Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Davranışın Takdir Topluyor! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Hoşlandığın kişi ile güzel vakitler geçirebileceğin bir gün. Bir ilişkin varsa, bugünün güzel enerjisini sevdiğin kişiyle sosyal ortamlara girerek kullanabilirsin. Keyfini çok yerine getirecek konuşmalar yapabilirsin bugün.

Aklınızda çok fazla fikir var. Zihinsel enerjiniz yükselecek ve aklınız olağandışı derecede keskin olacak. Çözümü bir sorunu çözerken bulabilirsiniz. Kafanızda çok fazla yaratıcı stratejiniz olacak. Bu fikirleri iyi bir amaç için kullanın. Yaklaşımınızı arkadaşlarınızla,arkadaşlarınızla ve aile üyelerinizle paylaşın. Diğerleri de, faydalı önerilerde bulunmanız konusundaki yeteceğinizden etkilenecekler. Bugün işleri yoluna sokmak size keyif verecek!

Hedeflerine yaklaştığın zaman dikkatin biraz dağılabiliyor. Parasal konularda hızlı hareket etmek seni zarara sokabilir. Para söz konusu olduğunda bazı şeyleri ağırdan almalısın bugün.

Sinirlerine hakim olmak için vücudunun dengede olması gerekir. Hem fiziksel hem de zihinsel dengeyi sağlaman gerekecek bugün. Duygularının kontrolünü meditasyon ile ele alabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatına yeni bir insanın girmesi söz konusu. Bugün hiç yok yere yeni insanlarla tanışabilirsin. Sadece aşk olarak düşünme. Kafanın uyuşacağı bir insanın etkisinin arkadaşça olacağını unutmamalısın.

2 Şubat 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün maddi açıdan yaptığınız planların tepetaklak olduğunu fark edeceksiniz. Endişelenmeden önce yeni bir planlama yapabilmek için mevcut durumunuzu objektif bir şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Bu gece mutlaka sevdiğiniz insanlarla bağlantı kurarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

2 Şubat 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fedakârlık yapman gereken bazı konular olabilir. Bu günlerde düşünce tarzın değişikliğe uğrayabilir. Bu davranışınla takdir toplayacaksın. Eğer kardeşin ya da kardeşim gibi gördüğün biri yurtdışına taşınmayı düşünüyorsa, sen de bu değişimden etkilenebilirsin. İstikrarlı davranmayı tercih edebilir, planlarını bozmak istemeyebilirsin.

2 Şubat 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş görüşmeleri kadar bireysel çalışmalarınızla da dikkat çekebilirsiniz. Orijinal fikirlerinizi uygulamaya dökmek, kendinize destek ve sponsor bulmak konusunda şanslı olabilirsiniz. İletişim araçlarını doğru ve aktif şekilde kullanmanın sizin için önemli olacağı bir gündesiniz.

2 Şubat 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşmanız gerekebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullar daha fazla gündeminizi etkileyebilir. İşteki olumlu gelişmeler sizi rahatlatabilir. Uğraştığınız konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişilerle programlar yapabilirsiniz.

2 Şubat 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar problemlerinizi çözmek için zaman harcayabilirsiniz. Günleriniz güzelliklerle beraber gelse de geriden gelen travmalar zihninizi meşgul...

1 Şubat 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hislerini ve düşüncelerini sanatla daha fazla aktarabilmen olası. Dinleyeceğin bir şarkı, okuyacağın bir kitap seni daha derinden etkileyebilir. Zihnini sanata ve yaratıcılığa daha fazla açabilirsin.

2 Şubat 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinçaltınıza dalmaktan korkuyor olabilirsiniz. Evren, muhtemelen tüm gün üzerinde kafa yorduğunuz yoğun ve canlı rüyalar göndererek sizi içinize bakmaya çağırıyor. Rüyalarınızın konuları üzerine meditasyon yapmak ve rüya tabirlerine bakmak, günlük yaşamınız hakkındaki bilinçaltı hisleriniz veya diğer derin duygularınızla ilgili içgörüleri ortaya çıkarabilir. Kendiniz hakkında öğrendiklerinize yargılamadan bakın ve gölgenizden korkmayın. Bunlar bir nedenden dolayı orada.

2 Şubat 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınız konusunda oldukça ısrarcı davranmakla maddi konularda grafiğinizi yükseltiyorsunuz. Sizi engelleyecek ortamlardan sıkılıyor ve yeni konularla kendinizi meşgul ediyorsunuz. Amaçlarınızın saptırılmasına tahammülünüz yok.

2 Şubat 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda artık daha fazla ertelemek istemediğiniz bir değişim gerçekleştirmek niyetindesiniz. Kendinize güven ve heyecan dolu yaklaşımınızla planınızı hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemdeki enerjiden yararlanarak ilk adımlarınızı atın. Ailenize ve arkadaşlarınıza da planınızdan bahsedin. Arkanızda olacak ve sizi kuvvetle destekleyecekler.

2 Şubat 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlarla ilgilenebilirsiniz ama iletişimde olayları büyütebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki gelişmelerle maddi kaynaklarınızı bereketlendirecek güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aşk konusunda ise çok değerli hissedeceğiniz güzel gelişmeler sizinle olacak. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

2 Şubat 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkı küçümsemek ve önemsemek arasında bir karara varmanız gerekiyor. Aşk, sizin için bir gereklilik. Söylemleriniz bunu boşuna yadsımamalı. İşinizle ilgili sıkıntılarınızı bu kadar büyütmeyin. Arkanızda gerçekten güveneceğiniz kimseler var, ancak her şey zemin ve zaman meselesi, peşin olarak onların görüşlerini alın. Bugün hayırlı bir adım atabilirsiniz. Uzun zamandır gündeminizde olan ama fırsat bulamadığınız para görüşmeleri için yeniden planlar yapın. Sağlıklı kilonuzu korumaya çalışın

2 Şubat 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 08' 22" R
Ay
Akrep
27° 40' 14"
Merkür
Koç
15° 59' 10"
Venüs
Koç
25° 33' 57"
Mars
Balık
26° 19' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 55"
Satürn
Balık
16° 10' 36"
Uranüs
Boğa
22° 05' 49"
Neptün
Balık
28° 46' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 28"
Lilith
Başak
22° 50' 55"
True Node
Koç
15° 33' 60"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>