Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Planların Değişiyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Müstakbel sevgilinizle birbiriniz için tam olarak ne kadar şey ifade ettiğinizi anlamaya başladığınızda, romantizm yerini yüksek seviyede gerginliğe bırakıyor. Birini sevmek bizi acı ve ihanete karşı savunmasız bıraktığı için hepimiz böyle korkuları yaşıyoruz. Ancak, aşkta garanti yoktur. Sadece risk alırsınız ve ilerlemeye devam edersiniz. Unutmayın, karşınızdaki kişi de kendini savunmasız hissediyor. Bugün için araya mesafe koyun. Daha sonra olayları akışına bırakın.

Bugün yaratıcı bir modda olabilirsiniz. Evde bir evcil hayvan projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Bir şeyler inşa etmek isterseniz, bazı marangozluk işlerine kalkışabilirsiniz. Doğanız gereği bir sanatçıysanız, biraz çizim veya grafik tasarım yapabilirsiniz. Ve eğer müzikle ilgilenen biriyseniz, müzik yapmaya veya dinlemeye başlayabilirsiniz. Hayal gücünüzün ortaya çıkmasına ve hayata bakış açınızı aydınlatmasına izin verin.

Bugün çok "gerçekçi" bir gün olacak gibi. Diğer bir deyişle, kendinizi oldukça odaklanmış ve bir şeyleri somutlaştırmak isteyen bir halde bulacaksınız. Bu odaklanma bir kaç hafta sürecek ve bugün bazı meselelere çözüm getireceksiniz. Bu başarının sizi son zamanlardaki yoğun tempoya geri döndürmesine izin vermeyin. Bu kadar yoğunluk hiç kimseye iyi gelmez...

Devam eden başarın ve şansın sana yeni fikirler ve planların konusunda büyük destek sunuyor. Fiziksel enerjin kadar tutkun da yüksek ve ufuklarını genişletecek yönde düşünüyorsun. Seyahat ve eğitim konularında fikirler kafanda dönüp duruyor ve kesinlikle bu fikirlere bir göz atmalısın. Dikkatlice plan yap -ve doğru zaman gelmeden hamlede bulunma.Kişisel durumlarınızı ölçe termometre bugünün fırtınalı bir gün olacağını söylüyor. Son bir kaç günde elde ettiğiniz başarılar ve dinamik davranışlar başkalarını kıskandırabilir ve bazı şeyleri kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Onların yolundan uzak durmaya çalışın, kendiniz olun ve onlara etrafınızdaki insanların başarısının bir anlık zafer sarhoşluğundan çok daha önemli olduğunu bildiğinizi gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarla beraber zaman geçirmek keyfini yerine getirebilir. Onlarla daha çok zaman geçirmek eğlenmek için önemli olacak. Katılacağın etkinlikler dikkatini dağıtarak daha verimli olmana fırsat yaratabilir.

16 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yengeç ayı, haritanızın refahınızı yöneten sektörüne ışık tutarken, bugün sağlıklı yiyecekleri, insanları ve etkinlikleri kucaklamayı bir noktaya getirin. Hafta sonu zihinsel ve fiziksel düzeydeki stresinizi atmanız için mükemmel bir fırsattır, bu nedenle işi unutmanıza yardımcı olacak aktivitelere yöneldiğinizden emin olun. Bu akşamın ilerleyen saatlerinde Ay ve Jüpiter arasında faydalı bir bağlantı sizi kendinizi şımartmaya teşvik edecek, bu yüzden özel bir şeye biraz para harcadığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin - kesinlikle hak ediyorsunuz!

16 Ocak 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ufak tefek aksilikler planlarını değiştirmene sebep olabilir. Bu yüzden farklı alternatifleri değerlendirmek isteyebilirsin. Yılın ilk retrosu bugün burcunda başlıyor. Eğer sevgilisinden yeni ayrılmış bir Kova burcuysan, sevgilinden gelen barışma adımı karşılıksız kalmayabilir.

16 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel özgürlüğünüze önem verdiğiniz bir gün olacaktır. Zamanın çoğunu kendinize ayırarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Ertelendiğiniz fikirler üzerinde düşünmeyi ve bugünü yenilikçi planlarla geçirmeyi ihmal etmeyin.

16 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir. Bugün sağlık ve hizmet konuları önemli.

16 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel hayatınızı yoluna sokmak elinizden geleni yapıyorsunuz. Başarılı olacaksınız. Biraz sabır. Aşk konusunda ikilemde kalabilirsiniz.

16 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çoğu zaman aklını toplamakta güçlük çekiyorsun. Neyi seçmen gerektiğini bilemiyorsun! Bugün kendinle huzur içinde olacaksın. Eğer bugün özel hayatın ile ilgili önemli bir karar alman gerekirse, bunu yapabileceksin. Ama eğer kendini çok büyük bir karar almanın eşliğinde hissediyorsan, bunun üzerinde düşünmek için kendine gereken zamanı tanımalısın ve başka bir zaman bu kararı vermelisin.

16 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayattan alabileceğiniz tüm zevki alıyorsunuz fakat bu durum cüzdanınızın biraz hafiflemesine yol açıyor. Düşünceleriniz sizi kişisel olarak neyin iyi hissettireceğine odaklanmış olabilir ve etrafınızdaki bazı sevgili insanların ruh hallerini kaçırabilirsiniz. Bu kulağa biraz bencilce gelse de bugün başkalarını öncelemek için vereceğiniz çaba, oluşturduğu fayda değmeyebilir.

16 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızın size destek vereceği yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Bugün yaratıcılığınız artıyor.

16 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

16 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonuna taşımak durumunda kaldığınız işleriniz olabilir; bazı toplantılar, görüşmeler yapabilirsiniz. Fazlaca işe odaklı olabileceğiniz bugünlerde dinlenmeyi de ihmal etmeyin, sağlığınıza dikkat edin.

16 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sert etkiler altında olduğunuz için kafanız karışık. Dikkatinizi toplamakta güçlük çekebilirsiniz. İlişkinizde yeni boyutlar ortaya çıkabilir. Sevdiğinizle olan iletişiminizde sivri dili olmamaya ve onu eleştirmemeye gayret etmelisiniz. Çok hareketli, hızlı, temposu yüksek birdönemine girdiniz. Birçok yeni kararlar almanız gerekecek. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olanlarını iyi ayıklamanız gerekiyor. Ödemekte zorlandığınız bir borcu bugünlerde ödeyebilirsiniz.

16 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 49" R
Ay
Oğlak
14° 40' 16"
Merkür
Koç
16° 37' 16"
Venüs
Boğa
00° 01' 60"
Mars
Balık
29° 07' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 27"
Satürn
Balık
16° 30' 22"
Uranüs
Boğa
22° 18' 09"
Neptün
Balık
28° 53' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 52"
Lilith
Başak
23° 15' 03"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>