Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Güven Duygun Tazeleniyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün cömert bir ruh halinde olabilirsiniz. Başkalarına verebileceğiniz çok fazla sevgi var. Sevgilinizi bu sevgiye boğabilirsiniz. Birlikte özel bir akşam planlayabilirsiniz. İltifatlar ederek ve çekici sohbetlerle tam anlamıyla baştan çıkarıcı bir modda olabilirsiniz. Ya da sevginizi farklı bir şekilde gösterebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte vakit geçirebilir ve onları yaptıkları çalışmalar konusunda cesaretlendirebilirsiniz.

Bugün gününüz çok çabuk geçebilir. Gezegenlerin enerjisi, zamanı hızlanmış gibi gösterebilir. Önünüzdeki tüm görevleri tamamlamanın zor olduğunu görebilirsiniz. Her şeyi halledebildiğinizden emin olmak için bir programa bağlı kalmaya çalışın. Günün teması hızlı iletişim olabilir. Gün boyunca yazışmalar ve telefon görüşmeleri yapabilir, müşterilerden veyaarkadaşlarınızdan sorular alabilirsiniz.

Bugün, kendiniz için uzun-vadeli planlar yapabilirsiniz. Belki, eğitiminiz hakkında düşünebilirsiniz. Belki, öğreneceğiniz yeni şeyler olabilir. Yeni teknoloji becerileri kazanmak için bir bilgisayar kursuna yazılmaya karar verebilirsiniz. Ya da, yaratıcılığınıza ilham verecek bir topluluk aktivitesine katılma kararı alabilirsiniz. Bugün, kişisel anlamda sizi daha fazla tatmin edecek bir program oluşturmak için güzel bir zaman!

Birilerinin senin yardımına ihtiyacı var. Yardım sinyali ve çağrısı alabilirsin. Belki bir komşunun başı dertte. Ona sızdıran musluğu tamir ederek veya kırık bir kapıyı onararak yardım edebilirsin. Belki de bir aile üyesi maddi olarak sıkışmış olabilir. Gelir gider hesaplarını inceleyerek onlara organize olabilmeleri konusunda destek olabilirsin.Aniden eski bir arkadaşa mı düştün? Bu, bu kişiyi daha önce hiç böyle görmediğiniz için kafanız karışmış ve biraz korkmuş olabilir. Bununla birlikte, bu kişi muhtemelen cazibeye karşılık veriyor, bu yüzden tamamen yazmayın. Bunu düşünün: bu kişi geleceğinizin güçlü bir parçası olabilir mi? Birbirini ne kadar iyi tanıyorsun? Bu kişiye, gerektiği gibi saygı duyuyor musunuz? Bu soruların cevapları olumlu ise, deneyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hatalarınla yüzleşmek yorucu olabilir. Ama bugün bunu yapabilecek cesaretin olacak. Hatanın neresinden dönülse kardır diye düşünerek hareket edebilirsin. Kendine inanman gerekecek.

20 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova, bu sabah Ay Başak burcuna geçerken güneşle dengesiz bir açı oluştururken kendinizi biraz bitkin hissedebilirsiniz. Bazı işlerin üst üste yığılmasına izin vermiş olmanız çok olası olsa da, bugün hangi görevlerin tamamlanması gerektiğinin stresine çok fazla kapılmamaya çalışın ve bunun yerine bunları birer birer listenizden çıkarmaya odaklanın. Gün içinde çıldırırken fiziksel ihtiyaçlarınızı kontrol etmeyi unutmayın ve bir saatin baskısını hissetseniz bile kısa molalar vermeye dikkat edin.

20 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güvendiğin kişilerin çevrende varlığını hissetmek sana güç verirken, samimiyetini sorguladığın kişileri de hayatından çıkarmak isteyebilirsin. Güneş burcunda konumlanmaya başlıyor. Boş vakitlerini değerlendireceğin yeni hobilere odaklanıyorsun. Mental ve ruhsal olarak rahatlamak için kendine daha çok vakit ayırmak da isteyebilirsin.

20 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizde yaşadığınız küçük sorunların üçüncü kişiler tarafından eklenerek konuşulduğunu öğreniyorsunuz. Yaşanılan olaylar karşısında öfkenize hakim olmalısınız. Süreç doğruyu gösterecek ve size haksızlık yapıldığı ortaya çıkacaktır, sabırlı olun.

20 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda tamamlanma içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde bitişler olabilir. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatacaktır. İkili ilişkilerinizde denge ve uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde daha özgür hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

20 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcı çabalar için mükemmel bir gün. Siz doğuştan mantıkla değil, duygularınızla hareket ediyorsunuz. Insanların ruh hallerine karşı duyarlılığınız size kelimelerden daha çok duygu aracılığıyla iletişim sağlar.

20 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biriyle görüş ayrılığı yaşayabilirsiniz. Bazen kendinizi ateşli fikirlere kaptırabiliyorsunuz. Sizin bildiğinizin doğru, başkalarınınkinin yanlış olduğuna bir çırpıda inanıveriyorsunuz! Ancak şu an işler o kadar da siyah beyaz değil. Bugün gri kısımları da aramanız gerekebilir. Müşterek noktalarda buluşup uzlaşmaya çalışın. Bunu yaptığınız takdirde başınızı yastığa daha rahat koyacaksınız!

20 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kavramları ve fikirleri manipüle etme ve yolunuza çıkan herhangi bir sorunu anlamak için analitik becerilerinizi kullanma konusunda uzman olabilirsiniz. Muhtemelen insanlar size detaylıca düşünmenin iyi olduğunu söylediler, ama bir an var ki, tüm bu düşünceyi uygulamaya koymanız gerekiyor! Birçok konuda planlarınıza eklenecek daha fazla bir şey yok, harekete geçmeniz gerekiyor.

20 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sizi ilgilendiren tüm konulara kendinizi verecek ve başarınızı ortaya çıkaracaksınız. Israrcı davranışlarınızın altında gizli bir geleneksellik yatıyor. Bugün duygularınız ve mantığınız güçlü birbirliği içinde.

20 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

20 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Güneş sizin burcunuza geçiş yapıyor. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz konular için en uygun döneme giriyorsunuz. Ancak gökyüzündeki retrolar nedeniyle şimdilik büyük adımlar atmayın. Bugünün gündemi ise ilişkiler olacak.

20 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinize karşı anlayışınız zayıf olabilir. Ona karşı biraz daha sıcak ve hoşgörülü davranmalı, sorunları büyütmekten kaçınmalısınız. Kuruntulardan uzaklaşın. İş yerinde rutin sorumluluklarınızı yerine getirebilir ve sorumluluklarınıza karşı daha rahat davranabilirsiniz. Olaylara yaklaşımınızda sakin olmanız, stres yapmanızı gerektirecek olayları yaşamanızı ortadan kaldırabilir. Birikimleriniz hayalleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz.

20 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 18' 30" R
Ay
Akrep
29° 51' 12"
Merkür
Koç
15° 59' 32"
Venüs
Koç
25° 46' 48"
Mars
Balık
26° 27' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 20"
Satürn
Balık
16° 11' 33"
Uranüs
Boğa
22° 06' 24"
Neptün
Balık
28° 46' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 04"
Lilith
Başak
22° 52' 04"
True Node
Koç
15° 33' 28"
Son Güncelleme : 26/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>