Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kırgınlıklara Son Veriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2023, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin kişiye biraz zaman tanıman gerekebilir. Bazı şeyleri zorlamamaya çalış bugün. Aranızdaki konuşmaların ters tepmemesi için ikinizin de yalnız kalmaya ihtiyacı olabilir.

İşlerin nasıl geliştirileceği konusunda her zaman bir fikriniz var. Şu andayerinizde işleri nasıl düzelteceğiniz konusunda da bir çok fikriniz olabilir. Bilgisayarınızda çalışırken sistemdeki bazı hataları keşfedebilirsiniz. Ya da personeliniz arasında bazı iletişim problemlerini fark ediyor olabilirsiniz. Sadece gözlerinizi açık tutun ve şimdilik bunları gözlemleyin. Muhtemelen bunu tartışmak için en iyi gün bugün değil.

Bazı şeyleri keyifle yaptıkça daha iyi paralar kazanacağını görebilirsin. Daha dikkatli odaklandığında ve tam olarak aklını verdiğinde getiri kaçınılmaz olacak.

Fiziksel olarak çok yormamaya çalış kendini. Bugün sağlığına dikkat etmek için tek yapman gereken sindirim sistemini korumak. Yediklerine dikkat ederek enerjini yüksek tutacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar, senin muhabbetinden her zaman zevk alıyor. Ancak bugün kimseyi yormaman gerek. Bazı konularda kafanı dinlemeli ve daha az konuşmalısın. Çok fazla muhabbet ile istemediğin noktalara gelebilirsin bugün.

7 Şubat 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, son birkaç aydır kariyerinize yönelik olarak vermek istediğiniz mesajları vermediğinizi hissediyorsunuz. Bu konuda birşeyler yapmak için harekete geçme arzusu içinde olabilirsiniz. Ancak süreç bekleyerek biraz daha net kararlar vermenizi gerektiriyor.

7 Şubat 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin veya çevrendeki insanların telaşlı ve yoğun halleri seni bugün biraz yorabilir. Gün içinde bir süredir aranızda kırgınlık olan bir yakınınla karşılaşabilir, gönül borcunu ödemek isteyebilirsin. İnsanların sorumsuz ve düşüncesiz davranışları seni bugün fazlasıyla zorlayabilir.

7 Şubat 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Açık havada olmak, buna yönelik bir tatil olanı yapmak isteyebilirsiniz. Kendiniz için bir değişiklik yapmak iyi gelebilir. Bu kısa mola size hangi alana yönelip hayatınıza neyi ve kimi dahil etme konusunda da ipuçları verecektir.

7 Şubat 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarının kaynaklarına ilişkin kısıtlamalar ve belirsizlikler sizi zorlayabilir. Ortak harcamaları kısmak ve daha bilinçli olma sureti ile var olan sorunları aşabilecek adımlar atmaya çalışmalısınız. Son dönemde yaşanan parasal dalgalanmaları yönetebilmek, eşin para durumunda ortaya çıkabilecek terslikleri göz önünde bulundurmak iyi bir çözüm olabilir.

7 Şubat 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kararlı olun ve başkalarının sizi sindirmelerine pabuç bırakmayın. Belki de ortamın tadı kaçmasın diye herkesin dilediği gibi davranmasına göz yummaya alıştınız. Ancak böyle devam ederseniz kendi hedeflerinizden ve hayallerinizden olabilirsiniz. Varmak istediğiniz asıl noktayı gözden kaybetmeyin. Hayatın yüzeyde gördüğünüzden ibaret olmadığını anlayın ve daha derinlere inin.

7 Şubat 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Fiziksel ve zihinsel sağlığına özen göstermen gereken bir gün olabilir. Haftaya daha sakin başlamak ve gereksiz yorgunluklara girmemek iyi olacak. Kendini daha az yormaya çalışabilirsin.

7 Şubat 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali durumunuz hakkında iyi hissetmek, sizi şu anda hobilerinize ve diğer eğlenceli şeylere ekstra para harcamaya itebilir. Muhtemelen, eşinize veya ilgilenmek için bir nedeni olan herhangi birine bu harcamaya olan ihtiyacı özellikle ikna edici bir şekilde açıklayabileceksiniz. Bu, aklın sesi olarak hizmet edeceklerine ve genellikle yapabilecekleri gibi sizi geride tutacaklarına güvenemeyeceğiniz anlamına gelir. Yapmanız gerekeni yapın, ancak genel bütçenizi aklınızda tuttuğunuzdan emin olun!

7 Şubat 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısıtlıçevreleri size göre değil. Sabah saatlerinde başlattığınız bir işinizin akşama doğru hız kazandığını görmek sizi oldukça mutlu edecek. Hareketli yapınızı ortaya çıkarmaktan korkmadan olaylara çözüm getirmelisiniz.

7 Şubat 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

7 Şubat 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün finans, sağlık, ameliyat, cinsellik, okültizm konuları gündeminize gelebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili kararlarınızda ani sorunlar gerçekleşebilir, sakin kalmanızı tavsiye ediyorum. Aşk, çocuk, hobilerden dolayı harcamalarınız artabilir. Güzel bir gün dilerim.

7 Şubat 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi yalnız hissediyorsunuz, ama ne olursa olsun yoğun bir duygusallık yaşamadıkça bu durumun üstesinden gelmeniz mümkün değil. İş yerinde kendinizi göstermeniz için çaba harcamanız gerekebilir. Eğer konumunuzu yükseltmek istiyorsanız duruma göre hareket etmelisiniz. Para sıkıntısı içine düşmek istemiyorsanız harcamalarınıza dikkat edin. Yiyeceklerinize dikkat etmeniz gereken bir dönem. Yeme alışkanlığınızı değiştirmediğiniz müddetçe aşırı kilo alabilirsiniz.

7 Şubat 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 06" R
Ay
Başak
20° 00' 34"
Merkür
Koç
17° 07' 21"
Venüs
Koç
18° 39' 55"
Mars
Balık
21° 59' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 35"
Satürn
Balık
15° 38' 33"
Uranüs
Boğa
21° 47' 07"
Neptün
Balık
28° 35' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 02"
Lilith
Başak
22° 13' 40"
True Node
Koç
15° 37' 48"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>