Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Hobilerine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2023, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün hoşlandığın kişi ile güzel vakitler geçirebileceğin bir gün. O yüzden bu güzel enerjiyi bir randevu ile harcaman sana daha iyi gelecek. Sevdiğin kişi ile mesajlaşmak ve hatta onunla bir yerlerde görüşmek için güzel bir gün.

Bugün kendinizi fedakar hissediyorsunuz ve ortağınız için elinizden geleni yapmak için heveslisiniz. Sahip olduğunuz tüm bu ulvi amaçları iyi bir sebep için nasıl ortaya koyacağınızı eyleme dökebilirsiniz. Evet, aşevinde durmaya bir son verip gerçek biryapmanın zamanı geldi. Kesinlikle hazırsınız. Ve böyle doğrudan bir katkı yapmanın ne kadar harika olduğunu görünce şaşıracaksınız. Elli kişilik bir çorba için sebze doğrarken iki saat geçirmek, sadece bir çek yazıp postaya koymaktan çok daha tatmin edici.

Maddi konularda risk alırken iki kere düşünmen gereken bir gündesin. Bu konularda geçmişinde yaşadığın bazı sıkıntılı deneyimleri hatırlayıp ona göre adım atman sana daha iyi gelecek.

Eğer duygularının yoğun olduğunu hissediyorsan bunun bir çaresi var: Toprağa basmak. Temiz havada güzel vakit geçirmek, hem kafamızı hem de vücudumuzu dinlendirmek için güzel bir yol. Bugün bu şansı iyi değerlendir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda artanyükün ve kendi üstüne çok gidişin bugün seni biraz yorabilir. Bugünü dinlenmeye ve kafanda seni rahatsız eden konulara odaklanmaya çalış. Durumun ile alakalı söylenmek yerine çözüm yolları ararsan, yaratıcı fikirler bulabilirsin.

17 Ocak 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün aşk hayatınızın dalgalandığı bir gün sizleri bekliyor. Partnerinizle aranızdaki iletişime dikkat ederek adım atmanız gerekiyor. Yanlış anlaşılmalardan doğan kimi iletişim problemleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Her zamankinden daha sakin bir şekilde sadece sorunları çözme odaklı ilerleyin.

15 Ocak 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Borsa ile ilgilenen bir Kova burcuysan, ekonomik açıdan iniş çıkışlar yaşayabilirsin. Kazanç elde etmeyi hedeflediğin alanlardan beklediğin sonuçları alamamak moralini bozabilir. Sesini, yazını, görüşmelerini yayınlamak için ilginç bir fırsat günü olabilir. Boş vakitlerini değerlendirmek için hobilerine yöneleceksin.

17 Ocak 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizin maddi getirileri üzerine bir görüşme yapmak isteyebilirsiniz. Düşündüğünüz gibi sakin ve net bir izlenim bıraktığınızdan emin olmalısınız. Önemli konuşmalar ve kararlar yerine bugünü isteklerinizi daha belirgin çizgiler içine almaya çalışmanızda fayda var.

17 Ocak 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde finansal konularda sarsıcı değişiklikler olabilir. İşle ilgili konularda acele karar almaktan uzak durmalısınız. Başkalarından destek ve fikir almanız gerekebilir. Yetenekli olduğunuz konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınızda yoğunluk olabilir. İlerletmek istediğiniz işlerde kendinizi daha fazla ortaya koymanızda fayda var

17 Ocak 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk, sevgi ve estetik açısından olumlu bir süreç geçireceksiniz. Eğer yalnız iseniz partner hayatınıza girebilir, beklediğiniz eski partner dönüşü olabilir.

17 Ocak 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir telefon haberi sayesinde farklı gelişmeler yaşanabilir. Karşına çıkacak fırsatları değerlendirmek için yeni planlar yapman gerekecek. Kurulu düzenin bozmamak için daha dikkatli hareket etmekte fayda var.

17 Ocak 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnandığınız şey, bugün kendinizi nasıl gördüğünüzü değiştirebilir. Canlandırıcı benzersiz görünümler ve bakış açıları ile normalde olduğunuzdan farklı insanların yanında olabilirsiniz. Bu yeni arkadaşlar, belki de her zamanki görünümünüzü veya tarzınızı değiştirerek sizi alışılmışın dışına çıkmaya teşvik edebilir. Unutmayın, görünüşünüzde kalıcı bir değişiklik yapmayı seçerseniz, bunu yapacak kişinin ne istediğinizi anladığından emin olmak için iki kez kontrol edin. Bu alandaki yanlış iletişim, sorun yaratabilir.

17 Ocak 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınız konusunda oldukça ısrarcı davranmakla maddi konularda grafiğinizi yükseltiyorsunuz. Sizi engelleyecek ortamlardan sıkılıyor ve yeni konularla kendinizi meşgul ediyorsunuz. Amaçlarınızın saptırılmasına tahammülünüz yok.

17 Ocak 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

17 Ocak 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni haftaya başlarken kendinizle ilgili kararlar almak ve onları uygulamaya başlamak harika olmaz mı? Hangi alışkanlıklarınızı bırakmalı, hangilerini devam ettirmelisiniz? Zorlandığınız noktalar neler? Kendinize dışarıdan bakmak iyi olabilir.

17 Ocak 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızın dış etkenlerden ne kadar etkilenebileceğini artık kabul edin. Yanlış değerlendirmeler içine girdiniz. Daha doyumlu olmalı, aşkı düşsel beklentilerle yargılamamalısınız. Bugün çalışmaya istekli değilsiniz, fazla çalışmak için kendinizi zorlamayın. Bırakın işler yarına sarksın. Sizin de zaman zaman tembellik yapmaya hakkınız var. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı

17 Ocak 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 02' 02" R
Ay
Koç
02° 38' 18"
Merkür
Koç
19° 28' 13"
Venüs
Boğa
06° 51' 06"
Mars
Koç
03° 22' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 08"
Satürn
Balık
16° 58' 54"
Uranüs
Boğa
22° 37' 12"
Neptün
Balık
29° 02' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 26"
Lilith
Başak
23° 51' 52"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>