Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İyileşiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2022, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, muhteşem sarayları ziyaret edip sonsuz ve tamamen özgür ve zamansız bir aşkı tatmak için dünyanın dört bir yanına bir yolculuğa çıkma şansınız olabilir! Hatta belki Disneyland sizi bekliyor olabilir! Fakat şimdiye kadar tecrübelerinizden öğrendiniz ki, böyle şeyler sadece masallarda olur.

Siz organize ve disiplinli bir kadınsınız. Sizi tanıyan hiç kimse buna karşı çıkmayacaktır. Fakat hayatta bazı şeylerin biraz gevşemesine izin vermeniz gereken zamanlar vardır. Bu böyle bir zaman. İşi, ev işlerinizi ve tüm günlük yükümlülüklerinizi unutun. Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Biraz yaşayın. Bugünü tamamıyla bir tatil olarak kabul edin. Bu davranışı sorumsuzluk olarak düşünmeyin; insan olmak olarak düşünün!

Çevrenizde avantajlı bir sürü değişim olabilir. Yeni işler, size taşınacağınız yerdeki komşularınızı ya da yaptıracağınız bazı gerekli tamiratlarla ilgili yeni kapılar açabilir. Haberleri aktarırken arabada veya telefonda uzun zamanlar harcayabilirsiniz. Heyecan verici bir pozisyon fırsatı yakalayabilir ya da size yakın biri mail veya telefon yoluyla size ulaşabilir. Gününüz güzel geçsin.

Kendini kolla. Belli ki dikkatini odaklaman gereken şeyler var. Neyse ki, duyguların her zamankinden daha sabit ve böylece kendini hislerinle bağlantılı hissediyorsun. Doğrusu, bugün kendini bulutlarda bulabilirsin ve atmosferin bu kısmında gezinirken bir sorun yaşamayacaksın da. İnsanlar ise sana tavsiyelerini almak üzere gelebilir.Bugün merhametiniz devreye girebilir. Keyfiniz yerindeyken gevezelik edebiliyorsunuz. Dikkat etmezseniz konuşmanızla insanları canından bezdirebiliyorsunuz! Sizi dinleyenlerin istekli olduğundan, dinliyormuş gibi yapmadıklarından emin olun. Yönetim kademesindeki kişilerle çok fazla samimi olmamaya da dikkat edin. Hınzırca şakalarınızdan yahut saç kesimleri ya da ayakkabı markaları hakkındaki kişisel düşüncelerinizden hoşlanmayabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla yapacağın büyük konuşmalar sana kendini çok daha iyi hissettirebilir. Eğer bir süredir görüşemediğin insanlar varsa onları bir yerlere davet etmek ve güzel sohbetlere girmek sana iyi gelecek.

18 Ocak 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova, bugün romantik hayatınız için zorlu geçecek, çünkü Aslan ayı haritanızın kalp meselelerini yöneten bölümünü harekete geçirirken öğleden sonra Merkür ve Satürn ile sert bir açı oluşturuyor. Bu kozmik iklim altında, özellikle son zamanlarda duyulmadığınızı veya kendinize yeterince zaman ayırmadığınızı düşünüyorsanız, tartışmaların ortaya çıkması muhtemeldir. Bununla birlikte, bu durumu tam olarak çözmeden önce biraz sakinleşmeniz gerekebilir veya partnerinizin ve ilişkinizin dayanabileceği sınırları zorlayabilirsiniz.

18 Ocak 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanında yapacağın ufak dokunuşlarla, evinin aurasını değiştirmek isteyebilirsin. Ay Düğümleri burç değiştiriyor. Evli bir Kova burcuysan, geçmiş konular kafanın karışmasına yol açabilir. İş arkadaşlarının, hakkında konuştuklarına kulak misafiri olabilirsin. Sana zararlı gelen alışkanlıklarını bırakmak için yeni yöntemler araştırabilirsin.

18 Ocak 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile büyüklerinize manevi destek olmanız gerekebilir. Sizlerin görüş ve düşüncelerinize saygı duyuyorlar.Ailenizle ilgili yaşanacak gelişmelere karşı daha özverili ve yardımsever olmayı deneyin.

18 Ocak 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle birlikte keyifli zamanlar geçireceğiniz bir gündesiniz. Eğlenceli organizasyonlar planlayabilirsiniz. Birlikte yaptığınız şeylerin uyum içinde ilerlemesini isteyeceğiniz zamanlar var. Hobileriniz için harcama yapmak size keyif verecektir. Gün içinde uğraştıran durumlar ortaya çıkabilir. Akşam saatleri hareketli geçebilir.

18 Ocak 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yenilikçi tarzınıza çevrenizdeki insanlar hayran oluyor. Sorumluluklarınız artmaya başladı. Daha dikkatli olmalısınız. İçinizden geldiği gibi davranıyorsunuz.

18 Ocak 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularını ifade etmek senin için bazen zor olabiliyor. Huzurlu bir yaradışılın var, bu yüzden işler yolunda gitmediğinde ya da birileri seni üzdüğünde konuşmaktan çok, sessizleşme ve yalnız dolaşma eğilimine sahipsin.Normalde bu durum senin için bir olay oluştursa da, bugün farklı bir gün! Kozmik enerji iletişim konusunda bugün sana yardım edecek ve kendini çok iyi bir şekilde ifade edebileceksin. İnsanlar seni daha iyi anlayabilecekler.

18 Ocak 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyalleşmek istemiyorsanız sırf yapmanız gerektiğini düşündüğünüz için kendinizi zorlamayın. Bu, evde kalıp hayatın anlamı üzerine meditasyon yaparak ya da ayaklarınızı uzatıp rahatlatıcı bir şeyler izleyerek günü daha iyi geçireceğiniz zamanlardan biridir. Hakız olduğunuzu fark ettiğinizde özür dilediğiniz sürece, bir arkadaşınızla yaptığınız bir tartışmadan kalıcı bir zarar gelmeyecektir.

18 Ocak 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüzü destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. Kafanızın içinde birçok düşünce mevcut ve yapacağınız her şeyi planlı bir şekilde uygulama fırsatı bulacaksınız. Bugün hiç kimseyle tartışmak istemiyorsunuz.

18 Ocak 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

18 Ocak 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dolunay sağlık evinizde gerçekleşecek. Özellikle fazlayükü almaktan ya da sorumluluk üstlenmekten kaynaklanabilecek sağlık problemlerine karşı dikkatli olun. Akşam saatlerini partnerinize ayırmak isteyebilirsiniz.

18 Ocak 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız zorlu bir sürece girmek üzere. Karşılıklı olarak samimiyet beklentileriniz var. İki tarafın da, daha samimi oldukları şeklindeki yanılgılar uzlaşmayı güçleştiriyor. Çalışkanlığınız ve titizliğinizle, üstlendiğiniz işleri başarıyla bitiriyorsunuz. İnsanlara ani ve sert tepkiler vermeyin. Davranışlarınızda aşırı kontrollü olmak yerine ölçülü bir tavırla kendinizi ifade etmenizde fayda var. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz.

18 Ocak 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 50' 31" R
Ay
Akrep
23° 50' 38"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 11' 22"
Mars
Balık
26° 05' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 41"
Satürn
Balık
16° 08' 53"
Uranüs
Boğa
22° 04' 47"
Neptün
Balık
28° 45' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 25"
Lilith
Başak
22° 48' 53"
True Node
Koç
15° 34' 53"
Son Güncelleme : 25/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>