Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Duygusalsın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün duygularını yoğun bir şekilde yaşayacağın bir gün. Hoşlandığın bir kişi varsa kendisine karşı duygularını açmak isteyebilirsin. Bir ilişkin varsa, o kişiye karşı duygularını daha net ifade etmek isteyebilirsin. Bugün, bu enerjini yapıcı eylemler için kullan.

Birisine öğretmenlik yapabilirsiniz. Kendinizi başkalarına rehberlik edebileceğiniz bir durumda bulabilirsiniz. Belki de deneyimleriniz, diğer insanların eksik olduğu konulara bilinçli bir bakış açısı sunabilir. Tecrübeleriniz hakkında konuşabilir ve uzmanlığınızı paylaşabilirsiniz. Ya da bir şeyle uğraşmakta olan bir arkadaşınıza koçluk yapabilirsin. Belki de hayatlarında bir meseleyi ya da yeni bir oyun planı yapmaları için onlara yardımcı olabilirsiniz.

Elinde daha fazla para olduğunu düşünerek harcamalar yapabileceğin bir gün. Ancak dikkatli olman gerekebilir. Elindekinden daha fazlasını harcamak seni bugün biraz zorlayabilir.

Fiziken kendini çok kuvvetli hissetsen de duygusal ve zihinsel olarak yorgun hissedebileceğin bir gündesin. Bugün kendine dikkat etmenin en güzel yolu, dinlenmek ve meditasyon olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularının yoğun olacağı bir gündesin. Yeni tanışacağın bir insandan hoşlanman olası. Ayrıca dostlarınla da güzel konuşmaların yaşanacağı bir gündesin. O yüzden bu güzel enerjini olabildiğince, sevdiğin kişilere harcamaya çalış.

15 Ocak 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün aşk hayatınızın dalgalandığı bir gün sizleri bekliyor. Partnerinizle aranızdaki iletişime dikkat ederek adım atmanız gerekiyor. Yanlış anlaşılmalardan doğan kimi iletişim problemleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Her zamankinden daha sakin bir şekilde sadece sorunları çözme odaklı ilerleyin.

15 Ocak 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal açıdan hassas olduğun bu dönemde alıngan ve sitemkâr bir yapıya bürünmen oldukça kolay... Bu yüzden biraz daha dikkatli olman da fayda var. Bir süredir görüşemediğin aile bireylerin ile zaman ayıramadığın arkadaşların arasında kaldığını hissedebilirsin. Akşam saatlerinde alacağın telefon güne dair tüm planlarını değiştirecek.

15 Ocak 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi ilişkiler kurmak maddi ve manevi yönden alacağınız destekleri büyütebilir. Kendinize has tarzınız ve planlarınız dikkatleri çekebilir. Bu enerjiyi doğru yönde kullanmak adına özellikle sosyal medya alanında yapacağınız girişimler önemli rol oynayacaktır.

15 Ocak 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken, kişisel işlerinize daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni adımlar ve girişimler başarılı sonuçlar getirebilir.

15 Ocak 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hız gerektiren konularda dengeyi kaçırmamaya özen gösterin. Çok hızlı davranmaya çalışırsanız ufak tefek kazalara yol açabilirsiniz.

15 Ocak 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini ifade ederken yeni yöntemler denemekten çekinmemelisin. Tecrübe ve deneyim sayesinde karşılaşacağın zorlukların üstesinden gelmek daha mümkün olacak. Denediğin şeylerde başarılı olmak için kendine güvenmelisin.

15 Ocak 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim yöntemlerinizin iyileştirilmesi gerekebilir. Biriyle bağınızı koparmış olmanız sorun değil, ama iletişimsizlik ne kadar uzun sürerse, arkadaşlığının hala aynı olup olmadığını o kadar çok merak edebilirler. Kendinize zaman ayırmakta haklısınız ama sonunda o kadar çok zaman ayırıyorsunuz ki tüm dünyadan soyutlanıyorsunuz. Uzanmak veya başka birinin size ulaşmasına izin vermek düşündüğünüzden daha iyileştirici olabilir.

15 Ocak 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi aşan sıra dışı konular üzerinde çalışmayı seviyorsunuz. Yaratıcılığınız engellendiği zaman başarılı olmanız mümkün değil. Duygusal ilişkileriniz yeni boyut kazanıyor... Kendinizi her anlamda hazır hissediyorsunuz.

15 Ocak 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

15 Ocak 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün bilgisayarlarla şansınızı çok denemeyin, özellikle de başkalarıyla yazışmak veya başkalarıyla iletişim kurmak söz konusu olduğunda. Teknolojik harikalar ile ilgili arızalar gün boyunca sizi rahatsız edebilir. Aslında, bir arkadaşınıza bir mesaj iletmek istiyorsanız, en iyi yolu sonu ziyaret etmek olabilir! Yaratıcı çabalar aynı şekilde engellenebilir. Bugün eski kalem ve kağıt günlerine dönüş yapmak için harika bir gün! Sabret!

15 Ocak 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkilerinizde gergin ortamlar oluşabilir. Karşınızdaki insanı yanıltmadan samimi olarak dinlemeniz ve cevap vermeniz, ilişkiniz açısından önemli olacak. Bu süre içinde özellikle aşk konusunda hiçbir yenilik yapmamanız iyi olur. Mesleğinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için başarı grafiğiniz oldukça yüksek. Bunu kendini beğenmişlik sınırlarına da taşımıyorsunuz. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek.

15 Ocak 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 09' 42" R
Ay
Koç
04° 34' 19"
Merkür
Koç
19° 33' 46"
Venüs
Boğa
07° 00' 51"
Mars
Koç
03° 29' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 59"
Satürn
Balık
16° 59' 34"
Uranüs
Boğa
22° 37' 39"
Neptün
Balık
29° 03' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 52"
Lilith
Başak
23° 52' 45"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>