Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sanatsal Aktivitelere Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugünü evde tek başına ekran başında geçirmemeye çalış. Sevdiğin kişi ile planlar yapman sana daha iyi gelecek. Eğer hayatında birisi yoksa bile kendini dışarı çıkarmalısın bugün.

Hedefleriniz arasına sıkıştırmaya çalıştığınız bir dileğiniz, bazı dayanışmalarla ön plana çıkacak. İş ortamınızda size duyulan sevgi açıkça belli ediliyor. Birtakım kuşkularınız yersiz.

Sevdiğin kişilerle ortak para biriktirmen gerekebilir. Bugün kafanızdaki bazı planları gerçekleştirmek için maddi durumlarda ortak kararlar alabilirsiniz. Birlikten kuvvet doğar lafını yaşayacaksın bugün.

Sevdiğin insanlara yemek hazırlamak gibisi yoktur. Hem terapi gibi gelir hem de herkesin karının doyduğundan emin olursun. Bugün böyle bir aktivite ile hem kendini enerjik tutup hem de sevdiklerine destek olabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlarla önemli konuşmalar yapabileceğin bir gün. Seni dinleyerek senden bir şeyler öğrenmek isteyebilirler. Veya bazı konularda fikrini almak isteyebilirler. Sevdiklerine destek olmak için iyi bir gün.

28 Ocak 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, aşk, tutku, romantizm ve evlilik... Şu anda hayatınızda özel biri olmasa bile zihniniz tüm gün bu konulara odaklanacak. Eğer özel bir kişi varsa hayatınızda artık geleceğe dair planlar yapmaya başladığınızı fark edeceksiniz. Kendinizi ifade etme konusunda her zamankinden daha iyi bir gündesiniz. Elinizdeki fırsatları en iyi şekilde değerlendirin.

28 Ocak 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sergi, bienal gibi sanatsal faaliyetlere zaman ayırmak isteyebilir, buralarda tanışacağın kişilerle ortak diyaloglar kurarak, yeni fikirler geliştireceksin. Son günlerde düzenlemeye çalıştığın ilişkilerin seni duygusal olarak yorgun düşürebilir. Bugün eğer hayatında biri yoksa duygusal bir boşluk içinde hissedebilir; çok çabuk yalnızlık duygusuna kapılabilirsin.

28 Ocak 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elde ettiğiniz sonuçları nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız bugün aklınıza gelecek fikirler size rehberlik edebilir. Eski motivasyonunuzu geri kazanıyorsunuz. Medeni durumunuzu ve kariyerinizi yakından ilgilendiren gündemleriniz olabilir, hayata bir adım daha atıyorsunuz.

28 Ocak 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzla uyumlu görünen Ay özellikle aşk hayatınıza, eğlenceli konulara zaman ayırabileceğiniz gösteriyor. Yaratıcı çalışmalara da zaman ayırabilirsiniz.

28 Ocak 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddiyat ve finanse konularında iyice düşünmeniz gerekiyor. Karar almadan önce aile büyükleriniz ya da tecrübeli kişilere danışabilirsiniz...

28 Ocak 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayal gücün çılgın atabilir. Her şeye daha fazla odaklanabilir, daha farklı şeyler düşünebilirsin. Aktif zihin ve hayal gücü sana çok daha keyifli sonuçlar, çözümler getirebilir. Bunun kıymetini bilmelisin.

28 Ocak 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi daha güvende hissetmek mümkün! Geçmişte olduğunuzdan daha istikrarlı bir temel üzerinde durduğunuzu hissedebilirsiniz, bu da uzun vadeli bir proje üzerinde çalışmaya veya bir ilişkiyi güçlendirmeye başlamanıza olanak tanır. Bununla birlikte, aslında hissettiğiniz kadar sabit olduğunuzdan emin olun, gerçekten sağlam bir zemine oturmadan önce bazı şeyleri düzeltmeniz gerekebilir. Bu konuda arkadaşlarınızla konuşun, çünkü bu konuda size iyi tavsiyeler verebilirler.

28 Ocak 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılık yeteneğiniz ve manyetik çekim gücünüzü, en iyi şekilde yakın ilişkilerinizde rahatça görebilirsiniz. İş konusunda hedeflerinizi hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Eski fırsatlar yeniden ayağınıza gelebilir.

28 Ocak 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

28 Ocak 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evrenin mesajları hızla sana geliyor. Lütfen çevrene karşı dikkatli ve duyarlı ol. Evrenden bir dilek dile ve 7 gün içinde oluşmasını bekle. Evrenin doğal akışı içinde mucizeler sana akıyor. 

28 Ocak 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişinizde ilişkilerinizle ilgili yaşamış olduğunuz olayların olumsuz etkilerinden kurtulmanız gerekiyor. Eğer olayları olduğu gibi kabul ederseniz, kendinizde meydana gelen değişimin ne kadar olumlu olduğunu fark edebilirsiniz. İşlere olan konsantrasyonunuz çok fazla. Bu nedenle çok çalışıyorsunuz. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınızı düşünmek yorgunluğunuzu azaltacaktır. Ödemeler yapmak, ihtiyaçlarınızı karşılamak, olanaklarınızı artırmak için bir dizi görüşmeler yapabilirsiniz.

28 Ocak 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 40' 47" R
Ay
Yay
04° 40' 43"
Merkür
Koç
16° 00' 53"
Venüs
Koç
26° 15' 02"
Mars
Balık
26° 45' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 39"
Satürn
Balık
16° 13' 40"
Uranüs
Boğa
22° 07' 42"
Neptün
Balık
28° 47' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 23"
Lilith
Başak
22° 54' 37"
True Node
Koç
15° 32' 16"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>