Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Haksızlıklara Tepkini Belli Edeceksin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Gireceğin ortamlarda sana çok ilginç gelecek bir insan ile tanışman olası. Bu kişinin sana garip gelen tavırları ilgini çok çekecek ve bir anda onun hakkında hayallere dalarken bulacaksın kendini.

Bugün kısa bir toplantı sizi uyarabilir. İş yaşamınızda genel olarak beğeniliyor olsanız da bazı olaylarda takındığınız tavır, işyerinizde size karşı bir antipati oluşturabiliyor.

İnsanlarla vakit geçirmek için ekstra paralar harcamaya gerek yok. Eğer bulunduğun ortamda en büyük masraf senden çıkıyorsa bugün durup dikkatlice bir düşünmen gerekecek. Kendini kullandırtma.

Zihinsel sağlığına odaklanman gereken bir gün. Üzüntüler, kaygılar ve daha önceden yaşadığın stresi üstünden atmak için bazı egzersizler yapabilirsin. Hem kaslarını esnetebilir hem de günün yorgunluğunu üstünden atabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin kişi ile birlikte geçirdiğiniz vakitler konusunda bazı fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Bugünü arkadaşlarınıza ve biraz da kendinize ayırmanız ikinize de iyi gelecek. Kendini bu konularda çok germemeli ve bazı şeyleri oluruna bırakmalısın.

3 Şubat 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, uzun süredir görüşmediğiniz bir kişiyle gerçekleştireceğiniz iletişimle birlikte kendinizi daha olumlu bir ruh halinin içinde bulabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızla alakalı olarak ortaya çıkan beklenmedik durumlar kendinizi ifade etme konusunda zorlanmanıza neden olabilir.

3 Şubat 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bıraktığın eski alışkanlıklarına ya da hobilerine tekrar başlayabilirsin. Uzun zamandır ziyaret etmek istediğin ailenin yanına gitmek için plan yapmak isteyebilirsin. Ancak erkenden yol almazsan planlarında değişiklik olabilir. Bugün aklında olan bazı şeyleri düzenlemek pek mümkün gibi görünmüyor. Haksızlığa gelemediğini çevrene fark ettiriyorsun.

3 Şubat 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi olarak hak ettiklerinizi almaya başlayabilirsiniz. Bugün bazı geri dönüşlerin yaşanması, gelir gider durumunuzu güncellenmeniz bir süre daha rahat olmanızı sağlayabilir. Değer gördüğünüz kadar değer vermenin önemli olduğunu düşünebilirsiniz.

3 Şubat 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda paylaşım içinde olabilirsiniz. Emek verdiğiniz konuları toparlamak için iyi bir gün olabilir. Çalışma arkadaşlarınızın yaşadıklarından etkilenebilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. İşteki teknik konular sizi de zorlayabilir. Paylaşım içinde olmaya özen gösterin. Yanlış anlaşılmalar olabilir.

3 Şubat 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sade bir tutum benimseyerek yakınlarınızın içinde bulunduğu bir çember yaratmayı seçebilirsiniz. Aile ilişkilerinizde de kurduğunuz hoş yakınlıklar...

3 Şubat 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha farklı ve güzel düşüncelerin olabilir. Risk alabilirsin. Daha iyi şeyleri kendine çekebilirsin. Güzel ve mantıklı gelişmeleri kendine çekmen o kadar da zor olmayacak bugün. Bunun keyfini çıkarmalısın.

3 Şubat 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık başkalarının kendilerini daha güvende hissetmelerine yardımcı olabilirsiniz. Bir meslektaş, sizi iyi ve kötü zamanlarda sabit tutmak için dayanak noktası olarak görebilir ve aynı enerjiyi size sağlamak ister. Sevdiğiniz birinin yanında olmayı kabul etmek kolay görünebilir, ancak ilgilenmeniz gereken kendi ihtiyaçlarınız olduğunda bu zor olabilir. İkisi arasında bir denge bulun ve yetişemeyeceğiniz mükemmel bir kişilik yaratmaktan kaçının.

3 Şubat 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel çalışmalara önem vermeniz, içsel enerjinizin güçlenmesine neden oluyor. Olumlu yansımalarla yaşamaktan hoşlanan birisiniz. İşinize yoğunlaşmaktan mutlu olduğunuz için karşılığını beklemek de en doğal hakkınız.

3 Şubat 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

3 Şubat 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatında iyi ekilmiş tohumların var. Harekette geçici bir duraklama olursa gereksiz endişe etme lütfen. Mutlu bir hayatın var. Finansal açıdan da kendini güvencede hissedersen hayattaki küçük şeylerden de büyüler bulabilirsin.

3 Şubat 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki gerginlik, tutku tanımlamalarını hak ediyor. Abartılı yaşadığınız duyguların yanında karakterleriniz arasındaki çekişme de söz konusu. Karşılıklı zoraki onaylamaları taviz olarak değerlendirmeniz pek duygulu karşılanmıyor. İş yerinizde tek başına hareket etmek istiyor, fakat başkalarının inisiyatifine bağlı kalmaktan kurtulamıyorsunuz. Bugün elinizdeki işlere konsantre olarak yapıcı çalışmalar ortaya koymanız mümkün. Parasal konularda istek ve ihtiyaçlarınız artıyor. Kolesterollü besinlerden uzak durun.

3 Şubat 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 20' 06" R
Ay
Akrep
17° 21' 55" R
Merkür
Koç
15° 59' 27"
Venüs
Koç
24° 32' 50"
Mars
Balık
25° 41' 00"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 27"
Satürn
Balık
16° 05' 58"
Uranüs
Boğa
22° 03' 01"
Neptün
Balık
28° 44' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 37"
Lilith
Başak
22° 45' 25"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>