Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Duygularını Dinliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Romantik ilişkilerinizin belirsizlik içinde olması muhtemel. Sevgilinizin yalnızca sizin için yaratıldığını hissedebilirsiniz, ama ruh eşlerinizin bile kusurları vardır (kusurlar sevimli olabilir)! Yaratıcı enerjileriniz şu anda çok yüksek, sanatsal projelerinizin bu enerjilerle daha da kalitesi artıracak ve insanları etkileyecek oldukça etkileyeccek. Başarı sizinle!

Yardımsever özellikleriniz bugün ön plana çıkabilir. Birisinin biraz yardıma ihtiyacı olduğunu ve işe koyulmaya karar verdiğini görebilirsiniz. Bir arkadaş ya da meslektaş bir proje ile mücadele ediyor olabilir. İşleri bitirmelerine yardımcı olmak için onlara ekstra birkaç saat teklif edebilirsiniz. Ya da çocuğa yeni bir beceri öğretmeyi teklif edebilirsiniz. Melek kanatlarınızı giyin ve harekete geçin.

Rolling Stones ne güzel söylemiş: "Tatmin olamıyorum." Son zamanlarda hissettiğiniz ruh hali tam da böyle. Aslında son aktivitelerinize bakarsanız, yalnızca aynı yerde kalabilmek adına olabildiğince hızlı koştuğunuz için Alice Harikalar Diyarı'nda gibi hissetmeniz normal. Sonraki gün size yeni, daha tatmin edici yollar açmanın yanı sıra biraz rahatlamanızı da sağlayacak.

Bugün saadetinin peşinden gitmek istiyorsun. Yüzünde bir gülümsemeyle uyanacaksın ve optimizmin varlığını hissedeceksin. Hayatında olup bitenlere pozitif yaklaşacaksın. Karşılaştığın zorluklara ise yaratıcılık bahşeden fırsatlar olarak bakacaksın. Dünyayı fethedecek bir enerji topluyorsun, ruhsal olarak da şarjını dolduruyorsun! İdeal geleceğin resmini çizmek için harika bir zaman.Bugün sosyal gruplarınızı değiştiriyor olabilirsiniz. Belki de an itibariyla bazı arkadaşlardan vazgeçiyorsunuzdur. Bu dostluklardan bazılarını bırakmak üzücü olabilir ancak yaşamınıza devam etmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Farklı bir çevrede takılmaya çalışın. Eğer her zaman aynı bara, kitapçıya ya da kafeye gidiyorsanız, yeni bir yerler deneyin. Sizi birkaç ilginç insanla tanıştıracak bir çeşit maceraya atılmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün elindekilerin kıymetini bileceksin. Sahip olduğun güzel şeyleri görmek sana iyi gelebilir. Bugüne kadar elde ettiğin şeyleri, başarıları göz ardı etmemelisin.

23 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gezegensel dizilim, sana fayda salayacak şeylerin hasadını toplama sürecine girmen için çok elverişli. Sosyal tanım ihtiyacınla ilgili bazı meselelerin farkına varman ve bazı konuları halletmen bir mesele. Onay almak için bu kadar aç olma. Burcunun içinde sert bir baba var ve kendi kendine yeter bir vaziyette rahatça yaşayabilir. Aslında, bu senin en büyük gücün ...

23 Ocak 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanı kendine saklamak isteyebilirsin! Günün evde geçirme isteğin, bir süredir vakit ayıramadığın konulara odaklanmanı gerektirecek. Düşüncelerini ve duygularını iyiden iyiye tartarken; doğru adımların ne olduğunu daha iyi görebileceksin. Ay, hava burcunda hareket ediyor. Davranışlarında takındığın kararlılık çevrenin de dikkatini çekecek.

23 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şefkat ve merhamet duygularının arttığı bugünlerde arkadaşlık ilişkilerinizdeki samimiyeti sorgulayabilirsiniz. Dostluklarınız konusunda daha şeffaf ilişkiler kurmak isteği içinde olabilir ve sahte olan her şeyden hızla uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bu doğrultuda  dostlarınızla olan ilişkinizi analiz etmeniz kaçınılmaz olacaktır.

23 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Terazi burcuna ilerleyen Ay, ilham alabileceğiniz çok şey olduğunu anlatıyor. Hayatınıza yenilik ve farkındalık katabilecek imkanlar bulabilirsiniz.

23 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sıradan sohbetler bile bir şeyler katabilir. Hayatınızı yüksek standartlara sokmak istiyorsunuz...

23 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak yoğun bir hava hakim. Huzursuz ve değişim arzusunun yüksek olduğu bir ruh halindesiniz fakat herhangi bir ciddi girişimde bulunmaya da istekli değilsiniz. İç sesiniz, herhangi bir girişimde bulunmadan şikayet etmenin de faydasız olduğunu söylüyor. O zaman niçin bir şeylere hızlandırmıyorsunuz? Spiritüel bir danışmanla iletişim kurup aradığınız cevalara hemen ulaşın.

23 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlar işbirlikçi görünüyor, ancak şu anda perde arkasında da çok iyi çalışıyorsunuz, belki bu şekilde daha rahat hissediyorsunuz. Sakinleşmek veya yeniden gruplaşmanıza, yenilenmenize ve rahatlamanıza yardımcı olacak etkinlikleri planlamak, şu anda ani bir değişiklikten daha iyi olabilir. Gözlemleme ve analiz etme eğilimindesiniz. İş stratejisi gelişebilir ve kişisel hamleleri planlayabilirsiniz. Daha sakin ve ruhsal olarak faydalı aktiviteler odakta.

23 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birliğini seviyor olmanız, çevrenizin çoğalmasına neden oluyor. Kişisel enerjinizi sosyal ilişkilerinizle çok güzel odaklaşıyor, başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündemde.

23 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

23 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınızla ilgili olarak düşünebilir, geçmiş tecrübelerinizi tekrar gözden geçirebilir ve umutsuzluğa kapılabilirsiniz. Biraz dinlenmeye, akışta kalmaya çalışın.

23 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkiniz günbegün çıkmaza gidiyor. Yapabileceğiniz bir şey kalmadı. Kangren olmuş bu ilişkiden uzaklaşın. Eğer yalnızsanız bir önceki ilişkinizin etkilerini hissetmeye devam edebilir, yeni bir ilişki için kendinizi hazır hissetmeyebilirsiniz. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkına varın. Size borcu olan kişiyle konuşmanızda fayda var. Paraya ihtiyacınız olacak!

23 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 38' 27" R
Ay
Başak
07° 23' 33"
Merkür
Koç
17° 37' 19"
Venüs
Koç
17° 20' 46"
Mars
Balık
21° 09' 50"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 54"
Satürn
Balık
15° 32' 13"
Uranüs
Boğa
21° 43' 35"
Neptün
Balık
28° 33' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 17"
Lilith
Başak
22° 06' 33"
True Node
Koç
15° 36' 23"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>