Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İsteklerin Öne Çıkıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün her zaman içinde bulunduğun ortamdan çıkmalı ve farklı yerlere gitmelisin. Yeni yerlerin enerjisi ve heyecanı ile çok hoşlanacağın bir insanla tanışman mümkün. Bu şansı kaçırma.

Akşam saatlerine doğru bir toplantınız var. İş yaşamınızdaki kronikleşmiş bir sürtüşme herkesin sorunu haline geldi. Bu sürtüşme ortadan kalkmadan çalışılamayacağı inancıyla bu konuyu tartışacaksınız.

İş konusunda kafandaki fikirleri ortaya koyabileceğin ve etrafındaki insanlardan tebrik alabileceğin bir gündesin. Ayrıca yapacağınpaylaşımı ve ekip çalışması sana çok güzel başarılar getirecek bugün.

Sindirim yolunu düzene sokup sokmadığını anlamanın bir yolu, uyku düzenini kontrol etmektir. Eğer bugün uyku ile alakalı sıkıntıların olursa sebebinin sindirim sistemin olabileceğini unutma. Bu konuda daha dikkatli olmak isteyebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok mutlu olacağın bir gün. Sevdiğin insanlarla güzel vakitler geçirebilir veya eğlenceli ortamlara girerek bir süredir üstünde olan negatif havayı atabilirsin. Kendini sıkmadan, hayatın keyfini çıkaracağın bir gün.

13 Ocak 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün aklınızda kişisel konular olacak ve tamamen kendinize yöneleceksiniz. Dikkatinizi dağıtmadan işlerinizi halletmek için adım atmak arzusu içindesiniz. Ancak bazen hayatın olağan akışı içinde planlarınızın ters düştüğü durumlar söz konusu olabilir.

13 Ocak 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önyargılarının nasıl hareket edeceğini belirlediği günlerden geçerken, göz ardı ettiğin bir şeyler olduğunu fark etmek için artık bekleme. Bu sana hızlı ve yüzeysel kararlar aldırabilir. Bugün hayata dair isteklerin ön plana çıkacak. Geleceğe yönelik düşüncelerin kimileri tarafından sıra dışı olarak tanımlanabilir. Kalıplarından çıktığın ve hiç tanımadığın insanlarla iletişim kurmaya çalışabilirsin.

13 Ocak 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Huzursuz bir ruh halinde olmak gün içindeki işlerinizi zorlaştırabilir. Yakınlarınızdan destekler görmek konusunda tereddüt etmemelisiniz. Etkileşim halinde olacağınız insanlar, sezgilerinizi ve hareketlerinizi daha iyi belirleyip yol almanızı sağlayabilir.

13 Ocak 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün belirsizlikler ve nedenini bilmediğiniz sorunlardan dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde aksamalar olabilir. İkili ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönetemediğinizi hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için zaman harcayabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki koşullar ağırlaşabilir. Sabır gerektiren işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

13 Ocak 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, özellikle de sabahleyin, diğer insanların egolarının oldukça güçlü olduğunu gördüğünüzde biraz sinirlenebilirsiniz. Kendininkilerinden başka herhangi bir fikri kabul etmeyi reddeden insanlarla ilişki kurmakta zorlanabilirsiniz. Bu durum öğleden sonra yumuşayacak gibi görünüyor; zira insanların bir şeylere sizin perspektifinizden bakmaya başladığını fark edeceksiniz. Diğerleri tereddüt de etse kendinize olan güveninizi koruyun.

13 Ocak 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler denemekten çekinmemelisin. Senin için yeni ve farklı olacak işlere girmek için gereken gücü bulman mümkün. Girişken olmaya çalışmak sana gereken cesareti verip seni daha da güçlü kılabilir.

13 Ocak 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaderi zekanızla alt edemezsin. Değişmeniz gereken yolları görüyor olabilirsiniz, ancak gerekli zemin çalışmaları etrafında kısa yollar kullanmaya çalışarak bunları sürekli olarak görmezden geliyorsunuz. Kuralları esnetmenin veya bir şeyleri yapmanın normal sırasını karıştırmanın bazı yolları olsa da, sürekli çaba göstermeden öğrenemeyeceğiniz bazı yollar ve tekrarlama ve özveri olmadan edinemeyeceğiniz bazı beceriler vardır. Kemerlerinizi bağlamaya ve hedeflerinize ciddi şekilde odaklanmaya hazır olun.

13 Ocak 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içinde olmanız; birçok kişiye garip gelebilir, fakat siz bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz. Çevrenizin kalabalık olması, sizi her anlamda mutlu ediyor.

13 Ocak 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

13 Ocak 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz, sevdiklerinizle seyahat kararı alabilirsiniz ama Mars S olduğu için çocuk, flört, aşk, hobi, borsa, tatil konularında aksilikler meydana gelebilir, dikkatli olmalısınız. Maddi kazançlarınızla ilgili de güzel fırsatlar sizinle olacak. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

13 Ocak 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin uzun süredir sizden gizlediği bir sırrın ortaya çıkması sizi çok rahatsız edebilir. Ama her şeyi bilmeniz, tüm olaylara hakim olmanız gerekmiyor ki. Biraz daha toleranslı olmayı deneyin. Önemli ve değişik bir dönem geçiriyorsunuz. İş yaşamında beklemediğiniz olayların patlak vermesi, sizi karar almaya zorlayabilir. Alışveriş yaparken daha akıllıca ve işinize yarayacak şeyler almalısınız. Kuşku ve endişe dolu duygu ve düşünceler, siz de psikolojik bazı problemlere yol açabilir.

13 Ocak 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 05" R
Ay
Başak
15° 03' 33"
Merkür
Boğa
01° 51' 06"
Venüs
Boğa
21° 46' 36"
Mars
Koç
12° 39' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 32"
Satürn
Balık
17° 53' 47"
Uranüs
Boğa
23° 19' 24"
Neptün
Balık
29° 21' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 57"
Lilith
Başak
25° 12' 33"
True Node
Koç
14° 53' 54"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>