Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Rutinlerini Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk hayatına inişler ve çıkışlar olabilir bugün. Aşkta duygu yoğunluğu dolayısı ile normalde söylemeyeceğin şeyleri söyleyebilirsin. Bugün sevdiğin kişi ile birbirinizi daha fazla dinlemeniz gerekebilir.

Birkaç kişi aranızda büyükçe bir işin tartışması içine girebilirsiniz İş yaşamınızın rahatsızlıkları, çok yakında biteceğine dair sinyaller veriyor. Ama olagelen tersliklerden kendinizi aklama çabanız bu süreci uzatabilir

Eline henüz geçmemiş paralar için hayal kurmamaya çalış bugün. Bazı konularda harcama yapma hayalini abartabilir ve paranın bereketini azaltabilirsin. Eline geçecek olan parayı biriktirmeyi düşünmelisin.

Enerjinin düşük olduğunu hissediyorsan evine kapanıp dinlenmek yerine bir yürüyüşe çıkmayı denemelisin. Egzersiz sayesinde kendini çok daha enerjik hissedebilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birçok işi halledebileceksin. Gerekli konularda yeterince kendini ifade edebilecek ve başarıyı elde edeceksin. Ancak bu durumun seni zihinsel olarak çok fazla yormamasına dikkat etmelisin.

30 Ocak 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, maddi ve finansal konulara ilişkin olarak attığınız adımlar işlerin yeniden kontrol altına alınmasına yardımcı olabilir. Kendinize olan güveninizle parlıyorsunuz. Birkaç gündür devam eden aksilikler artık peşinizi bırakıyor ve kendinizi daha iyi bir şekilde ifade ettiğiniz bir döneme geçiş yapıyorsunuz.

30 Ocak 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinin seni yanıltmadığı bir gün. Etrafındaki insanlarla yapacağın konuşmalar, var olan beklentilerine yenilerini ekleyebilir. Uyku problemi gün içerisinde dalgınlık yaşamana neden olabilir, dikkat! Beklenmedik bazı olaylar seni yaşam alanında, çalışma ortamında hatta günlük rutininde dahi değişiklik yapmaya itebilir.

30 Ocak 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün parladığınızı hissedebilirsiniz. Zorlamak yerine anlamaya çalışmak ve buna yönelik tutumlar sergilemek yaşam kalitenizi arttıracaktır. Gayrimenkul, toprakla ilgili işlemleriniz varsa ya da bu konuda bir adım atmanız gerekiyorsa içinde bulunduğunuz maddi durumun farkında olarak ilerlemelisiniz.

30 Ocak 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ailevi konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal bir mücadelenin içinde bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Toprak veya emlak ile ilgili işlerle ilgilenebilirsiniz. Öğleden sonra ise sizi daha keyifli zamanlar bekliyor. Zevk aldığınız konularla ilgilenebilir, çocuklarınızla vakit geçirebilirsiniz.

30 Ocak 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yenilenmiş ve oldukça ferah hissedebilirsiniz. Sosyal hayatınızda yeni kişilerle tanışmak hatta partner edinmek noktasında güzel olaylar...

30 Ocak 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir telefon haberi sayesindekonusunda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Karşına yeni fırsatlar çıktıkça değerlendirmek için acele etmek isteyebilirsin. Sakin kalmak senin için daha iyi olacak.

30 Ocak 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Korku, gerçekten söylemek istediklerinizi söylemenize engel olabilir. Kalbinizde umutsuzca birine söylemek istediğiniz bir şey olabilir, ancak kendinizden şüphe duymanız veya tepkilerinden korkmanız dudaklarınızı sımsıkı kapalı tutmanıza neden olabilir. Endişelenmeyin, aileniz veya oda arkadaşlarınız sizi cesaretlendirebilir ve destekleyebilir ve sonunda o kişiye başka bir gün açılmayı beklemeniz anlaşılır bir durumdur. Biraz zaman ayırmaya ve kalbinizi konuşma cesaretini toplamaya izniniz var.

30 Ocak 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz. Gelecektekliflerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Alışkanlıklarınızı aşmanın kolay olmadığının farkındasınız.

30 Ocak 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

30 Ocak 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aşk, çocuk, hobi, sanat, tatil konularıyla ilgilenebilirsiniz ama çok para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Eğitim, seyahat, yakın çevre, kardeşlerle ilgili şans sizden yana olacak. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

30 Ocak 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karamsar ruh haliniz partnerinize de yansıyor, olabildiğince bu durumdan kurtulmaya çalışın. Bencilce davranışlarınız nedeniylearkadaşlarınızı rahatsız ediyorsunuz. Onların da fikirlerine kulak vermeye çalışın. Yakın çevrenizde fikir alışverişinde bulunabileceğiniz kimselerlekonusunda yenilikler gerçekleştirebilirsiniz. Evdeki hesap yine çarşıya uymuyor. İsteklerinize rahatlıkla ulaşabilmek için gelirlerinizi artırın. Güzel yemeklere hayır diyememeniz kilo almanıza neden oluyor. Aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

30 Ocak 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 40' 05" R
Ay
Başak
07° 43' 14"
Merkür
Koç
17° 36' 29"
Venüs
Koç
17° 22' 50"
Mars
Balık
21° 11' 08"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 17"
Satürn
Balık
15° 32' 23"
Uranüs
Boğa
21° 43' 41"
Neptün
Balık
28° 33' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 23"
Lilith
Başak
22° 06' 44"
True Node
Koç
15° 36' 25"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>