Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Dikkatli Davranıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sizin için aşkın eli kulağında ve sıcak romantizmin bugün içim büyük bir faktör olduğunu göreceksiniz. Sahip olduğunuz kocaman kalbe kulak verin ve insanlara kalbinizi açın. Bugün pek çok insan ilginizi çekebilir çünkü onlar kişiliğinizin eğlenceli yönünü keşfedecekler. Bu gece sevdiğiniz kişinin kollarındayken çok mutlu olduğunuzu göreceksiniz.

Bugünün kısıtlayıcı ve ölçülü nüansları sizi yıpratabilir . Bununla birlikte, bu enerjiyi sizin avantajınıza çevirmenin püf noktası, oyun planınızı günün havasına uyacak şekilde ayarlamaktır. Sıradan ev işlerine ve küçük engellerle ilgilenin. Gerçekçi planlar yapın ve kısa vadeli hedeflerinizi yerine getirin. Bitkilerinizi sula. Disiplin ve konsantrasyon gerektiren şeyleri yapın.

Bugün bir arkadaşınızın canını sıkan şey hakkında endişelenebilirsiniz. Bu kişi biraz üzgün ve kaygılı gibi görünüyor ancak sizinle kaygılarını paylaşmak istemiyor gibi. Bütün belirtiler, kafasındakilerin para mevzuları olduğunu gösteriyor, bu da onun içine kapanmasına neden oluyor. Bırakın kapansın. İhtiyacı olursa, burada olduğunuzu onu hissettirin ve kendi işlerinize konsantre olun. İyi hissettiğinde, sizinle kaygılarını paylaşacaktır.

Düşüncelerle dolusun. Onları bir deftere not alabilir ya da bir danışmanla paylaşabilirsin. Büyük bir huzura kavuşabileceksin çünkü; aklına takılan bazı şeyleri bugün içinde çözmen olası. Kaygıyı bir köşeye bırakıp biraz sakinliği benimsemenin tam zamanı. Daha hafif, mutlu ve rahatlamış hissedeceksin!Son zamanlarda, durup izlediğiniz yolu sorgulamanıza sebep olan engellerle karşılaşıyor olabilirsiniz. Belki de artık geçerliliğini yitirmiş varsayımları esas alan davranışlar sergiliyorsunuzdur. Azami verimi almak için hedeflerinizi ve dikkatinizi nereye vermeniz gerektiğini sorgulamanız gereken bir dönemdesiniz. İşin kötüsü, içinizde, değişiminizi engelleyen duygusal bir diken var. En kestirme yol bildiğiniz yol olabilir fakat en faydalısı olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanların zihnini okuyabilirsin, özellikle deortamlarında. Diğerlerinden bir adım öne geçmek yorucu olsa da doğru kararlar alarak hareket etmen gerektiğini bileceksin.

26 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşinizi sevmiyor olsanız bile, bu sabah kendinizi takdir etmenin yollarını bulabilmelisiniz. Mümkün olduğunda minnettarlığınızdan yararlanarak, inşa ettiğiniz her şey için kendinize ve evrene teşekkür ederek bu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanın. Bu akşam evde sıcak bir yemek, rahat pijamalar ve en sevdiğiniz müzikle ev mutluluğunun konforunu kucaklayarak bir akşam geçirmeyi planlayın. Ancak, televizyonun önünde vakit geçirmemeye çalışın ve bunun yerine kendinizle ve hedeflerinizle odaklanın.

26 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerle iletişiminde dikkatli davranmaya özen gösteriyorsun. Ama aranızda yaşanabilecek yanlış anlaşılmalar, seni de bir şeyleri düşünmeye itecek. Boş vakitlerini değerlendirmek için kendine yeni uğraşlar edinmek isteyeceksin. Birikimlerini değerlendirmek için yatırım fikirlerini gözden geçirebilirsin.

26 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamınızda uzun zamandır yöneticilerinize sunmak istediğiniz projelerinizi sunabilir ve bu konuda önemli destekler görebilirsiniz. Dostlarınıza duyduğunuz kırgınlığı bugün dile getirmek doğru bir seçim olmayabilir.

26 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindehayatınızda yorucu koşullar söz konusu olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminize özen gösterin. İlerleyen saatlerdehayatınızla ilgili yeni planlamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni yolculuklar gündeme gelebilir.

26 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim trafiğiniz çok hızlı olacak ve kararlarınızı bildirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Moraliniz bu aralar çok yükselecek.

26 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşınız hakkında garip bir rüya görebilir ve o kişiyi merak ederek uyanabilirsiniz. Ancak, onunla iletişime geçmek zor olabilir. Belki rüyanız gerçeği yansıtmıyordur. Rüyada ilginizi çeken şey sizin ve arkadaşınızın ruh hali olabilir. Bunu bir düşünün. Arkadaşınıza ulaşmaya çalış, ama panik yapmayın.

26 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün beklentileri mütevazı tutmakta fayda var, daha günlük işler ve küçük görevlerle uğraşabilirsiniz. Eğer bir çatışma çıkarsa, kaçmaya çalışmayın. Makul argümanlar her şeyi yoluna koyabilir. Akrabalarınız, hakkınızda bazı söylentiler duymuş olsalar da bunlara inanmadan önce size danışmak isteyebilirler. İş yerinde daha yüksek bir pozisyon için girişiminize başlayabilirsiniz. Yolunuz oldukça açık.

26 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi konulardaki beklentilerinizi kişisel çabalarınızla birleştirmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü istediğiniz zaman kullanıyorsunuz. Aslında farklı olan taraflarınızı her zaman ortaya çıkarmak istemiyorsunuz.

26 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

26 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun birgündeminiz var. İş çevrenizdeki insanlarla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz, beklenmedik gerginlikler çıkabilir. Günün bir bölümünde yalnız kalmak, içinize dönmek isteyebilirsiniz.

26 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde çok alıngansınız. Sevgilinizden beklediğiniz fedakarlıkların istediğiniz gibi olmadığını düşünüyorsunuz. Bu düşünceleriniz sizi gerginleştirebilir, aranızda çıkacak tartışmaları büyütmemeye çalışın. Meslek hayatında riski seviyorsunuz. Bazı girişimlerinizde kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bugünlerde maceracı girişimler sakıncalar taşıyabilir. Borç verme konusunda son günlerde biraz dağılmış görünüyorsunuz. Fazla soğuk yiyecekler ve içecekler sizde hassasiyet yaratıyor.

26 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 04' 15"
Ay
Akrep
23° 15' 28"
Merkür
Koç
26° 24' 46"
Venüs
Balık
21° 29' 37"
Mars
Balık
04° 53' 51"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 30"
Satürn
Balık
13° 17' 28"
Uranüs
Boğa
20° 39' 27"
Neptün
Balık
27° 48' 19"
Plüton
Kova
01° 49' 28"
Chiron
Koç
18° 47' 17"
Lilith
Başak
19° 47' 11"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>