Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yoğun Bir Gün Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Yalnız kalmak isteyebilirsin bugün. Sevdiğin kişinin buluşma tekliflerini reddedebilirsin. Bu durum seni kötü hissettirmesin, çünkü sevdiğin kişi içinde bulunduğun ruh halini çok iyi anlayacak.

Bazı ihmalkar davranışlar sinir bozucu gelse de, konumunuz ilişkileri germeye hiç elverişli değil. Bugünleri sakin geçirmeniz yararlı olacak. İlerde birçok şeyin zaman içersinde nasıl çözüldüğünü göreceksiniz.

Emeklerinin karşılığını hızla almaya başlayacağın bir döneme giriyorsun. Maddi konularda şans senden yana olacak. Elini attığın her konuda güzel kazançlar elde edebileceksin bugün.

Egzersiz programına bir karar vermen gerekiyor bugün. Eğer hala ortada takip ettiğin bir program yoksa bugün bunun araştırmasını yapabilir ve sana en iyi gelecek programı seçebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir hayatında hiçbir şeyin yolunda gitmediğini düşünüyorsan bugün sana ilaç gibi gelecek. Hayatına dair daha pozitif düşünmeni sağlayacak güzel gelişmeler kapıda. Bu şansı iyi kullan.

8 Şubat 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün manevi olarak kendinizi yorgun hissediyor olabilirsiniz. Olayların üzerinize geldiğini düşünüyorsunuz. Bu konuda bir şeylerin yapma zamanının geldiğini anlayacak ve harekete geçeceksiniz.

8 Şubat 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oluşacak küçük çaplı aksilikleri büyütme eğilimdesin. Aman dikkat et kaş yapıyorum derken göz çıkartabilirsin. Borçlar, alacaklar gibi maddi detaylarla uğraşacağın bir gün, hesabına gelen ek para biraz olsun rahatlamana yardımcı oluyor. Dışarda yoğun bir gün seni bekliyor olabilir.

8 Şubat 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim konularda bir takım yorgunluklar yaşadınız. Son dönemde sağlık sorunları sizi oldukça yıprattı. Şimdi bugünden itibaren yeniden ayağa kalkıyor ve yeni adımlar atıyorsunuz. Finansal konularda özlem duyduğunuz bazı özgürlüklere yeniden kavuşabilirsiniz. Ekstra beklediğiniz ödemelerinizi alabilirsiniz.

8 Şubat 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konuları daha iyi yönetebilir, maddi olarak aradığınız desteği bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Borç alacak konularına yeni bir çözüm bulmak için ödemeler dengenizi sıkı tutmalı, ortak harcamaların getireceği sonuçlara odaklanmalısınız. Eşle duygusal bağlarınızı zorlayan huzursuzluklara karşı daha esnek yaklaşmak gerekebilir.

8 Şubat 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kararlı olun ve başkalarının sizi sindirmelerine pabuç bırakmayın. Belki de ortamın tadı kaçmasın diye herkesin dilediği gibi davranmasına göz yummaya alıştınız. Ancak böyle devam ederseniz kendi hedeflerinizden ve hayallerinizden olabilirsiniz. Varmak istediğiniz asıl noktayı gözden kaybetmeyin. Hayatın yüzeyde gördüğünüzden ibaret olmadığını anlayın ve daha derinlere inin.

7 Şubat 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün olabildiğince aktif kalmak sana iyi gelebilir. Fiziksel olarak daha da kuvvetlenebilmek için bu aktif hayat tarzı şart olabilir. Biraz daha yürüyebilir, ufak değişimlerle hareket kabiliyetini artırabilirsin.

8 Şubat 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda, gerçekten dramatik bir insanı hayatınıza çekmek için ne yaptığınızı merak edebilirsiniz. Ne de olsa, muhtemelen bu tür bir karmaşa için fazla mantıklı ve ciddi olduğunu düşünüyorsunuz! Nitekim gün, sizi kendi içinizde potansiyel olarak bastırmış olduğunuz niteliklerle yüzleşmeye çağırıyor ve başka birinin sizin yerinize yaşamasına izin veriyor. Her zaman tamamen mantıklı olmanız gerektiğine olan inancınızı gevşetmek, size daha çok yönlü olmak için ihtiyaç duyduğunuz özgürlüğü verebilir.

8 Şubat 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, geçmişinizle iç içe yaşama isteyebilir ve eski özlemleriniz değer kazanabilir. Duygularınız karışık olduğu için hata yapmaktan korkuyorsunuz. Eski olayların üstüne bir sünger çekmeli ve farklı olaylara yelken açmalısınız.

8 Şubat 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

8 Şubat 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şehir dışından gelen beklenmedik ama memnuniyet verici bir ziyaretçi sayesinde hayatınızda bir anlamda fark yaratabilecek önemli kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Hayatınızdaki beklediğinizden çabuk gerçekleşen değişimler sizi heyecanlandırırken bir yandan da kaygılandırabilir. Ancak siz yerinde sayacak biri değilsiniz, dolayısıyla ilerlemeye devam etmeniz kuvvetle muhtemel!

8 Şubat 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatında hak ettiğiniz mutluluğu yakalamak için anlayışlı davranmanız gerekiyor. Hoşlandığınız kişiye karşı biraz daha sakin olun, gergin ortamlardan uzak durun. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın fikirleri, üzerinizde olumsuz etki yapıyor ve karar almanızı zorlaştırıyor. Kararlarınızda mantığınızın sesine kulak verin. İş hayatında beklediğiniz atılım için uygun bir gün değil. Biraz daha beklemeniz gerekiyor. Parayla ilgili konularda gecikmeler söz konusu.

8 Şubat 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 37' 12" R
Ay
Balık
11° 25' 43"
Merkür
Koç
18° 31' 06"
Venüs
Boğa
05° 03' 20"
Mars
Koç
02° 15' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 37"
Satürn
Balık
16° 51' 35"
Uranüs
Boğa
22° 32' 09"
Neptün
Balık
29° 00' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 35"
Lilith
Başak
23° 42' 10"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>