Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Çelişkilere Dikkat! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2023, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile güzel yemekler yapabileceğin bir gün. Eğer yemek yapmaya fırsatınız yoksa bile güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Güzel sofralarda keyfiniz yerine gelecek.

Bugün hayatınızdaki enerjinin boyutu çok büyük ve sizin ateşinizi söndürmeye çalışıyor olabilir. Her ne olursa olsun, közlerin sönmesine izin vermeyin. Gruba getirdiğiniz büyük kazançlardan biri, insanlara değişme cesaretini vermek için gerekli olan dinamizmdir. Mücadele etmeye devam! Unutmayın, günün sonunda, sadece kendinizden memnun olsanız yeter.

Parasal konularda hevesli davranabileceğin bir gün. Henüz eline geçmemiş paraları harcama hayalleri kurabilirsin. Bu konuda daha dikkatli ol ve harcamalarını elindeki parana göre yap.

Vücudumuzda fazla enerjinin birikmesi bizi daha aktif yapmaz her zaman. Bazen bu gereksiz enerjiyi atmazsak vücudumuzda kasların gerilmesine yol açabiliriz. Bugün bu fazla enerjiyi atmak için açık hava egzersizlerine çık.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatını daha farklı bir yere taşımak için yeni kararlar alabileceksin bugün. Bu kararları aldığın gibi uygulamada da bir sıkıntı yaşamayacaksın. O yüzden seni en çok düşündüren konulara odaklanabilirsin.

31 Ocak 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün kendinizi mücadelenin en ön safhalarında bulabilirsiniz. Bu durum daha fazla sorumluluk almanıza neden olacak. Durumları her zamankinden daha farklı bir bakış açısıyla değerlendireceksiniz. Sonuçları düşünmeden hareket etmemeniz gerektiğini unutmayın.

31 Ocak 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda daha esnek olmalısın. Bazı konularda detaylara boğulman, seni kararsız gösterebilir. Ailevi konular olmak üzere, yuvanla ilgili her türlü meselede aklının başında olmasına ihtiyacın var. Düşündüğün ile yaptığın arasında çelişkiler yaşaman mümkün. Aynı anda birden fazla mesele kafanın içinden geçtiği için, aslında sıkıldığını fark edebilirsin.

31 Ocak 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne üzerinde ısrar edeceğinizi iyi bilmelisiniz. Bu konuda aceleci olmamak, bugünü araştırmaya ve anlamaya ayırmak size daha iyi hareket etme imkanı verebilir. Kafa karışıklığınızı azaltmak ve daha sakin kalabilmek için bugünü keyif aldığınız işlere be insanlara ayırabilirsiniz.

31 Ocak 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı göstermek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kendi fikirlerinizi yaymak ve bu konuda destek görmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar sizi karar almaya zorlayabilir. Eğitimle ilgili konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Teknik işlerde başarı gösterebilirsiniz. Yakın olduğunuz kişilerle iletişiminize dikkat edin.

31 Ocak 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal hissedeceğiniz bu dönemde yakın arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz ancak günün sonunda dengeyi bulamayabilir yakınlarınızı kıskandırabilirsiniz...

31 Ocak 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini ifade etme konusunda daha çok özen göstermek isteyebilirsin. Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek senin için önemli olacak. Arkadaşlarından bu konuda yardım istemek işini kolaylaştırmanı sağlayabilir.

31 Ocak 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü bireysellik, ekip çalışmanızın zarar görmesine neden olabilir. Muhtemelen kalabalığın arasından sıyrılmakla gurur duyuyorsunuz, ancak muhtemelen bir noktada ortak bir hedefe ulaşmak için başkalarıyla birlikte çalışmak zorunda kalacaksınız. Şimdi o zamanlardan biri olabilir, ancak kendi içgüdülerinizi bastırmak için mücadele edebilir ve başka birinin size ne yapmanız gerektiğini söylemesine izin verebilirsiniz. Bazen kendi çıkarından çok herkesin çıkarına göre çalışmalısın ama yine de ahlakından taviz vermemelisin.

31 Ocak 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki konularda tereddütleriniz var. Ay’ın aşk ve sosyal evinizdeki hareketi yüzünden kafanız bir hayli karışık. İş konusunda aceleci davranmamalı ve yeni oluşumlara karşı dikkatli hareket etmelisiniz. Bugün beslenmenize dikkat edin.

31 Ocak 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

31 Ocak 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yurt dışı veya yurt içi seyahatlere çıkabilirsin bugünlerde. Taşınma ile kendi yoluna gitmeyi düşünebilirsin. Bu sayede hayatına yeni bir enerji geliyor aslında. Tüm bunlar için bir yol haritası belirlersen iyi edersin. Çünkü bu enerjiler sana mutlulukla gelecek.

31 Ocak 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Daha bilinçli davranışlar sergilemeniz aşkınıza mutluluk getirecek. Küçük kıskançlık gelgitlerinin tek taraflı olmadığı çok açık. Bunun, duyguların diri olduğu şeklinde değerlendirilmesi daha yapıcı olabilir. Kısa bir yolculuk ve dinlenme ruhi durumunuzu düzelteceği gibi size yeni fikirler ve enerji de getirecek. Maddi hiçbir meseleniz yok, gönlünüz de huzur içinde olacak. Ciddiye almadığınız bir sağlık sorununuz var. Önemsiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.

31 Ocak 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 13' 00" R
Ay
Oğlak
22° 20' 40"
Merkür
Koç
16° 48' 52"
Venüs
Boğa
00° 44' 06"
Mars
Balık
29° 33' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 25"
Satürn
Balık
16° 33' 24"
Uranüs
Boğa
22° 20' 06"
Neptün
Balık
28° 54' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 48"
Lilith
Başak
23° 18' 50"
True Node
Koç
15° 21' 41"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>