Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sorumluluktan Kaçmıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiyle ufak tefek rekabetlere girebilirsin. Bu durum sizi çok eğlendirebilir. Bol bol birlikte vakit geçirmeye çalışın bugün.

Bazı çıkış arayışlarınız bugünlerde netice verebilir. Başınızı kaşıyacak vakit bulamayışınızda az da olsa pay sahibi olduğunuzun farkındasınız. Bu sorun, sizi objektif bir bakışla çözüme götürecek.

Maddi olarak şanslı bir gündesin. İsteklerine daha kolay kavuşabilirsin. Maddi açıdan daha rahat hissedebilirsin. Bugünün şansını iyi kullan.

Vücudunun dengesini sağlamak için zihnini de dinlendirmen gerekecek bugün. Eğer dikkat etmezsen çok fazla inişli çıkışlı duygular yaşayacaksın. O yüzden derin nefes egzersizleri yapmaya çalış.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini ifade etmek için fazladan çabalar sarf etmen gerekebilir bugün. Etrafındaki insanlara kendini anlatabilmek bu kadar zor olmamalı diye düşünebilirsin. Ancak bu konuda hem senin hem de çevrendekilerin öğreneceği çok şey var.

6 Şubat 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün kendinize uzun zaman önce belirlediğiniz önemli bir hedef için yeni bir program yapacaksınız. Bugün arkadaşlık ilişkilerinizde bazı sallantılı durumlar olabilir. Bazı dostluklar bitebilir bazıları ise daha da güçlenerek bu süreçten çıkmayı başarabilir. Kararlarınızı ve değer yargılarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

5 Şubat 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluk almaktan kaçmıyorsun, ailen tarafından bu durum fark edilebilir aile ilişkilerine olumlu etkilerini görebilirsin. Bugün etrafında gelişen olaylar karşısında hayretler içinde kalacaksın. Yakın çevrende anlamsız tartışmalara şahit olmak seni de üzecek. Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşının seninle iletişim kurmaya çalışması seni oldukça şaşırtabilir.

6 Şubat 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer verdiğiniz insanlar ve konularla ilgilenebilirsiniz. Bunu yaparken sizin gördüğünüz karşılığı da düşünebilirsiniz. Hayatta her şeyin bir bedeli olabilir ama bu bedeli hangi koşullarda ödeyeceğinizi iyi bilmelisiniz, bu sizi ve hayallerinizi her zaman dinç tutar.

6 Şubat 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizde sizi bekleyen olumlu koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yaratıcı etkilerle daha farklı bağlar oluşturabilir, kendinize destek aradığınız bu dönemi verimli geçirebilirsiniz. İşle ilgili ortaklıklarda sizi öne çıkaracak önemli bağlantılar ve kariyeri etkileyen pozisyon değişiklikleri de söz konusu olabilir. Daha rahat bir dönemde olmanız nedeni ile kişisel konulara odaklanabilirsiniz.

6 Şubat 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Paranızın katlandığı ya da bereketinizin arttığı bir gün olabilir. Sosyalleşmek için de uygun bir gün. Kapalı alanlarda kendinizi çok rahat hissetmeyebilirsiniz...

6 Şubat 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tek başına yaşıyor ve başkaları ile muhatap olmuyorsan kendine göre aldığın kararlar bir sorun yaratmayabilir. Ama başkaları ile aynı evde yaşıyorsan onları da bazı şeylere dahil etmen gerekebilir. Daha yapıcı davranmalısın.

6 Şubat 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aradığınız devrim evde başlayabilir. Halihazırda kendinizi oldukça özgürleşmiş olarak düşünseniz de, belki de ev içi rutinlerde kanıksadığınız eski zihniyetlere hala bağlısınız. Bir ebeveyn veya başka bir akraba tarafından size öğretilen tarifleri veya teknikleri takip etmek, onlara bağlı kalmanın bir yolu gibi görünebilir. Bu yaklaşım günlük yaşamınıza fazladan hayal kırıklığı katıyorsa, bunun kimseye faydası yok! Sizin için neyin işe yaradığı konusunda gerçekçi olun.

6 Şubat 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi olarak iyi bir gün geçireceksiniz. Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Aksilikler karşısında huzursuzsunuz.

6 Şubat 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

6 Şubat 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İnsanlarla tanıştığındaki ilk tavırların tam bir #burçAdı# tavrı. Bu tavırların da ne böyle? Sanki onlara bir şey öğretmeye çalışıyor gibisin. Görünüşe göre her zaman verecek bir dersin var, evet; fakat bu da karşı taraftan İstenmediği takdirde pek de hoş karşılanmayacaktır. Başkalarının bakış açıların kabullenmek için biraz çaba sarfetmelisin. Senin de ufukların böylece genişleyecektir.

6 Şubat 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle küslük yaşıyorsunuz. Küskün tavırlar doğru kararlar almanızı engelleyebilir. Açık ve çok iyi niyetli yaklaşımlar, problemleri paylaşmadan yana, uzlaşmacı tavırlar sergilemenizde yararlı olacak. Bugünlerdehayatınızda daha sakin olmanız gerekecek. Bir bağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Maddi problemlerinizi çözmek için biraz sıkıntı çekmeniz gerekiyor. Ayrıca bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat etmelisiniz.

5 Şubat 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 15' 39" R
Ay
Yay
12° 17' 14"
Merkür
Koç
16° 04' 25"
Venüs
Koç
26° 59' 12"
Mars
Balık
27° 12' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 57"
Satürn
Balık
16° 16' 58"
Uranüs
Boğa
22° 09' 43"
Neptün
Balık
28° 48' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 26"
Lilith
Başak
22° 58' 35"
True Node
Koç
15° 30' 16"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>