Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Aşkta Cesursun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Hoşlandığın kişiye duygularını açmakta zorlanabileceğin bir gündesin. Kelimelerini seçerken çok dikkat etmen gerekebilir. Yoksa bir anda hiç niyetlenmediğin bir konuşmanın içerisinde bulacaksın kendini.

Amatör bir işkoliksiniz. Çılgın bir koşuşturma içindesiniz. Ama emeğinizin ancak onda birinin parasal karşılığı var. Kalanı duygusal tatmin. Maddi çöküntüler yaşıyor, uymayacağınız kararlar alıyorsunuz. Bu, hayatın bir kısmını yaşama işi sizi kalan kısma müthiş yabancılaştırmış. Artık elinizden bir şey gelmez gibi görünüyorsunuz.

Yakın bir dönem için maddi konularda plan yapman gerekiyorsa bugünü iyi değerlendirebilirsin. Parasal konularda enerjin yüksek olacak ve daha doğru kararlar alabileceksin. Harcamalarını kontrol altında tutacağın bir gün.

Bugün, bulunmak istediğin bir ortama girersen, bunun negatif enerjisini kendini başka bir yerde hayal ederek atabilirsin. Daha enerjik olmak veya modunu yükseltmek için bir tatil planı yapmak bugün sana daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir arkadaşının senden borç istemesi olası. Seni maddi olarak sıkıntıda bırakabilecek olan bu kişiye karşı sınırlarını koruman senin için daha iyi olacak. Bazen hayır demeyi öğrenmemiz gerekir. Bugün bunu test etmek için iyi bir gün.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün kendinizi her zamankinden fiziksel olarak daha iyi hissettiğiniz bir gün olacak. Özgüveninizin artmasıyla birlikte verdiğiniz kararlarda kendinizden daha emin adımlar atacaksınız. Bugün sosyalleşmek isteğiniz olmasa da aniden gelişen planlarla birlikte sevdiğiniz insanlarla bir araya geleceksiniz.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarında emin olmak için biraz daha beklemende fayda var. Aceleciliğin sana kaybettirdiklerini en iyi sen biliyorsun. Maddi sıkıntıların, çalkantıların son bulacağı bugünleri iyi değerlendirmelisin. Bugün haddinden çok çalışmak seni yoracaktır. Aşk hayatında cesur adımlar atmaktan çekinmez isen yeni ilişkiler için beklentilerin olumlu gelişebilir.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden ya da eşinizden beklediğinizi ilgiyi, desteği alamamak sizi şaşırtabilir. Kendinize bir B planı yapmalısınız. Bu plana sadece maddi getirilerinizi değiş, duygusal açıdan ayakta durabilmenizi sağlayacak düşünceleri de eklemelisiniz.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda sizi endişelendirecek dalgalanmalar olabilir. İkili ilişkilerinizde kopmalar deneyimleyebilirsiniz. İşlerinizle ilgili olarak mücadele etmeniz gerekebilir. Gün içinde sürtüşmelerden uzak durmalısınız. Sorumlu olduğunuz işleri bitirebilirsiniz. Başkalarından gelecek yardımlar işlerinizi kolaylaştırabilir. Bir sonuca kavuşturmak istediğiniz işler için uygun bir gündesiniz.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortalıkta duruluğun hakim olduğu bir enerji olabilir. Verdiğiniz bir takım kararların doğru olduğunu görmek sizi geleceğe dair heveslendirerek iyi gelebilir.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla yapacağın büyük konuşmalar sana kendini çok daha iyi hissettirebilir. Eğer bir süredir görüşemediğin insanlar varsa onları bir yerlere davet etmek ve güzel sohbetlere girmek sana iyi gelecek.

18 Ocak 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda başkalarına patronluk taslama eğiliminiz olabilir. Çevrenizdekiler tavsiyenizi dinlemiyor olabilir ve bu da sizi yaklaşımınızda daha güçlü olmaya teşvik edebilir. Ne yazık ki, bu, akranlarınızdan kolayca istenmeyen bir yanıt alabilir - dizginleri sıkmaya çalışırsanız sizi daha da zorlayabilirler! Liderliğe giden yol bu değil. Bir hareket tarzına karar vermeden önce herkesle birlikte çalışmak için çaba gösterin ve tüm fikirleri dinleyin.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize hızlı yaklaşıyorsunuz. Yaşam kalitenize katkısı olacak her türlü donanıma hazırsınız.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz. Psikolojik olarak zorlanabilirsiniz. Hastaneler, cezaevleri, manevi konular gündeminize gelebilir. Yazı yazmak çok iyi gelecektir. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

18 Ocak 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız zorlu bir sürece girmek üzere. Karşılıklı olarak samimiyet beklentileriniz var. İki tarafın da, daha samimi oldukları şeklindeki yanılgılar uzlaşmayı güçleştiriyor. Çalışkanlığınız ve titizliğinizle, üstlendiğiniz işleri başarıyla bitiriyorsunuz. İnsanlara ani ve sert tepkiler vermeyin. Davranışlarınızda aşırı kontrollü olmak yerine ölçülü bir tavırla kendinizi ifade etmenizde fayda var. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz.

18 Ocak 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 11' 07"
Ay
Kova
20° 21' 04"
Merkür
Koç
17° 41' 42"
Venüs
Boğa
03° 13' 60"
Mars
Koç
01° 07' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 50"
Satürn
Balık
16° 44' 01"
Uranüs
Boğa
22° 27' 03"
Neptün
Balık
28° 57' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 39"
Lilith
Başak
23° 32' 20"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>