Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Değişim Vakti! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiyle çok keyifli vakitler geçirebilirsin bugün. Aranızdaki muhabbet giderek artacak ve daha derin konular konuşabileceksiniz. O yüzden bugün mutlaka sevdiğin kişiye vakit ayır.

İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak. Bir, iki güne kalmadan verimligörüşmeleriniz var.

Sakin ve huzurlu bir gün geçirmek isteyeceksin. Ancak maddi konularda bazı şeyleri bugünden halletmen gerekebilir. Bazı şeyleri birikmeden halletmen iyi olacak.

Bugün tat ve koku alma duyularının keskin olacağı bir gün. Çevreye karşı duyarlılığının artması ile birden fazla koku alabilirsin. Bu durumun seni rahatsız etmemesi için temiz hava almaya çalışmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her konuda olumlu hissedeceğin bir gün. Bu yapıcı tavrını bir süredir kafanı kurcalayan mevzuları çözmek için kullanabilirsin. Ayrıca manevi konulara daha da önem verebilir ve daha fazla araştırmalar yapabilirsin bugün.

29 Ocak 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, finansla ilgili devam eden başarı ve iyi şans artık tamamen yanınızda. Muhtemelen kendinize olan güveninizle parlıyorsunuz. Kendinizie alakanız olmayan kimi konuların ortasında bulabilirsiniz. Durumları değerlendirmek için objekfit bir bakış açısıyla yaklaşmayı deneyebilirsiniz.

29 Ocak 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Adapte olmakta zorlanabileceğin bir Pazar günü. Etrafındakileri organize etmekte ya da programa ayak uydurmakta zorlanabilirsin. Öte yandan bugün sosyalleşmekten büyük keyif alacaksın. Günü, yapmaktan hoşlandığın aktivitelere de vakit ayırarak geçireceksin. Görünümünde değişiklik yapmak için ideal bir gün.

29 Ocak 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yeni bir düzen kurmaya niyetlendiyseniz bunu tüm alışkanlıklarınıza ve hayatınızın tüm alanlarına bunu taşımalısınız. Fevri hareket etmenize sebep olacak ya da belirsiz bir durumla karşılaşacağınız durumları fark ettiğinizde önlem almalısınız. Bazı olasılıklara şans vermeniz gereken bir gündesiniz.

29 Ocak 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi evde meşgul edecek konular gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi havada bırakmamalısınız. Daha pratik düşünmelisiniz.

29 Ocak 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda uzmanlaşarak kendinizi daha özgüvenli hissedebileceksiniz. Maddi konularda harcama dengenizi sağlamalı ve dikkatli olmalısınız...

29 Ocak 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evde geçireceğin zaman sana çok daha iyi gelebilir. Biraz dinlenebilir, keyifli konulara odaklanabilirsin. Bugün insanlarla arandaki iletişim de daha iyiye gidebilir, onlara anlayışla yaklaşabilirsin.

29 Ocak 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızı ifade etmek muhtemelen sizin için bir önceliktir. Fikirleriniz ve duygularınız içinizden fışkırıyormuş gibi hissedebilir ve yaratıcı yönünüzü önemli şekillerde ortaya çıkarmanıza izin verebilir. Kalbinize uyum sağlamak, kendinizi dramatik bir yoğunlukla ifade etmenizi sağlar. Bu sizin için ne kadar olumlu olursa olsun, dünyanın her şeyi kafanızdan duymasına gerek olmadığını unutmayın. Ayrıca, diğer insanlar sizi her zaman onaylamak zorunda değildir. Sadece kendiniz olun!

29 Ocak 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygularınız sizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Arkadaşlarınızla güçlü bağlar oluşturacaksınız. İstediğiniz başarıyı elde etmek ve gücünüzü ortaya koymak için detaylara dikkat etmeli ve adımlarınızı sıkı atmalısınız.

29 Ocak 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

29 Ocak 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşkta veya bulunduğun ortamda soğukluk görürsen bil ki bu senin enerjilerinin yansımasıdır. Çünkü senin çevreye yansıttığın enerji nasılsa çevreden de sana yansıyan enerji öyledir. Lütfen bugün sevgide kal. Ayrıca auranı temiz ve dinamik tutmalısın. 

29 Ocak 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda fırtınalı bir döneme girmek üzeresiniz. Sorunlarınızla yüzleşerek ne istediğinize karar verin. Arkadaşlarınıza karşı zaman zaman sert tutumlar içine giriyorsunuz. Kime güvenip, kime güvenemeyeceğiniz konusunda hata yapmanız mümkün. Çevrede olup bitenlerin farkında olmanız, günün getireceği fırsatların gözünüzden kaçmamasını sağlayacak. Bazı harcamalar konusunda kendinizi kontrol etmekte güçlük çektiğiniz bugünlerde bir yakınınız sizden borç para isteyebilir

29 Ocak 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 22' 34" R
Ay
Boğa
23° 07' 53" R
Merkür
Koç
22° 13' 55"
Venüs
Boğa
11° 06' 07"
Mars
Koç
06° 02' 00"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 48"
Satürn
Balık
17° 15' 38"
Uranüs
Boğa
22° 49' 10"
Neptün
Balık
29° 08' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 43"
Lilith
Başak
24° 14' 50"
True Node
Koç
15° 19' 45"
Son Güncelleme : 08/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>