Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Cesaretin Göz Kamaştıracak! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün kendini hoşlandığın veya sevdiğin kişiyi düşünürken bulabilirsin. O kişiye karşı duyacağın özlem giderek büyüyebilir. O yüzden fırsatın varsa kendisi ile görüşmek için bazı planlar yap.

Hemen her hafta sonu kent dışına kaçma isteğiniz, kışın bastırmasıyla sizi yeni arayışlara sokabilir. İş hayatınızın üzerinizde oluşturduğu ağır baskıyı tatil günlerinde yok etmek istiyorsunuz.

Çok iyi bildiğin bazı konularda sana akıl vermek isteyen insanlar olabilir. Özellikle parasal konularda, senin kendi paranı nasıl bir yatırıma sokacaklarını daha iyi bildiğini düşünenler olabilir. Para söz konusu olduğunda kendi bildiğinden şaşma.

Bugün kendini enerjik hissedeceğin bir gün. Bu enerjiyi nereye yönlendirirsen oradan güzel sonuçlar alacaksın. O yüzden olabildiğince sağlığına dikkat etmelisin. Bol bol su iç ve yediklerine dikkat et. Böylece enerjini gün boyu düşürmezsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni konulara odaklanmak istediğin zaman hemen etrafındaki insanların fikirlerine sarılma. Senden daha iyi bildiklerini düşünerek hata yapabilirsin. Eğer kafana takılan bir mevzu varsa bunun araştırmasını kendin yapabilir ve çok daha iyi sonuçlar elde edebilirsin bugün.

19 Ocak 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün kendi filminizin yıldızı olacak ve oynadığınız rolle gurur duyacaksınız. O anki ruh halinize bağlı olarak kendinizi birçok farklı karaktere bürünürken bulabilirsiniz. Gözünüzde başkalarıyla açıkça paylaşmanız gereken özel bir parıltı var. Bir yere varmak için acele etmeyin. Sevdiklerinizle olmanın tadını çıkartın.

19 Ocak 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür Retrosu bugün sona eriyor. Sorun çözmeye yatkın yanın baskın olsa da önüne geçemediğin duyguların ve olayların içinden geçebilirsin. Bugün cesaretin göz kamaştıracak. Kimsenin yapmaz dediği bir işe büyük bir cesaret gösterebilirsin. Bu da günün ilerleyen saatlerinde kendine olan güveninin ön plana çıkmasına neden olabilir. Yanlış anlaşılmak istemiyorsan, egonu kontrol altına almalısın!

19 Ocak 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal beklentilerinizi karşılamak, hissettiklerinizi paylaşmak için adım atabilirsiniz. Bugün bu konulardaki tereddütlerinizi aşmaya başlıyorsunuz Çocuklarınızın eğitimiyle ilgili konuları karara bağlamak isteyebilirsiniz.

19 Ocak 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınıza daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Geleceğinizle ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Bu konuda başkalarından destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme söz konusu. İş hayatınızda kendinizi ifade etmek işleriniz açısından ilerleme kaydetmeniz için önemli olabilir.

19 Ocak 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün mantıklı, dürüst, düşünceli ve meraklı bir kişiliksin. Sıcak kanlı ve duyarlı ol. Etrafındakilere duyarlı yaklaş. Zorluklarla kibarca ve anlayışla uğraş. Zorlu durumları umudunla yenebilirsin. Hatta mucizeler de yaşayabilirsin. İnancın ve hayallerinin gücüyle başar. Hayaller iradeden kuvvetlidir, bunu unutma.

19 Ocak 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Analitik düşünmen ve çevrendekileri doğru şeylere yöneltmen gerekecek bugün. Etrafındaki insanların tam olarak göremediği şeyleri anlayıp bu konuda adımlar atmak seni ön plana çıkarabilir.

19 Ocak 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkaları tarafından nasıl kabul edildiğiniz, mevcut ruh halinizde büyük bir rol oynayabilir. Bir grup projesine çok şey kattığınızı veya yeni sanat eserinizde başarılı olduğunuzu hissedebilirsiniz ve hakkınızda söylenen övgüleri duymaya hazırsınız. Verdiğiniz sıkı çalışma için muhtemelen övgüyü hak ediyor olsanız da bu, diğerlerinin bunu takdir edeceği anlamına gelmez. Başarınıza karşı duyarsızlıkları, kendi takdirinizi kendiniz vermeniz gerektiği anlamına gelebilir.

19 Ocak 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, evinizle ilgili birçok aktiviteye ihtiyaç duyuyor ve sevdiklerinizle ortak bir performans sergilemek istiyorsunuz. Duygusal desteklerin motivasyonunuzu arttırdığı bir gerçek. Güzel başlangıçlar da yapabilirsiniz.

19 Ocak 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

19 Ocak 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınızla ilgili hareketli bir gün sizi bekliyor. Bazen çevreden gelen yorumları idare etmesi zor olabilir. Böyle zamanlarda yaratıcılığınızı ve enerjinizi korumak adına insanlardan biraz uzaklaşmak, bir köşeye çekilmek ve yaptığınız işe odaklanmak daha iyi olabilir.

19 Ocak 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dikkatsizliğiniz yüzünden aşk hayatınızda çok şey kaçırıyorsunuz. Daha dışa dönük biri olun, sizinle ilgilenenler var. Sizi beğenen biri, açılmaya cesaret edemiyor, ilk adımı sizin atmanız gerekebilir. Umut bağladığınız birhenüz hazırlık safhasında, bir süre daha beklemeniz faydanıza olacak. Geçmişte kalmış birilişkinizle alakalı olarak, biraz şaşıracağınız duyumlar sizi şaşırtacak. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var.

19 Ocak 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 27' 17"
Ay
Kova
24° 16' 11"
Merkür
Koç
17° 50' 18"
Venüs
Boğa
03° 34' 32"
Mars
Koç
01° 20' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 44"
Satürn
Balık
16° 45' 27"
Uranüs
Boğa
22° 28' 01"
Neptün
Balık
28° 58' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 34"
Lilith
Başak
23° 34' 11"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>