Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Politik Değilsin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Sürprizlere açık olman gereken bir gün. Eğer kalbinde bir kişi yoksa bugün tanışacağın birisi ile hiç beklemediğin kadar iyi anlaşabilirsin. Sevdiğin bir insan varsa o kişi ile arandaki muhabbet artacak gibi.

Yetki konularında şanslı ve ayrıcalıklı olduğunuzu düşünenlere kendinizi kanıtlama çabalarınız gereksiz ve yıpratıcı. Başlarda biraz teslimiyetçi davrandığınız bir ilişkide bu sıralar sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Ani isteklere göre para harcamaktan kaçınman gereken bir gün. Eğer kafanda belirli bir miktar para biriktirmeye karar verdiysen bugün bu konuda zorlanabilirsin. Ancak kesenin ağzını kapatmayı öğrenmelisin.

İkramlara karşı hayır demen gereken bir gün. Özellikle sana ağır geldiğini bildiğin yiyecekler konusunda kalp kırmamak için yemeyi sürdürmemelisin. Sindirim sistemini yormamalı ve kendine zarar vermekten kaçınmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içini sıkan mevzulara odaklanabileceğin bir gün. Gününün daha güzel geçmesi için sevdiklerinle konuşman gerekecek. İçini açman ve kendini daha iyi ifade etmen için güzel bir gün.

26 Ocak 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, arkadaşlarınızdan veyayerinden gelen bazı beklenmedik telefonlar bugün size harika haberler getirebilir. Tesadüfen gelen bir haber tüm hayallerinizi gerçekleştirmenizi engelleyen tıkanıklığı sona erdirebilir. Aşk, para, kariyerde başarı ve kişisel gelişim alanlarında taşlar yerine oturuyor gibi görünüyor.

26 Ocak 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendi alanınla ilgili yeni gelişmeler olurken, günlük hayatta, olsa da olur olmasa da dediğin birkaç kişiden gelen manidar mesajlar ilgini çekebilir. Bugün kendinle yüzleşmek için bolca zamanın var. Politik olmak yerine fikirlerin ile net olacaksın. Bazen bildiklerini kendine saklaman gerekebilir. Dışarda zaman geçirmek yerine evde bazı düzenlemeler yapmak, gün içinde yorgun düşmene neden oluyor.

26 Ocak 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaçmakla mücadele edemediğiniz konular olabilir. Destek bulamamak yerine bu desteği kendinizden, çabanızdan ve cesaretinizden alacağınızı düşünerek hareket etmelisiniz. Büyüklerinizden, işinin ehli olan kişilerden planlarınız doğrultusunda öneriler alabilirsiniz.

26 Ocak 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Hazırlayacağınız sözleşmeleri kontrol etmelisiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmaları en aza indirmek için yazılı teyit almanız da fayda olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizin önem kazanacağı zamanlardasınız. Derin duygular içine girebilirsiniz.

26 Ocak 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde önemli aşamalar kat edebilir, sosyalliğinizle ön plana çıkabilirsiniz. İkili ilişkilerde sabrın önemli...

26 Ocak 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanların zihnini okuyabilirsin, özellikle deortamlarında. Diğerlerinden bir adım öne geçmek yorucu olsa da doğru kararlar alarak hareket etmen gerektiğini bileceksin.

26 Ocak 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnızlık arzusu olarak başlayan şey, yaratıcılığın merkezine dönüşebilir. Yalnız vakit geçirmeniz kendi tasarımınız olmayabilir, ancak hayatın olağan işlerinden hoş bir geri çekilme olabilir. Tüm enerjinizi diğer insanlara vermeniz gerekmiyor, sizin için neyin önemli olduğunu ortaya koyabilmeniz için birazını kendinize saklamanız gerekiyor. Yaratıcı dürtünüz her an devreye girebilir, bu nedenle hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için kendinize yer açın!

26 Ocak 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konulardabirliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Amacınıza uygun hareket ettiğiniz zaman çalışmalarınız ses getirecek.

26 Ocak 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

26 Ocak 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ama sözleriniz önemli olacak. Yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

26 Ocak 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde çok alıngansınız. Sevgilinizden beklediğiniz fedakarlıkların istediğiniz gibi olmadığını düşünüyorsunuz. Bu düşünceleriniz sizi gerginleştirebilir, aranızda çıkacak tartışmaları büyütmemeye çalışın. Meslek hayatında riski seviyorsunuz. Bazı girişimlerinizde kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bugünlerde maceracı girişimler sakıncalar taşıyabilir. Borç verme konusunda son günlerde biraz dağılmış görünüyorsunuz. Fazla soğuk yiyecekler ve içecekler sizde hassasiyet yaratıyor.

26 Ocak 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 58' 13" R
Ay
Yay
08° 28' 23"
Merkür
Koç
16° 02' 26"
Venüs
Koç
26° 37' 07"
Mars
Balık
26° 58' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 48"
Satürn
Balık
16° 15' 19"
Uranüs
Boğa
22° 08' 42"
Neptün
Balık
28° 47' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 24"
Lilith
Başak
22° 56' 36"
True Node
Koç
15° 31' 17"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>