Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sosyalleşmeyi Seviyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Şu anda biri gerçekten dikkatinizi çekiyor olabilir. Biriyle yakın bir arkadaşlığın olabilir ya da öylesine derin bir ilişkiniz var ki birbirinizin zihnini okuyabiliyorsunuz. Bugün birçok güçlü bağlantılarınız olabilir. Ya da belki de sevgilinize karşı böyle hissedebilirsiniz. Sezgileriniz sonucu ortaya çıkan ilginç tesadüflerin tadını çıkarın.

Bugün birileriyle toplanmak için verimli bir gün olabilir. Belki bu durum, birinin yardımını istediğiniz bir çalışma durumunu içerebilir. İkiniz birlikte geçirdiğiniz zamanı verimli geçirebilmeniz için bir karşılıklı öğrenme durumu yaratabilirsiniz. Ya dadışında olan biriyle arkadaşlık kurabilirsin. Bugün bir tanıdıkla daha çok yakınlaşıp ne kadar çok ortak noktanız olduğunu görebilirsiniz.

Bugün, işinizle veya kişisel olarak bir çok telefon alabilirsiniz. Mailler sürüsüyle gelebilir ve bir çok insan da ilginizi çekmeye çalışabilir. Egonuzun bu olaylardan sonra yükselmesi muhtemel. Bu konuda utanmayın ve kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin bazen pohpohlanmaya ihtiyacı olur. Rahat olun ve bu ilginin tadını çıkarın!

Güne hakim enerjiyle başa çıkabilmek için bazı zihinsel düzenlemeler yapman gerekecek. En iyi strateji ise enerjiye uyum sağlamak ve hayatına ne tarz bir denge getireceğini görmek olur. Hislerine sadık kal, kelimelerini önemse. Gerçekten söylemek istemediğin şeyleri, öylesine söylemiş olmak için söyleme. Bütün etkileşimlerinde dürüst ve samimi ol.Bugün herkes size aşırı agresif gelebilir. Elbette, çatışmadan kaçınmakta uzmansınız! Her tür nahoşluktan uzak durabilme yeteneğiniz sizi barbarlardan ayrı bir yere koyuyor. Fakat yaşanacak gün, ilginiz çekecek ve geleceğinizi ilgilendiren olayları kapsıyor. Bunlarla baş edebilmek için üzerlerine atılmalısınız. Herhangi bir şüpheniz varsa, bir otorite figürü size sorumluluklarınızı hatırlatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evde geçireceğin zaman sana çok daha iyi gelebilir. Biraz dinlenebilir, keyifli konulara odaklanabilirsin. Bugün insanlarla arandaki iletişim de daha iyiye gidebilir, onlara anlayışla yaklaşabilirsin.

29 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, duygularınızla hareket edeceğiniz bir gün sizi bekliyor olabilir. İçinizden geldiği gibi hareket ederseniz doğruyu bulacaksınızdır. Arkadaşlarınız veya aileniz sizin iyiliğiniz için endişeleniyorsa, onlara biraz zamana ihtiyacınız olduğunu açıklayın. Bu akşam sosyalleşmek istiyorsanız, evinizde küçük bir doğaçlama buluşma planlayın, sadece en yakınlarınızı ve en sevdiklerinizi sizinle biraz zaman geçirmeye davet edin.

29 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalabalıklar içinde olmaktan zevk alıyorsun. İnsanların ilgisini çekerken, onları harekete geçirip yönlendirmeyi de terci edeceksin. Eğer eğitimi devam eden bir Kova burcuysan, akademik alanda kendine bir yol haritası hazırlayacaksın. Yakın bir arkadaşının sadece seninle paylaştığı bir sırrı, yanlışlıkla ifşa edebilirsin.

29 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle aranızdaki maddi konular yeniden gündeme gelebilir ve beklentilerinizin gerçekleşmemesinin sizde büyük bir hayal kırıklığı yarattığını dile getirebilirsiniz. Verilen sözlerin ve davranışların samimiyetini sorguladığınız bir süreçte olabilirsiniz.

29 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında yeni fikirler ve ümitler öne çıkmakta. Ancak akşam saatlerinde duygusal açıdan ya da ailevi konularda daha yorucu zamanlar olabilir.

29 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar partnerinizim yoğun ilgisi ve sevgisini hissetmek sizleri oldukça mutlu edebilir. Duygusal anlamda biraz düşüşe geçtiniz.

29 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrenizdeki çocuklu anneler tarafından ziyaret edilebilirsiniz ya da siz onları ziyaret edebilirsiniz. Telefonlar ya da mektuplar da gündeminizde olabilir. Kütüphanelere, kitapçılara ya da iyi ve son çıkan kitapların bulunduğu mağazalara ve sanatla ilgili şeylerin bulunduğu yerlere gidebilirsiniz. Bugün kendin pişir kendin ye tarzda bir yemek vermek için uygun bir gün olabilir, gezegenler ve yıldızlar herkesin birbirine yardım etmekten hoşlanacağını söylüyor. Arkadaşlarınıza ve komşularınıza kendinizi daha yakın hissetmenizi sağlayacak konuşmaların gerçekleşmesini bekleyebilirsiniz.

29 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayaller, dostluklar ve umutlar gündeminize giriyor ve ön yargısız arkadaşlık ihtiyacınız artıyor. Mutluluk hedefleriniz ve hayallerinizle bağlantı kurmak daha keskin bir şekilde hedefiniz olabilir. Arkadaşlar iyi haberler veya tavsiyeler getirebilir. Beceriklisiniz, baktığınız her yerde fırsatları yakalıyorsunuz ve muhtemelen bazı güzel sonuçlar elde ediyorsunuz. Çok özeleştirel olmanıza gerek olmasa da bazı değerlendirmeler yapmanız gerekebilir.

29 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Coşkulu olduğunuz zaman aktiviteniz çok yüksek. Her alanda başarı sizi kendine çekiyor. Hayır kelimesi lugatınızda yok. Ele aldığınız konularda müthiş bir yaratma gücünüz var. Böyle olunca sinirli olmanız son derece normal.

29 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

29 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonuna başlarken insanlardan uzak olmak, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Spiritüel çalışmalarla ilgilenmek, okumak veya yazmak için ideal bir gün. Biraz içinize dönmek size iyi gelebilir.

29 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda fırtınalı bir döneme girmek üzeresiniz. Sorunlarınızla yüzleşerek ne istediğinize karar verin. Arkadaşlarınıza karşı zaman zaman sert tutumlar içine giriyorsunuz. Kime güvenip, kime güvenemeyeceğiniz konusunda hata yapmanız mümkün. Çevrede olup bitenlerin farkında olmanız, günün getireceği fırsatların gözünüzden kaçmamasını sağlayacak. Bazı harcamalar konusunda kendinizi kontrol etmekte güçlük çektiğiniz bugünlerde bir yakınınız sizden borç para isteyebilir

29 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 04' 18" R
Ay
Yay
09° 48' 05"
Merkür
Koç
16° 03' 05"
Venüs
Koç
26° 44' 50"
Mars
Balık
27° 03' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 15"
Satürn
Balık
16° 15' 54"
Uranüs
Boğa
22° 09' 03"
Neptün
Balık
28° 48' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 46"
Lilith
Başak
22° 57' 17"
True Node
Koç
15° 30' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>