arabulucu olarak hareket edebilir ve barış yaratabilirsiniz.

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

Başkalarına karşı merhametli ol. Günün enerjisi oldukça yoğun. İnsanlar stresli hissedebilir. Bu stres işlerin kontrolden çıkmasıyla alakalı değil. Sadece ekstra hassas hissedilen bir dönem. Kimse eleştirme ya da uzlaşmazlıklar yaşamamaya çalış. Barışçıl, arkadaş canlısı bir ton benimse. Dramadan kaçın!Uzun süredir bir arkadaş olduğunuz biri bugün sizin için arkadaştan daha fazlası olabilir. Aranızda her zaman belli bir elektrik vardı ancak şimdiye kadar bunu kabul etmemiştiniz. Fakat artık doğru zaman geldi. Bu eski ilişkinin yeni yönlerini keşfederken karşı tarafın duygularını incitmek istemiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bulunduğun ortamı değiştirmek için eline birkaç fırsat geçebilir. Bunları değerlendirmek için istekli olacaksın. Hayatında ufak da olsa değişiklik yapmaya çalışmak sıkıcı gidişatı kırmak için önemli olacak.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boğa burcundaki Ay, evinizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Eğer evinize yeni bir eşya almayı düşünüyorsanız, harekete geçmek için çok doğru zaman. Uzun zamandır planladığınız şeyi alabilirsiniz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş konuların devamlı olarak karşına gelmesi seni yoruyor. Sana eskiyi hatırlatan her ne varsa hayatından çıkarmak isteyeceksin. Rutinlerini değiştirmek için kalıcı kararlar alabilirsin. Ailen ile daha az zaman geçirdiğini fark edip, küçük bir organizasyon düzenleyebilirsin. Akşam saatlerinde uzun süredir izlemek istediğin film için hazırlıkların olabilir.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hangi alanda yeni bir kurs alacağınıza karar veremiyorsunuz. Sizin için önem sırası aynı seviye de olması zihninizi karıştırıyor. En çok istediğinizden başlayarak yavaş yavaş bu kursların hepsini tamamlayabilir ve kendinizi adım adım geliştirebilirsiniz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareket ve iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Gün içindeki ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde yapacağınız ticari görüşmelere özenli davranmalısınız. Uğraştığınız işlerde tamamlanma söz konusu. Sosyal konular dikkatinizi dağıtabilir.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Başarı elde etmek istiyorsanız, gereksiz diyaloglardan uzak durun.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birinin sana bir kitap verdiğini ve yazarını bilip bilmediğini sorduğunu hayal et. Bilmediğini söylemeye cesaret edebilir misin? Aslında doğruyu söylemek en kolayıdır. Fakat o kişi edebiyat veya felsefe hakkında konuşmaya başladıysa konuşulanların seni aştığını düşünmeye başlayabilirsin. Görünüşe göre entelektüellik ile ilgili eski kompleksin seni yine köşeye sıkıştırmışa benziyor.

10 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınıza veya sevdiğiniz birine karşı olumlu duygularınızın yoğunluğu sizi biraz gergin bir ruh haline sokabilir. Özellikle, karşınızdaki kişinin onu ne kadar umursadığınızı bilmesini sağlayacak kadar savunmasız olma fikri, korkutucu olabilir fakat duygularınızı ne kadar bastırırsanız o kadar kontrolsüzce dışa vurulabilirler. Onlara açılmak için elinizden gelenin en iyisini yapın bu durum muhtemelen beklediğinizden daha iyi gidecek!

10 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para kazanma konusunda kişisel çaba göstermeniz önemli. Ani gelişen şartlara karşı fırsatçı davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bugün bazı arkadaşlarınızın size getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

10 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Öğleden sonradan itibaren evinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Yapılacak bazı işler nedeniyle fazlaca harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Çıkabilecek aksaklıklara karşı dikkatli olun.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kırılganlığa biraz açık olduğunuz bir gün. Özel ilişkinizde gergin ve aceleci tavırlardan uzak durmaya, olumlu düşüncelerle duygularınızı doğru yönlendirmeye çalışmalısınız. Getirisi çok olacak bir işi başkalarının eksiklikleri yüzünden kaçırmak üzeresiniz. Bu bağlantıyı sağlamlaştırma çabalarınız çabuk sonuç verebilir. Çalışma arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. Dış görüşünüzle ilgili gereksiz harcamalar yapmaktan kaçının.

10 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 19' 09" R
Ay
Aslan
27° 24' 16"
Merkür
Koç
29° 57' 41"
Venüs
Boğa
19° 56' 55"
Mars
Koç
11° 31' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 30"
Satürn
Balık
17° 47' 40"
Uranüs
Boğa
23° 14' 13"
Neptün
Balık
29° 19' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 25"
Lilith
Başak
25° 02' 40"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>