Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Planlı ve Programlısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiye sürprizler yapabilirsin bugün. Onu mutlu etmek, aranızdaki enerjiyi arttırmak için bazı fikirler gelebilir aklına. Bugün mutlaka sevdiğin kişi için vakit ayırmalısın.

Kendinizi yenileme, geliştirme niyetleriniz yoğun temponuz karşısında biraz zor. Güçlü sorumluluk duygunuzyaşamınızı belirliyor. İş dışındaki sosyallikleriniz, çalışma yaşamınıza bağlı.

Sahip olduklarınla övünmek isteyeceğin bir gün. Etrafındaki insanlarla kendini beklemediğin bir yarışın içerisinde bulabilirsin. Kendini bu konularda zorlamamalı ve bir şeyler kanıtlamak için masraf yapmamalısın.

Sağlığına dikkat etmen gereken bir gün. Kendini yorgun hissedebilir ve seçtiğin yiyeceklerin sana ağır geldiğini düşünebilirsin. Sindirim sistemini yormamalı ve vücudunu dinlendirmelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sükunete ve dinlenmeye ihtiyacın olan bir gün. Bugün bütün bir haftanın yorgunluğunu üstünden atmak için bazı planlar yapabilirsin. Bu planlara açık havada bir yürüyüşü de eklemen sana çok daha iyi gelecek.

4 Şubat 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün ikili ilişkilerle alakalı olarak yeni gelişmelerin yaşandığı bir gün olacak. Özellikle aşk hayatınızda partnerinizden gelen sürprizle birlikte kendinizi adeta bulutların üzerinde hissedeceksiniz. Eğer şu anda aşk hayatınızda özel bir kişi bulunmuyorsa gerçek aşkı bulmanıza çok kısa bir süre kaldığını bilmelisiniz.

4 Şubat 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına şeffaf devam etmek adına kendin ile alakalı bazı kararlar almak istiyorsun. Bugün dikkatli olmak adına koşturman gereken konuları listelemek isteyebilirsin. Kendini ilişkiler anlamında güvende ve rahat hissetmek isteyebilirsin. Özel görüşmelerini yapmak için telefonu değil yüz yüze görüşmeyi tercih edeceksin.

4 Şubat 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize koyduğunuz hedefleri ailenizle paylaşabilirsiniz. Bir destek göstermek için yapmasanız dahi, doğru bir dil ve doğru bir zamanla hareket ettiğinizde sonuç sizi de şaşırtabilir. Aile büyüklerinizi de ilgilendiren parasal bir konuyla uğraşmanız gerekebilir.

4 Şubat 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında uğraştırıcı konular, ailevi işler zamanınızı daha çok alabilir. Öğleden sonra karşınızdaki kişileri daha iyi dinlemeye çalışmalısınız.

4 Şubat 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda yeni açılımlar ve kararlar almak için oldukça uygun bir dönemdesiniz. Kendinizi diğer insanlarla sosyal görmek oldukça hoşunuza gidebilir...

4 Şubat 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir şeylerin yoluna girmeye başladığını fark etmek sana kendini çok daha iyi hissettirebilir. Kendine daha iyi davranmaya başlayabilir, kendi önceliklerine odaklanabilirsin bugün.

4 Şubat 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenceli bir şeye fazla para harcamak şu anda cazip gelebilir. Kendinize, daha uzun süreli tatminin sizin için mevcut olduğunu hatırlatın. Yüzeysel küçük sohbetlerle yetinmek zorunda değilsiniz. Çevrenizdeki insanlarla rutin tartışmalarınızı beklenmedik bir şekilde anlamlı hale getirecek donanıma sahipsiniz. Kişisel hikayeleriniz başkalarına sandığınızdan daha fazla yardımcı olabilir, bu yüzden uygunsa paylaşmak için anı yakalayın!

4 Şubat 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sosyal ilişkiler, dostluklar veanlaşmaları ön planda olacak. Enerjiniz güçlü ve çarpıcı. Kendinize güveniyorsunuz ve karşı cins üzerinde etkilisiniz. Yaşamın biraz da cesaret olduğunu göreceksiniz ve bunu istediğiniz alanda kullanabileceksiniz.

4 Şubat 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

4 Şubat 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partner, ortaklık, evlilik, mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Ev, aile hayatınızda ani kararlar alabilirsiniz. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

4 Şubat 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Üçüncü şahısların müdahalesi özel hayatınızı karıştırmaya başladı. Güvenli ve sağduyulu yaklaşımlar ilişkinin dışından gelen sorunların ilişkiyi yıpratmasını engelleyebilir. Kariyerinizde ulaşmak istediğiniz hedeflere yönelik projelerde birtakım değişiklikler olabilir. İş arkadaşlarınızla görüş ayrılıklarına düşebilirsiniz. Kendinizi ve sinirlerinizi fazla yıpratmamaya, olaylar karşısında sakin kalmaya çalışın. Sağlık ve eğitim ile ilgili bazı masraflarınız olabilir.

4 Şubat 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 54' 42" R
Ay
Aslan
28° 33' 26"
Merkür
Koç
18° 01' 04"
Venüs
Koç
16° 25' 31"
Mars
Balık
20° 35' 08"
Jüpiter
Boğa
21° 13' 41"
Satürn
Balık
15° 27' 46"
Uranüs
Boğa
21° 41' 09"
Neptün
Balık
28° 31' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
19° 58' 40"
Lilith
Başak
22° 01' 35"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 18/04/2024 14:15

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>