Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yükün Hafifliyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Sessizce bir köşede oturarak sevdiğin kişinin ilgisini çekemezsin. Bugün, karşındaki insanın ilgisini çekebilmek için daha aktif olman gerekecek. Gerek sözlerinle, gerek dikkat çekici tarzınla bunu başarabilirsin.

İş yaşamınızda kafanızı sürekli meşgul eden biri var. Onunla çok ciddi biçimde sorun yaşıyorsunuz. Bir mesafe koymak, hatta builişkisini ortadan kaldırmak sizin yetkinizde görünmesine karşın, onun oradaki varlığını garip bir biçimde istiyorsunuz.

Arkadaşlarına destek olmak için biraz para harcaman gerekebilir. Dostuna yardım etmek için bu harcamaları yapmaktan çekinmemelisin. İleride arkadaşlığınızın zarar görmemesi için ona her şekilde destek olabileceğini göstermen gerekebilir bugün.

Vücudun ile alakalı anormal beklentilere girmiş olabilirsin son zamanlarda. Bir ayda yirmi kilo vermek gibi garip beklentilerin olabilir. Daha gerçekçi olmalı ve yavaşça hareket etmelisin isteklerin söz konusu olduğunda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini çok enerjik hissedeceksin. Elini attığın her bir konuda güzel başarılar elde edebilirsin. Elde edeceğin bu başarılar ve sosyal ortamlarında kazanacağın enerji çok keyifli bir gün geçirmeni sağlayacak.

25 Ocak 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün özellikle ikili ilişkilerinizde kendinizi mükemmel hissedeceğiniz bir gün olacak. Aşk hayatınızdaki beklenmedik romantik hamleler tüm günün enerjisine yansıyacak kendinizi daha mutlu hissetmenize yardımcı olacak. Bu güzel aşk dolu enerjinin tadını çıkartın. Diğer sorumluluklar, yapmak istediklerinizin önüne geçebilir. Sakince tüm işlerinizi kontrol etmeye özen gösterin.

25 Ocak 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygı ve endişelerini bir yere bırakacağın gibi beklemediğin yerden gelen maddi yardım, ödemelerini bir parça da olsa rahatlamasına neden olacaktır. Bugün yardım almadan kendi kararlarını vermek durumunda kalabilirsin. Çalışma arkadaşların, aynı yolda gittiğin grup arkadaşların için alacağın risk önemli olabilir. Korkmadan hareket edebileceksin bugün her açıdan kendine güvenin tam.

25 Ocak 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenize karşı olan tutumunuzu değiştirmelisiniz. Doğru mesafeyi bulmakta zorlandığınız, birçok kez uğraşmak zorunda kaldığınız kişiler karşısında kendi fikirleriniz kadar büyüklerinizin, önemli kişilerin de önerilerini dikkate almanızda fayda var. Günlük hayatta muhatabınız olacak konuların ve insanların hayatınızdaki yeni yeriyle önce siz tanışmalısınız, sonrasında da bunu devam ettirecek adımla atmalısınız.

25 Ocak 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde karışık durumların ortasında kalabilirsiniz. Parasal konularda acele karar almaktan çekinmelisiniz. İşlerinizde krizler çıkabilir. Başkalarından yardım almanız gerekebilir. Yetenekli olduğunuz konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınızda yoğunluk olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeye çalışmalısınız.

25 Ocak 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar çözüm üretmek size terapi gibi gelebilir. Flört aşamasında görüştüğünüz kişilerin birden fazla olup seçenek bolluğunda olacağınız günlerdesiniz...

25 Ocak 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşe odaklanacağın bir gün olabilir. Daha mantıklı ve iyi kararlar alabilirsin. Bazı konular senin için daha iyi ilerleyebilir. İşe odaklanarak güzel sonuçlar elde edebilirsin.

25 Ocak 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlham veren insanlar ve sanat, içinizde yeni bir ateş yakabilir. En sevdiğiniz oyuncularla hızlı tempolu bir film izledikten sonra veya usta bir yaratıcının sanat sergisini izledikten sonra yenilenen ilhamı izledikten sonra potansiyel olarak yoğun adrenalin hissedeceksiniz. Daha sonra normal hayatınıza geri dönmek zor olabilir, normal günlük işinizi bir kenara atıp kendinizi bu yeni yaratıcı arayışa atmak isteyebilirsiniz, ama bekleyin! Sert bir şey yapmadan önce, uygun planlar yaptığınızdan emin olun.

25 Ocak 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün daha hareketli ve aktif olacaksınız. Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Uzak yollarla ilgili planlarınız olacaktır. Düşüncelerinizde müthiş bir aksiyon var. Fikirlerinizi herkese kabul ettirmek zorunda değilsiniz.

25 Ocak 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

25 Ocak 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Olay ve kişilere farklı bir açıdan bak. Geçici bir duraklama yaşayabilirsin. Öncelikle kendin olman önemli ve bu sayede bir uyanış yazıyorsun. Olumlu bir değişiklik zamanı; bir durum aniden ilerliyor.

25 Ocak 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili duyduğunuz kaygıları partnerinizle paylaşırsanız, yersiz olduğunu anlayarak daha fazla büyütmeden çözebilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak kalmak istiyorsanız onun da bazı isteklerini yerine getirmeye çalışın. Mesleğinizle ilgili bazı değişiklikler yapmaya çok hazır görünüyorsunuz. Bununla ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili destek arayışlarınız sonuçsun kalmayacak. Finansal kararlarda her şeyden önce riskleri hesaplamalısınız

25 Ocak 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 20' 49"
Ay
Kova
22° 41' 60"
Merkür
Koç
17° 46' 49"
Venüs
Boğa
03° 26' 19"
Mars
Koç
01° 15' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 11"
Satürn
Balık
16° 44' 52"
Uranüs
Boğa
22° 27' 38"
Neptün
Balık
28° 58' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 12"
Lilith
Başak
23° 33' 26"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>