Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Duyguların Yüksek! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2023, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugünkü duygu yoğunluğun, hoşlandığın kişiye karşı daha derin hislerinin varlığını ortaya çıkarabilir. Eğer bir ilişki içerisindeysen karşındaki insanın kıymetini daha iyi anlayabilirsin. Bunu mutlaka karşındaki insana yansıtmalısın bugün.

Yüzleşmekten kaçma eğiliminiz var ama bugün bundan kaçınamayabilirsiniz! Partneriniz veya bir aile üyesi size baskı yapıyor olabilir. Bu soruna daha önce bir çözüm bulmuş olma olasılığınız var. Ortağınıza duymak istediklerini söyleyin, böylece daha sonra istediğiniz şeyi yapabilirsiniz ...

Mali konularda etrafındaki insanlarla fazla şey paylaşmamaya bak. Sevdiğin insanlar sana her şekilde destek olacak. Ancak bugün kendi masraflarını kendin çözmeye çalışmalısın.

Daha hızlı hareket edebilmek ve enerjini yükseltebilmek için pilates gibi derslere bakabilirsin bugün. Vücudunun ağır bir enerjisi olduğunu düşünüyorsan grup dersleri sana daha faydalı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyin üstesinden aynı anda gelmeye çalışma. İş bölümü yapmak ve kendini çok fazla yormamak sana çok daha iyi sonuçlar getirecek. Hızını iyi ayarlamalı ve yorgunluktan kaçınmalısın.

24 Ocak 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün kendinizle başbaşa kalarak bazı içsel meseleleri halletmeniz gereken bir gün olacak. Kendinizi dinlemeye başladığınızda aslında daha farklı yönlerinizin ortaya çıktığını göreceksiniz. Kendinizi ifade etme konusunda son derece kararlı ve başarılı olacaksınız. Risk almaktan korkuyor musunuz? Hayatınızda yeni bir dönemin kapıları açılırken biraz cesaretin kimseye zararı olmaz.

24 Ocak 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önüne gelen fırsatları değerlendirmek için daha fazla beklememeni öneririm. Alışveriş konusunda abartıya kaçacaksın. Eğer bir süredirarayışı içinde olan bir Kova burcuysan bu tarihlerde yapacağıngörüşmelerini hemen karara bağlamadan düşün derim. Bugün duyguların yüksek, bu sebeple imalı konuşma yapabilirsin.

24 Ocak 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizin maddi getirileri üzerine bir görüşme yapmak isteyebilirsiniz. Düşündüğünüz gibi sakin ve net bir izlenim bıraktığınızdan emin olmalısınız. Önemli konuşmalar ve kararlar yerine bugünü isteklerinizi daha belirgin çizgiler içine almaya çalışmanızda fayda var.

24 Ocak 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde finansal konularda sarsıcı değişiklikler olabilir. İşle ilgili konularda acele karar almaktan uzak durmalısınız. Başkalarından destek ve fikir almanız gerekebilir. Yetenekli olduğunuz konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınızda yoğunluk olabilir. İlerletmek istediğiniz işlerde kendinizi daha fazla ortaya koymanızda fayda var

24 Ocak 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dua ettiğiniz ve maneviyatınızı yükselttiğiniz bir günde olabilirsiniz. Miras veya tazminat gibi davalarınız varsa kendinizi bu noktada yorgun hissedebilirsiniz...

24 Ocak 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeteneklerine güvenmek ve neler yapabileceğinden emin olmak sana çok daha iyi gelebilir. Hayatını nasıl yönlendireceğinden emin bir biçimde kararlarını alman ve başkalarını buna fazla dahil etmemen gerekebilir.

24 Ocak 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzaklardan bir arkadaşınız sizinle telefon yoluyla veya hatta şahsen iletişime geçebilir. Bu kişi, hayatınızı aniden yeni bir yöne çeviren harika haberler getirebilir. Bu, yeni bir entelektüel çalışma veya muhtemelen yeni bir arkadaş çevresi içerebilir. Her halükarda, arkadaşınızın söyleyeceklerini yakalamaktan ve dinlemekten kesinlikle keyif alacaksınız. Bu fırsatı iyi değerlendirin!

24 Ocak 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün isteklerinizde belirleyici olmamalısınız. İnatçı davranışlarınız sizi farklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Duygularınızı değerlendirme imkanı elde edeceksiniz. Alınganlık size yakışmıyor.

24 Ocak 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

24 Ocak 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün maddi kazançlar, para konularında ani beklenmedik fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çocuk, aşk, tatil, hobi, borsadan dolayı ise harcamalarınız artabilir. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

24 Ocak 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün biraz flört etmeye ihtiyacınız var. Sevdiğiniz insana naz yapın, onun sizi mutlu etmesi için isteklerde bulunun, belki biraz da kapris yapabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişinin davranışları sizin üzerinizde zorlanma yaratabilir. Aranızda yaşanabilecek kişilik çatışmalarına karşı hazırlıklı olmaya ve olayları fazla büyütmemeye çalışmalısınız. Yaşanan olaylar sizin kendi gücünüzü fark etmenize neden olacak. Parasal sorunlarınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

24 Ocak 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 38' 03" R
Ay
Başak
07° 18' 38"
Merkür
Koç
17° 37' 32"
Venüs
Koç
17° 20' 15"
Mars
Balık
21° 09' 31"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 49"
Satürn
Balık
15° 32' 11"
Uranüs
Boğa
21° 43' 34"
Neptün
Balık
28° 33' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 15"
Lilith
Başak
22° 06' 30"
True Node
Koç
15° 36' 23"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>