Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gündemin Yoğun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün biraz kendi başına vakit geçirmek isteyebilirsin. Sakin kafayla düşünmek, aşk konularında daha dikkatli kararlar almanı sağlayacak. Kendine vakit ayırarak hem kendine hem de sevdiğine iyilik yapacaksın.

Muhtemelen herkesten daha iyi biliyorsunuz ki, yaptığınız şeyi sevmiyorsanız, başarısız olmanız kaçınılmazdır. Bugün, 'zevk ilkesi' ve bunun çalışma ortamında sizi nasıl etkilediği üzerine düşüneceksiniz. Kişiliğiniz göz önüne alındığında, çalışmanızın gelişiminize ve bir insan olarak mutluluğunuza, özellikle bu güzel günde katkıda bulunmaması neredeyse imkansız görünüyor!

Parasal konularda ani kararlar almaman gereken bir gün. Bazı harcamaları yapmak için acele etmemeli ve biraz daha düşünmelisin. Para dengelerini korumak için dikkatli olmalısın.

Bel ağrılarına karşı dikkatli olmalısın. Sürekli olarak oturman gerekiyorsa hem ağrılara hem de kambur bir duruşa sahip olabilirsin. Bugün bu durumu engellemek için bazı egzersizler yapabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişime dikkat etmen gereken bir gündesin. Karşındaki insan kim olursa olsun kendini daha iyi ifade edebileceksin. Bu durumu, bir süredir sana sıkıntı yaşatan kişilerle arayı düzeltmek için kullanabilirsin.

1 Şubat 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün finansal konularla ilgili olarak evrak işleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. Finansal olarak düşündüğünüzden daha iyi durumda olduğunuzu bile fark edebilirsiniz. Faturaların düzenlenmesine yönelik olarak daha planlı bir şekilde hareket edeceksiniz. Bugünün gündem maddesini tamamen maddi konular oluşturacak.

1 Şubat 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır kararsızlık yaşadığın bir konuda, sana birisi ilham verebilir. Yılın en kısa ayına kalbindeki umutları söndürmeden hızlı bir giriş yapacaksın. Zihninde karşılığı olmayan hiçbir düşünce aklında yer etmeyecek. Kariyer yaşantında da gündemin yoğun olacak. Önemli terfiler almak için sorumluluk alanını arttıracaksın.

1 Şubat 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi olarak güçlü olduğunuz ve bunu paylaşmak istediğiniz bir gün olabilir. Bazı isteklerinizin yerine gelmesi manevi yönden de bunun karşılığını vermeniz gerektiğini düşündürtebilir. Ölçüyü kaçırmayan, insanların ilgisini bir sıkılmışlığa dönüştürmeyen bir tutum sergilemelisiniz.

1 Şubat 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde sevdiğiniz insanlara program yapabilirsiniz. Ani değişiklikler yeni kararlar almanıza neden olabilir. Çocuklarınızın yaptığı aktiviteler ilgili işler çıkabilir. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

1 Şubat 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar problemlerinizi çözmek için zaman harcayabilirsiniz. Günleriniz güzelliklerle beraber gelse de geriden gelen travmalar zihninizi meşgul...

1 Şubat 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların tepkilerini gözlemlemen iyi olabilir. Başkalarının bazı konularda ne gibi tepkiler verdiğini bilmek ileride bu konularda hata yapmanı engelleyebilir. Biraz çevrendeki insanların düşüncelerine odaklanabilirsin.

1 Şubat 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ile güzel zamanlar ufukta. Evren, etrafınızdakilere sizi daha fazla takdir etmeleri için ilham veriyor, muhtemelen partilere veya diğer eğlenceli etkinliklere davetlisiniz. Buna rağmen, bireyselliğinizin tehdit altında olduğunu düşünüyorsanız, kendinizle arkadaşlarınız arasındaki potansiyel çatışmalara karşı dikkatli olun. Neyse ki, herhangi bir sorun hızla çözülmelidir. Hepiniz farklısınız ama aynı zamanda benzersiniz. Birbirinizin niyetlerinin olumlu olduğuna ne kadar çok inanabilirseniz, o kadar iyi gidecektir.

1 Şubat 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde ısrar etmeyi yeğlediğiniz gün içinde, kişisel başarınızın sizi mutlu ettiğini göreceksiniz. Öğleden sonra, üstlerinizle bazı konularda tartışma ortamı doğabilir. Duygularınızı kendinize saklamalısınız.

1 Şubat 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

1 Şubat 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinize gelen davetsiz misafirler, hiç ummadığınız bir stres haline girmenize sebep olabilir. Bugünü dinlenerek geçirmek istiyordunuz fakat şimdi birilerini ağırlamak zorundasınız ve bu durum sizi rahatsız edebilir. Ziyaretin kısası makbuldür. İçinizden gelmiyorsa insanları ağırlamak zorunda da değilsiniz. Konuklarınızla aranız bozulsun istemezsiniz tabi. Kibar fakat net olun. Sonra sakinleşin.

1 Şubat 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki sorunları çözmek adına partneriniz birçok adım attı, ama sizin bunları görmediğiniz şeklindeki görüşlerde, haklılık payı olabilir. Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı, bu kez de sizin atmanız bekleniyor. Kısa bir süre sonra çıkmayı düşündüğünüzyolculuğu, kariyer anlamında ufkunuzu genişletecek. İş yaptığınız kişilerle kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Yakın bir arkadaşınızla para konulu gerginlikler yaşayabilirsiniz, hazırlıklı olun.

1 Şubat 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 48' 25" R
Ay
Başak
21° 29' 03"
Merkür
Koç
17° 04' 11"
Venüs
Koç
18° 49' 10"
Mars
Balık
22° 05' 21"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 18"
Satürn
Balık
15° 39' 17"
Uranüs
Boğa
21° 47' 31"
Neptün
Balık
28° 35' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 28"
Lilith
Başak
22° 14' 30"
True Node
Koç
15° 37' 57"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>