Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İşlerine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişi ile aranda yaşanan fikir ayrılıklarını onunla yapacağın konuşmalar çözebilir ancak. Eğer bir ilişkin varsa, sevdiğin kişi ile daha dikkatli konuşmalar yaparak aranızdaki anlayışı arttırabilirsiniz.

Kişiliğinizin maskülen ve feminen tarafları bugün çok iyi çalışıyor olmalı. Önemli olan enerjinin hareket etmesini sağlamaktır. Herhangi bir sorun üzerinde durmaya çalışmayın. Başkalarının endişelerini yatıştırmak için kelimelerinizi ve içgüdüsel besleyici yeteneklerinizi kullanın. İçinizdeki enerjiyi ve hassasiyeti dışarıya doğru yönlendirin. İçsel gücünüz en değerli kaynaklarınızdan biridir.

İş konusunda daha esnek davranman gereken bir gündesin. Maddi konularda etrafındaki insanlara çok fazla söz vermemeye çalış. Düşünmeden hareket ederek gereksiz yere harcamalar yapabilirsin, o yüzden dikkatli olmalısın.

Bugün grup halinde yapılan egzersizler sana daha iyi gelebilir. Arkadaşlarınla birlikte çıkacağın yürüyüşler seni daha iyi hissettirebilir. Hatta aranızda bir rekabet olursa ortama keyif de katılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konularında değişime gidebileceğin bir gündesin. Eğer kafanda sıkıntı yaratan bir mevzu varsa bunu çözmek en iyisi. En başta bu durum seni korkutabilir. Ancak uzun vadede, alacağın kararların etkisini çok daha iyi göreceksin.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün aşk hayatınızın dalgalandığı bir gün sizleri bekliyor. Partnerinizle aranızdaki iletişime dikkat ederek adım atmanız gerekiyor. Yanlış anlaşılmalardan doğan kimi iletişim problemleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Her zamankinden daha sakin bir şekilde sadece sorunları çözme odaklı ilerleyin.

15 Ocak 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir haftaya başlarken canın halen bazı durumlara sıkkın olabilir. Geride bıraktığımız günlerde uzlaşmakta zorluk yaşadığın insanlarla bir orta yol bulabilirsin. Mantık gün boyunca düşüncelerine hâkim olacak. Bu sayede işlerine kolayca odaklanabileceksin. Eğer sevgilisinden yeni ayrılmış bir Kova burcuysan, eski sevgiline mesaj atıp atmama konusunda git gel yaşayabilirsin.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki insanla olan paylaşımlarınızda kendi isteklerinize ve düşüncelerinize de yer vermelisiniz. Bu sayede hem özgüven sorunlarının üstesinden gelebilir hem de hislerinizi net bir şekilde paylaşabilirsiniz. Bu etkileşimi sağlamak için bugün bazı hoş sürprizler hazırlayabilirsiniz.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabileceğiniz bir gündesiniz. Karşınızdaki kişilere uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha tutkulu yaklaşabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakinliğinizi korumalısınız. Üzerinde çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. Çalışma hayatınızda iletişiminiz güçlenebilir.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel sorunlarınızı dostlarınızla paylaşarak onlardan gelecek çözüm önerilerine açık olabilirsiniz. Ancak hassas denge söyleneni harfiyen yapmak olabilir.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarla beraber zaman geçirmek keyfini yerine getirebilir. Onlarla daha çok zaman geçirmek eğlenmek için önemli olacak. Katılacağın etkinlikler dikkatini dağıtarak daha verimli olmana fırsat yaratabilir.

16 Ocak 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğru veya yanlış bazı bilgiler hızla dolaşıyor! Topluluğunuzda bazı dedikodular yayılıyor olabilir ve siz dahil olmasanız da, daha fazla yaymayı seçerseniz yine de sizi etkileyebilir. Aranızdaki birinin başına utanç verici bir şey gelmesi, onun mahremiyeti hak etmediği anlamına gelmez veya durumu onlar için daha da aşağılayıcı hale getirmeniz gerektiği anlamına gelmez. İyiliğin sesi olarak kalabalığın arasından sıyrılmayı seçin.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygu ve düşüncelerinizde karmaşanın hakim olduğu bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. İyi niyetle yaklaştığınız konularda beklenmeyen aksiliklerin çıkması sizi sakın üzmemeli. Bugün sizi ikna etmeye çalışmaktan yorulabilirler.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün kariyer,hayatınızda bazı sorunlar aile hayatınızı etkileyebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

16 Ocak 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sert etkiler altında olduğunuz için kafanız karışık. Dikkatinizi toplamakta güçlük çekebilirsiniz. İlişkinizde yeni boyutlar ortaya çıkabilir. Sevdiğinizle olan iletişiminizde sivri dili olmamaya ve onu eleştirmemeye gayret etmelisiniz. Çok hareketli, hızlı, temposu yüksek birdönemine girdiniz. Birçok yeni kararlar almanız gerekecek. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olanlarını iyi ayıklamanız gerekiyor. Ödemekte zorlandığınız bir borcu bugünlerde ödeyebilirsiniz.

16 Ocak 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 55' 58" R
Ay
Koç
01° 06' 47"
Merkür
Koç
19° 23' 52"
Venüs
Boğa
06° 43' 24"
Mars
Koç
03° 18' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 40"
Satürn
Balık
16° 58' 23"
Uranüs
Boğa
22° 36' 50"
Neptün
Balık
29° 02' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 05"
Lilith
Başak
23° 51' 11"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>