Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Korkularının Üzerini Gidiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiye gerektiği zaman "hayır" demeyi öğrenmen gerekiyor. Bugün böyle bir konu gelişebilir ve karşındaki kişiye hayır diyebilirsin. Bu durum seni korkutmasın, dürüst davranışın takdir görecek.

İş yaşamınızda küçük bazı yeniliklerle karşılaşabilirsiniz ve bunlar sizi heyecanlandıracaktır. Bu yenilikler sayesinde işyerinizdeki veriminizde artacaktır ve patronunuzdan övgüler alabilirsiniz.

Yapacağın harcamalarda aşırıya kaçabileceğin bir gün. Farkına varmadan beklediğinden daha fazla para harcayabilirsin. O yüzden dikkatli olmalısın.

Taze sebze ve meyve tüketimini arttırman gereken bir gündesin. Vücudunun gerek duyduğu besinleri almak için yeni bir diyet planı yapabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarından yardım istemeyi pek sevmeyen biri olabilirsiniz. Ancak bazen üzerinizdeki görev ve sorumluluklar çok fazla gelebilir. Böyle zamanlarda kendinizi strese sokmak yerine başkalarından yardım istemeyi düşünebilirsiniz.

10 Şubat 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün diğer insanlarla iletişim kurmakla o kadar meşgul olacaksınız ki muhtemelen günün nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız! Hem aileniz hem de arkadaşlarınız peşinize düşeceğinden, eviniz bu akşam ziyaretçilerle dolabilir. Her biriyle sohbet edip iletişim kurmaktan keyif alacaksınız, ancak bütün bu kalabalık nedeniyle yapılması gereken ev işleri biraz sekteye uğrayabilir! Merak etmeyin; zira toz toprak ertesi gün bıraktığınız yerde sizi bekliyor olacak.

10 Şubat 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklı biryapıyorsan, ortağından gelen fikirleri değerlendirmeden harekete geçmemelisin. Korkularının üzerine gitmeyi öğreniyorsun, konuşmaktan çekindiğin konuları arkadaşların ile paylaşabilirsin. Parasal yönden kazancın artmaya başlıyor.

10 Şubat 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde hassas bazı dengeleri kurmakta olduğunuz bir gün olabilir. Mümkün oldukça çalışkanlığınızı ve becerilerinizi ortaya sunmanız gerekmektedir. Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda lütfen bugün daha hassas davranın. İş ortamınızdaki gerilimleri yönetmek yine size kalacak.

10 Şubat 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın songününde, yurt dışı ilişkilerin getirdiği iyimser hava ile yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni işbirliklerini ve kariyeriniz ile ilgili attığınız adımları öne çıkarmanızı sağlayacak fırsatlar söz konusu olabilir. Tanışacağınız kişilerle bir arada olacağınız organizasyonlar ve uzaklardan gelecek haberler önemli bir yer tutabilir. Eğitsel bir konuda kendinizi geliştireceğiniz imkanlara kavuşabilirsiniz.

10 Şubat 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizin hiç bilmediğiniz yönlerini keşfedebilirsiniz. Sorunlarla mücadele yeteneğinizi biraz hafife almış olabilirsiniz. Yaratıcı, yenilikçi birisiniz ve bu özelliklerinizi hayattaki her şeye uygulama beceriniz var. Bunun kıymetini bilmelisiniz.

9 Şubat 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük rutininden biraz sapabilirsin. Başka şeylere odaklanman olası. Keyifli gelişmelere vakit ayırman da tabii. Bu süreçte kendini ve zihnini yormadan sakin bir gün geçirmeye odaklanman daha keyifli gelebilir.

10 Şubat 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali durumunuzla ilgili iyimser bir görüş, bugün cömert olmanız için size ilham verebilir. Bu konuda nasıl konuştuğunuza dikkat etmeniz önemlidir! Birine gerçekten vermeyi düşündüğünüzden daha fazla yardım vaat ediyor gibi görünen gelişigüzel bir sözden potansiyel olarak sorumlu tutulabilirsiniz. Hayırsever olmak, hissettiğiniz güvensizlik duygusunu hafifletiyor gibi görünse de, bunu gerçekleştirmek için kendi ihtiyaçlarınızı inkar etmek zorunda kalırsanız, bu işe yaramaz. Söz vermeden önce düşünün.

10 Şubat 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanarak, değişik düşünceler yaşayacaksınız. Duygusal anlamda geçmişten kalan sorunları bir kenara bırakma zamanı geldi. Bu nedenle oluşan gerilimleri kaldırıp bir kenara koymalısınız.

10 Şubat 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

10 Şubat 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, adalet konularından dolayı ani harcamalar yapabilirsiniz. Aşk, hobi, borsa, çocuklarınızla ilgili ise fırsatlar sizinle olacak. Ev, aile konularında ani gelişmelere açık olmalısınız. Güzel bir gün dilerim.

10 Şubat 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Herkes her zaman hata yapabilir. Önemli olan bunları tekrarlamamaktır. Özel hayatınızda gösterdiğiniz inat ve ısrarla bir şey kazanamazsınız. Bir kere de karşınızdaki kimsenin sizin lehinize düşündüğünü kabullenin. İş hayatınızın yıpratıcı temposu bugünlerde azalabilir. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içine girmeniz mümkün. Bu topluluktan kazanımlarla çıkacaksınız. Alacak verecek işlerinde bugünlerde bazı küçük zararlar olabilir.

10 Şubat 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 05' 31" R
Ay
Yay
10° 04' 02"
Merkür
Koç
16° 03' 13"
Venüs
Koç
26° 46' 22"
Mars
Balık
27° 04' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 32"
Satürn
Balık
16° 16' 01"
Uranüs
Boğa
22° 09' 08"
Neptün
Balık
28° 48' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 50"
Lilith
Başak
22° 57' 26"
True Node
Koç
15° 30' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>