Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İletişimde Dikkatli Olmalısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiye vakit ayırmakta zorlanıyorsan bugün onu araman gerekebilir. Aranızdaki iletişimin artması için daha fazla çaba sarf etmen gerekecek bugün. Ancak bu durum ikinize de yarayacak.

Elinizdeki müthiş bir fırsatı kaçırmak üzeresiniz. Bunu yakında anlayacaksınız. Yeteneklerinizi en iyi değerlendiren yetkilinizle, onun aksi biri olması nedeniyle takışmanız gerekmiyor.

Maddi konularda kafana yatmayan bir şeyler varsa etrafındakilerle paylaşmalısın. Senin de dahil olduğun bir programda yapmak istemediğin bir harcama olduğunda açıkça dile getirmen gerekebilir bugün. Bazı şeyler plan aşamasındayken müdahale etmen gerekebilir.

Günlük hayatın koşuşturmasından dolayı sağlığını ihmal etmen olası. Bugün vücudunun direncinin düşmediğinden emin olmalısın. Yoksa hiç beklemediğin bir anda enerjin düşebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir süredir görüşmediğin bir arkadaşın ile karşılaşabilir veya ondan bir telefon alabilirsin. Aranızın açılmasına sebep olan şeylere odaklanmaktan çok birlikte geçirdiğiniz güzel vakitlere odaklanmak daha yapıcı olmanı sağlayacak.

22 Ocak 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün uzun süredir planladığınız bir seyahata çıkacaksınız, bavulunuzu kapının köşesinde hazır tutun. Aşk hayatınızda beklenmedik bir sürpriz kendisini gösterecek. Hayatınızın aşkıyla tanışmak için harika bir zamanlama! Kendinizi yeni insanlarla tanışma konusunda kapatmayın. Çünkü hayatın ne zaman, nerede sürprizler yapacağını bilemeyebilirsiniz.

22 Ocak 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanında zevklerini yansıtacak değişiklikler yapıyorsun. Bugünü bu anlamda değerlendirmek isteyeceksin. Söylediklerine alınganlık gösteren isimler seni bugün bir hayli şaşırtacak. Uzaklaşmak istediğin her kim varsa adeta seni sarıp sarmaladıklarını düşünebilirsin. Etrafındaki insanlarla iletişim kopuklukları yaşayabilirsin. Sevgilisi olan Kova burçları ise sevdikleri insanla vakit geçirebilirler.

22 Ocak 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündeminize alacağınız konuları özenle seçiyorsunuz. Bu durum kimi zaman aykırı olarak görülmenize neden olsa da siz amacınız doğrultusunda ilerlediğinizde sonuçtan memnun olabilirsiniz. Ancak yine de insan ilişkileri konusunu da gözardı etmeden ilerlemeniz gerektiğini unutmamalısınız.

22 Ocak 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken, kişisel işlerinize daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni adımlar ve girişimler başarılı sonuçlar getirebilir.

22 Ocak 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar etrafınızdaki insanları dinlemeden aksiyon almamaya çalışın, adil olduğunuzdan emin olun ki vicdan azabı yaşamayın. Kariyerinizi gözden...

22 Ocak 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir süredir ihmal ettiğin şeylere öncelik vermen gerekecek. Gerek aşka, gerek arkadaşlıklara, gerekse evindeki düzene… Hayatını bir yola koymak için neler yapman gerek, buna bakmalısın.

22 Ocak 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal kaygı artık içeri sızıyor olabilir. Büyük bir toplantıya bir arkadaşınız veya birden fazla arkadaşınız tarafından davet edilmiş olabilirsiniz, ancak yeni insanlarla tanışmaktan veya büyük bir grup tarafından bunalmaktan endişe duyuyor olabilirsiniz. Kendi hızınızda hareket edin, ancak gitmemeye karar verirseniz, arkadaşlarınızla daha sonrası için başka planlar yapmaya çalışın, böylece arkadaşlıklarından keyif aldığınızı bilsinler. Sınırlar koymak iyidir, ancak bunları sessizce belirlemek başkaları için yanlış bir izlenim bırakabilir.

22 Ocak 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçleniyor. Koruma içgüdünüzün yoğun olacağı bir gündesiniz ve isteklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Fakat, farklı fikirde olan kişilerle aranızda anlamsız problemler oluşabilir.

22 Ocak 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

22 Ocak 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz, fiziksel değişim yapabilirsiniz. Kendinize zaman ayırabilirsiniz. Aşk, çocuk, tatil, eğlence, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

22 Ocak 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi çok fazla sorguluyor, beraberliğinizi yıpratıyorsunuz. Beraberliğinizin hiç istemeyeceğiniz bir şekle dönüşmesinden sorumlu olmak istemiyorsanız, biraz dikkatli davranmanız gerekiyor. Eskibağlantılarınızla yeni görüşmelere girebilirsiniz. Bu doğrultuda bazı düşünceler sizi yönlendiriyor. İş ilişkilerinizdeki bir sürtüşmeyi ayrıntı olarak görmeniz, başınızaaçabilir. Alabileceğiniz bir para desteği hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatacak.

22 Ocak 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 50' 55" R
Ay
Yay
06° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 01' 44"
Venüs
Koç
26° 27' 53"
Mars
Balık
26° 53' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 04"
Satürn
Balık
16° 14' 38"
Uranüs
Boğa
22° 08' 17"
Neptün
Balık
28° 47' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 58"
Lilith
Başak
22° 55' 46"
True Node
Koç
15° 31' 42"
Son Güncelleme : 26/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>