Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yenilikçisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün sevdiğin kişiyle daha güzel ve anlamlı konuşmalar yapabilirsin. Aranızdaki anlayış giderek artabilir ve daha önceden yanlış anlaşılmalara sebep olan konuları ortadan kaldırabilirsiniz. Bu enerjiyi iyi kullan.

Hemen her hafta sonu kent dışına kaçma isteğiniz, kışın bastırmasıyla sizi yeni arayışlara sokabilir. İş hayatınızın üzerinizde oluşturduğu ağır baskıyı tatil günlerinde yok etmek istiyorsunuz.

Parasal konularda kafanı kurcalayan mevzuları sevdiğin insanlarla paylaşman gerekebilir bugün. Bazı şeyleri tek başına halletmek için kendini zorlamamalısın. Parasal konularda iyi tavsiyeler alabilirsin bugün.

Bugün şekerli yiyeceklerden uzak durman gerekecek. Enerjini dengede tutmak için şeker düzeyini de dengede tutmalısın. Bu yüzden çok fazla şekerli gıda tüketmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir görüşemediğin bir arkadaşın ile alakalı olarak kendini üzgün hissedebilirsin bugün. Aranızda bir mesafe varsa bu mesafenin kapanması için biraz daha zamana ihtiyacınız olabilir. Ancak ona mesaj atarak veya onu arayarak kendisini ne kadar merak ettiğini belli edebilirsin.

23 Ocak 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugünve kariyer anlamında yeni fırsatların kapınızı çalacağını göreceksiniz. Yenilikleri kabul etmeden önce derin bir nefes alarak aslında neyi istediğinizi düşünmeniz gerekiyor. Çünkü yenilikler beraberinde cesur adımlar atılmasını da gerektirir. Bu yüzden kendinizi bu cesur adımları atma konusunda yeterli görüp görmediğinizi değerlendirmelisiniz.

23 Ocak 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadeleci yönün daha ön plana çıkıyor. İş hayatında yenilikçi yapın dikkat çekebilir. Pazartesi günü için her şey olumlu başlasa da tahmin etmediğin bazı işlerin iptali söz konusu olabilir. Sağlık evinin oldukça etkisinde olduğun bugün kontrollerini aksatmamanı öneririm. Strese dayalı mide ve baş ağrıları bugün seni zorlayabilir.

23 Ocak 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizi geliştirmek, kendinizi farklı pozisyonlara taşımak için bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Hem kariyer hem de kişisel gelişiminizi destekleyecek bir plan dahilinde ilerlemek çevrenizin de takdirini kazanmanızı sağlayabilir. Düşünce biçiminizortamında fark yaratabilir.

23 Ocak 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabileceğiniz bir gündesiniz. Karşınızdaki kişilere uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha tutkulu yaklaşabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakinliğinizi korumalısınız. Üzerinde çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. Çalışma hayatınızda iletişiminiz güçlenebilir.

23 Ocak 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha verimli hissedebilmek için göstereceğiniz çaba sizi daha iyi yerlere taşıyabilir, bu yüzden enerjinizi başarılı olacağınız konulara...

23 Ocak 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün elindekilerin kıymetini bileceksin. Sahip olduğun güzel şeyleri görmek sana iyi gelebilir. Bugüne kadar elde ettiğin şeyleri, başarıları göz ardı etmemelisin.

23 Ocak 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizin en büyük düşmanın olabilirsin. Kendini yenilgiye uğratan bir tutum veya saplantılı bir zihniyet, size sunulan fırsatları kaçırmanız anlamına gelebilir - hatta sunulanların tüm ayrıntılarını duymadan önce kendinizi sayıyor olabilirsiniz. Bunalmış hissetmek doğrudur, ancak bunun üstesinden gelebilirsiniz. Durumun gerçekliğini kabul etmek için kendinizi duraklatmak ve topraklamak için çaba gösterin. Olası sonuçlar hakkında çok fazla endişelenmeden anda kalın.

23 Ocak 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kapınızı hiç kimseye kapatmak istemiyorsunuz. Bugün, partnerinize karşı olumlu ve koruyucu duygularla hareket edecek; ona sahiplenici davranacaksınız. Düşüncelerinizdeki yaratıcılık, her anlamda sizi ön plana çıkaracak.

23 Ocak 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

23 Ocak 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmişi deşmek isteyebileceğin bir gün. Eski bir ilişkin üzerine düşünebilirsin. Bu kişinin şimdilerde neler yaptığını düşünebilirsin. Duyguların o kadar kuvvetli olabilir ki bu insanla iletişime geçmek isteyebilirsin. Fakat bu eylemi gerçekleştirmeden önce iyi düşün. Sonradan pişman olacağın bir şey yapmak istemezsin!

23 Ocak 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkiniz günbegün çıkmaza gidiyor. Yapabileceğiniz bir şey kalmadı. Kangren olmuş bu ilişkiden uzaklaşın. Eğer yalnızsanız bir önceki ilişkinizin etkilerini hissetmeye devam edebilir, yeni bir ilişki için kendinizi hazır hissetmeyebilirsiniz. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkına varın. Size borcu olan kişiyle konuşmanızda fayda var. Paraya ihtiyacınız olacak!

23 Ocak 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 10' 23" R
Ay
Akrep
28° 06' 24"
Merkür
Koç
15° 59' 14"
Venüs
Koç
25° 36' 31"
Mars
Balık
26° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 24"
Satürn
Balık
16° 10' 47"
Uranüs
Boğa
22° 05' 56"
Neptün
Balık
28° 46' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 35"
Lilith
Başak
22° 51' 09"
True Node
Koç
15° 33' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>