Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Dikkatleri Topluyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün neşeli bir ruh halinde olabilirsiniz. Yalnızca yapmanız gereken şeye odaklanmak istemeyeceksiniz. Çocuklarınızla biraz zaman geçirerek, onları daha iyi tanımak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte bir öğle yemeği yemek için harika bir gün. Hikayeleri paylaşmaktan ve hayat hakkında konuşmaktan zevk alacaksınız. Kendinize pozitif enerji yükleyin. Bunu hakediyorsunuz!

Bütün zamanınızı çalışarak geçiremezsiniz. Zaman zaman ara vermeniz gerekir. İhtiyacınız olan tüm enerjiye sahipsiniz, ancak kendinizi bir bütün olarak rahatlatmayı düşünmelisiniz. Vücudunuzun pillerinin şarj edilmesi gerekebilir. Çok yakında, hareketin en yoğun olduğu zamanda, alabileceğiniz tüm enerjiye ihtiyacınız olacak.ihtiyacınız olan tüm enerjiye sahip olacaksınız.

Bugün kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmeniz için güzel bir gün. İşle ilgili bir sorun için yaratıcı bir çözüm bulabilirsiniz. Belki de bu bir yerlere not etmek isteyeceğiniz bir hikaye ya da bir şiir. İçinizdeki sese kulak verin. Bazı sesler duyabilir ve inanılmaz sanatkar fikirler için bir vasıta olabilirsiniz.

Güne ısrarcı bir hava hakim. Bu yüzden de masada önüne ne konulsa bir taraf seçmeye yöneliyorsun. Dahası, enerjini nereye yoğunlaştırman gerektiği konusunda kararsızsın. Büyük kararlar vermeden önce konuyla ilgili yeterince bilgi topla ve gerçeklere sadık kal. Karar vermek zordur, fakat bu zorluk sahip olduğun kıvrak zeka için hiçbir şey.Bugünkü eylemlerinizin iyi düşünülmüş ve düzenli olmasına özen gösterin. Yapılacak işlere balıklama dalmak yerine fazladan zamanı plan yapmak için kullanın. Eyleme geçmeden önce arkanıza yaslanıp biraz düşündüğünüz takdirde daha üretken olduğunuzu göreceksiniz. Başkalarıyla haşır neşir olurken sabırlı olun. İnsanlar mesafeli ve yavaş olabilirler, bu nedenle onlara iyice düşünüp taşınmaları için gereken zamanı tanıyın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafında seni sinirlendirecek gelişmeler yaşanabilir. Bunlara dikkatli olup sakinliği bozmamak senin için iyi olacak. İnsanlarla boş yere dalaşmak yerine kendi içine daha çok dönmek yararlı olacak.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizden çok yakın olmadığınız bir kişiden alacağınız haberle güne başlayabilirsiniz, bu haber beklediğiniz soruların cevaplarını verecek. Oldukça yüksek tempolu ve yoğun bir gün sizleri bekliyor,ve kariyer alanızda yaşayacağınız değişikler bu durumun en büyük habercisi. Maddi anlamdaki dengesiz ve belirsizlikler önümüzdeki günlerde çözüme kavuşacak, bugün bu durum için ilk adımları atacaksınız.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki başarıların ile öne çıkıyor olsan da mütevazı tavırlarından ödün vermeyeceksin. Kendinden emin oluşun ile daha fazla kişinin dikkatini çekmeyi başaracaksın. Eğer yalnız bir Kova burcuysan, sosyal medyada göreceğin bir mesaj, kafanın karışmasına yol açabilir. Yaşam alanını ferahlatmak için harekete geçebilirsin. Kendine alacağın küçük hediyeler, motivasyonunu yükseltiyor.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda sorumluluk almaktan yorulduğunuzu fark ediyorsunuz. Özgürleşmeye ve mutlu olmaya ihtiyacınızın olduğunu sosyal ilişki kurduğunuz kişilere açıklayacaksınız.Kendinizi yeniden tasarlayın ve gerçekten yapmak istediklerinize odaklanın.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular önem kazanabilir. Bazı işlerinizi bu nedenle ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Ev hayatınızda değişiklikler meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde konuların üstesinden daha rahat gelebilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız destekler var. Planlarınızdaki değişiklikler uzun vade de iyi sonuçlar getirebilir.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklemediğiniz durumlar ve ani heyecanlar yaşayabilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal açıdan sürpriz değişiklikler var.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hızlıca bir karar vermen gerekebilir. İlgini üzerine yoğunlaştırman gereken önemli bir konu patlak verebilir veya bir süredir yaşanmakta olan bir sorunun önünü kesebilecek şansı elde edebilirsin. Meditasyon için biraz vakit ayır. Tek başına uzun bir yürüyüşe çıkarak zihnini boşaltmak ve farklı bakış açıları geliştirmek isteyebilirsin. Bütün açılardan değerlendirmeden, hiçbir şeye balıklama atlamak istemeyeceksin.

12 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün gergin enerjisi, yaptığınız şeyden genellikle zevk alıyor olsanız bile planlarınızı engelleyebilir. Özellikle topluluk önünde konuşma olasılığı sizi endişeye sürükleyebilir. Bir sunum yapmanız gerekiyorsa, nefes egzersizleri veya görselleştirmeler gibi önceden kendinizi rahatlatmanın yollarını bulmaya çalışın. Sakin bir hava yansıtmak, muhtemelen dinleyicilerinizi söylediklerinize açık hale getirecektir.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hızlı düşünüyor ve kavrama yeteneğinizi farklı konularda kullanıyorsunuz. Bugün klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara daha esnek bir şekilde bakmalısınız. Sezgilerinizi pratiğe dönüştürmelisiniz.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aileniz ve evinizle ilgili konularda blokajlar yaşayabilir, kararlarınızla ilgili adım atamayabilirsiniz. Ev içinde huzuru korumakta zorlanabilirsiniz. Ev kazalarına karşı da dikkatli olun.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişki yeni gelişmelerle yön değiştirebilir. Bununla ilgili belirtiler var ama biraz daha dikkatli olmalısınız. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar yine gündeme gelebilir. İş hayatınızdaki başarınızın sebeplerinden bir tanesi de hırslı ve tuttuğunu koparan biri olmanızdan kaynaklanıyor. Küçük çaplı ortaklıklar içinde özellikle biri, bugünlerde sizin için anlamını yitirebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz. Ayak sağlığınıza özen gösterin.

12 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 48" R
Ay
Oğlak
14° 12' 22"
Merkür
Koç
16° 36' 37"
Venüs
Koç
29° 59' 26"
Mars
Balık
29° 05' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 58"
Satürn
Balık
16° 30' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 01"
Neptün
Balık
28° 52' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 45"
Lilith
Başak
23° 14' 49"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>