Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Şaşırtıcı Gelişmeler Kapıda Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Bu aşk hayatınızda heyecan verici bir dönemin başlangıcı. Önemli kişilerle olan ilişkinizde son zamanlarda bir miktar sıkıntı yaşamış olabilirsiniz. Bütün bunlar değişmek üzere. İkiniz de büyük bir şeye hazırsınız. Muhtemelen bir adım atacak ya da ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşıyacaksınız. Bu durumda sezgilerinize kulak verin; sizi olmanız gereken yere yönlendirecekler.

Kova kimliğiniz bugün güçlü bir şekilde kendini gösterecek çünkü bugün geleceğinizin belirleneceği bir gün. Bu da tam size göre bir konu. Gezegenin 3000 yılında nerede olacağına dair fikirleriniz olmuştu. Bugün, bu fikirlerin bazılarını yeniden hatırlama fırsatınız olabilir. Sizin de dahil olacağınız bir icat olabilir mi? Mümkün!

İş ve maddi konularda kendinizi daha güvende hissettiğinize göre, ruhani ve metafiziksel yönlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Sezgisel ve fiziksel becerileriniz çok yüksek düzeyde bu da bazı canlı rüyalar ve hayaller görmenize ve hatta bunlardan kaynaklanan sezgilere sebep oluyor. İlginizi çeken her hangi bir konudaki kitaplar ve konferanslar sizin için aydınlatıcı olabilir. Keşfedilmek için sizi bekliyorlar!

Optimizm ve neşe dolusun. Yapılacaklar listeni eksilttikçe keyfin yerine geliyor. Bir konu hakkında yakın arkadaşınla zıtlaşıyorsun. Fakat bu fikir ayrılığı gününü mahvetmek zorunda değil. Rasyonel ve sakin bir şekilde konuşun, sonrasında uzlaşma noktası bulabilirsiniz.Bugün çevrenizdeki çocuklu anneler tarafından ziyaret edilebilirsiniz ya da siz onları ziyaret edebilirsiniz. Telefonlar ya da mektuplar da gündeminizde olabilir. Kütüphanelere, kitapçılara ya da iyi ve son çıkan kitapların bulunduğu mağazalara ve sanatla ilgili şeylerin bulunduğu yerlere gidebilirsiniz. Bugün kendin pişir kendin ye tarzda bir yemek vermek için uygun bir gün olabilir, gezegenler ve yıldızlar herkesin birbirine yardım etmekten hoşlanacağını söylüyor. Arkadaşlarınıza ve komşularınıza kendinizi daha yakın hissetmenizi sağlayacak konuşmaların gerçekleşmesini bekleyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayal gücün çılgın atabilir. Her şeye daha fazla odaklanabilir, daha farklı şeyler düşünebilirsin. Aktif zihin ve hayal gücü sana çok daha keyifli sonuçlar, çözümler getirebilir. Bunun kıymetini bilmelisin.

28 Ocak 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, internet aleminin ve sosyal medyanın esiri olmamaya çalışın bugün. Her zamankinden daha bir ilgili olacaksınız. Ancakyerinde canınızın sıkılmasını istemiyorsanız bugün kaytarmak yerineplanınıza sadık kalmanız iyiliğinize olacaktır. Bugün internetten alışveriş yapmak yerine, işlerinizi erkenden toparlayıp mağaza mağaza gezerek havanızı değiştirebilirsiniz.

28 Ocak 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şaşırtıcı gelişmelerle dolu bir gün seni bekliyor. Sürekli insanlarla iletişim halinde olmak senin için farklı bir tecrübe olacak. Arkadaşından gelecek sitem dolu mesaj seni dışarıya çıkartabilir. Evli bir Kova burcuysan, geçmiş konular aklını kurcalayabilir. Kendine yeni hobiler edinmek için zaman yaratmak isteyebilirsin.

28 Ocak 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma koşullarınızı istediğiniz yönde düzenlemek adına ideal bir gün. Rahat çalışmanız için daha pratik yöntemler bularak kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz.

28 Ocak 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkinizde yaşanan sıkıntılar, gelecek beklentilerinizi etkileyebilir. Arkadaşlarınızla sosyalleşerek biraz kafanızı dağıtmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda bitirmeniz gereken işleri toparlamanı gereken zamanlar olacak. Başkalarından aldığınız desteklerle bunu rahatça halledebileceksiniz. Parasal konulara dikkat etmeniz gerekebilir.

28 Ocak 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biten bir şeyin üzerinde fazla durup ve konuşmanın bir manası yok. Önündeki güzel günleri hayal edin yeterli.

28 Ocak 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayal kırıklığınızı veya öfkenizi kontrol etmek zor olabilir. Biraz kontrolsüzlük hissiyle, daha sonra pişmanlık duyacağınız şeyler söyleyebilir ya da bağırabilirsiniz. Devam edin, zihninizle konuşun, ona tam olarak neyden rahatsız olduğunuzu anlatın. Ama sözlerini dikkatli bir şekilde dinleyin. Gerçekten kastetmediğiniz bir şey söylemek kolaydır, bu yüzden belki arkadaşlığınızı kaybedebilirsiniz. İşte bu noktada hiçbir şeyin önemi kalmaz.

28 Ocak 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni gelişim ve kâr olanakları önünüze çıkabilir. Ev içerisinde tansiyon yükseliyor olabilir. Hafif fiziksel egzersizler ve nefes alma teknikleri zihninizi sakinleştirebilir. İletişim becerilerinizi geliştirmek için çalışabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek istediğiniz alanda ilgi çekici öğrenme metotları keşfedebilirsiniz. Aşkta doğru seçimler yapmak muhtemelen hayatınıza istikrar getirecektir.

28 Ocak 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Bugün harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. İçsel dinginliğinize önem vermelisiniz.

28 Ocak 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

28 Ocak 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişim halinde olabilir, bazı topluluklara katılabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinize de dikkat etmeniz gerekiyor. Problemli ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir.

28 Ocak 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişinizde ilişkilerinizle ilgili yaşamış olduğunuz olayların olumsuz etkilerinden kurtulmanız gerekiyor. Eğer olayları olduğu gibi kabul ederseniz, kendinizde meydana gelen değişimin ne kadar olumlu olduğunu fark edebilirsiniz. İşlere olan konsantrasyonunuz çok fazla. Bu nedenle çok çalışıyorsunuz. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınızı düşünmek yorgunluğunuzu azaltacaktır. Ödemeler yapmak, ihtiyaçlarınızı karşılamak, olanaklarınızı artırmak için bir dizi görüşmeler yapabilirsiniz.

28 Ocak 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 59' 26" R
Ay
Akrep
25° 45' 17"
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
25° 22' 39"
Mars
Balık
26° 12' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 48"
Satürn
Balık
16° 09' 45"
Uranüs
Boğa
22° 05' 18"
Neptün
Balık
28° 45' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 56"
Lilith
Başak
22° 49' 54"
True Node
Koç
15° 34' 27"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>