Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kalp Atışların Hızlanıyor! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişinin senden farklı davrandığını fark edebilir ve bundan tedirgin olabilirsin. Aranızdaki uyumun azaldığını düşünerek sadece kendine haksızlık ediyorsun. Duygularınızdan daha fazla bahsederek bu durumu aşabilirsiniz.

Bazıbirlikleriniz bir süre daha sürecek gibi görünüyor. Ekonomik olarak da önemli gelişmeler olabilir. Yakın bir dostunuzla yaşadığınız dayanışma altından kalkması zor gibi görünen sorunları kolayca aşmanıza neden olacak.

Parasal konularda kendini nasıl geliştirebileceğini düşüneceğin bir gündesin. "Ben yaptım oldu" tavrından uzak bir şekilde, dikkatli davranarak parana para katabilirsin. Etrafında bu konuda daha başarılı olanları gözlemleyebilir ve onlardan ilham alabilirsin bugün.

Vücudunda biriken negatif enerjiyi atmak için yediklerine dikkat etmen gerekebilir bugün. Gereksiz yere sana ağırlık yapacak yağlı yiyeceklerden uzak durarak bile kendini çok daha iyi hissedebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı şeyleri tek başına halletmeyi isteyeceksin. Takım çalışmasındansa "durun ben halledeyim" şeklinde bir tavır takınabilirsin. Ancak bu şekilde kendini çok fazla kapatıp etraftan gelebilecek iyi tavsiyelere kulak vermekten çekinmemelisin.

20 Ocak 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün ev ve hane konularına ilişkin olarak birtakım sorunlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Kafanızın karıştığını hissederek panikleyebilirsiniz. Derin bir nefes alın ve konuları her zamankinden daha farklı bir bakış açısıyla ele almayı deneyin. Farklı bakış açılarıyla yaklaştığınızda çözümün aslında yakınınızda olduğunu göreceksiniz.

20 Ocak 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam kaynağı Güneş burcunda öğlen saatlerinden itibaren burcunda konumlanmaya başlayacak. Sevdiğin kişi ile değerli bir gün geçirmek stresli sürecini geride bırakmak için iyi bir yol olacaktır. Uzun zamandır aklını kurcalayan konuların muhatabı olan kişiyle bir konuşma gerçekleştirmeyi planlıyorsan, bugün senin günün! Bekar bir Kova burcuysan, seni heyecanlandıracak biriyle tanışabilirsin.

20 Ocak 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinde düşündüğünüz konular sizde yeni bir yaşam şekli oluşturabilir. Taviz vermek, kendinizi geri planda bırakmak konusunda yeni fikirlere sahipsiniz. Hayatınıza kalite ve çevre katacak işler yapmak adına girişimlerde bulunabilirsiniz.

20 Ocak 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün belirsizlikler ve nedenini bilmediğiniz sorunlardan dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde aksamalar olabilir. İkili ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönetemediğinizi hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için zaman harcayabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki koşullar ağırlaşabilir. Sabır gerektiren işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

20 Ocak 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha verimli hissedebilmek isteseniz de yorgunluğunuz ön plana çıkabilir. Kendinizi bir şeyler yapmaya zorlamaya meyilli olacağınız bir...

20 Ocak 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hatalarınla yüzleşmek yorucu olabilir. Ama bugün bunu yapabilecek cesaretin olacak. Hatanın neresinden dönülse kardır diye düşünerek hareket edebilirsin. Kendine inanman gerekecek.

20 Ocak 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki otorite figürleri sizi uyarmadan yüzüstü bırakabilir. Bu, ebeveynleriniz veya patronlarınızın onlar için bir şeyler yapmanız için sizi teşvik etmesi gibi görünebilir. Elinizden gelenin en iyisini yapsanız bile, size net talimatlar vermemiş olsalar, onlara sunduğunuz şey onların istediği şey olmayabilir. Daha sonra sonuçlarınızı, hatta tüm çalışma tarzınızı eleştirebilirler. Güvendiğiniz birinden olumsuzluk duymak zordur, ancak elinizden gelenin en iyisini yaptığınız için kendinizi hırpalamayın.

20 Ocak 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kazançlarınızla ilgili bir planlama içindesiniz. Kaynaklarınızı ve hedeflerinizi tespit ederken, bazı ayrıntıları görmezlikten gelmemelisiniz. Engellerin sizi yıpratamayacağını biliyorsunuz. Başarılarınız alkışlanacaktır.

20 Ocak 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

20 Ocak 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün kariyer,hayatınızda bazı aksilikle gerçekleşebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Saat 20:32’den sonra; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

20 Ocak 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinize karşı anlayışınız zayıf olabilir. Ona karşı biraz daha sıcak ve hoşgörülü davranmalı, sorunları büyütmekten kaçınmalısınız. Kuruntulardan uzaklaşın. İş yerinde rutin sorumluluklarınızı yerine getirebilir ve sorumluluklarınıza karşı daha rahat davranabilirsiniz. Olaylara yaklaşımınızda sakin olmanız, stres yapmanızı gerektirecek olayları yaşamanızı ortadan kaldırabilir. Birikimleriniz hayalleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz.

20 Ocak 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 53"
Ay
Kova
19° 34' 10"
Merkür
Koç
17° 40' 01"
Venüs
Boğa
03° 09' 53"
Mars
Koç
01° 04' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 03"
Satürn
Balık
16° 43' 44"
Uranüs
Boğa
22° 26' 52"
Neptün
Balık
28° 57' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 27"
Lilith
Başak
23° 31' 58"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>