Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Duyguların karşılık buluyor! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Evet, projenizin başlaması biraz zaman aldı. Bunun nedeni, yeterince konsantre olmamanız. Tek seferde birçokyapıyorsunuz, dolayısıyla da işler beklediğinizden daha yavaş ilerliyor. Uyum sağlama evresinde enerjinizi tek bir yöne odaklamanızı gerekiyor. Peki, hangi yöne?

Düşüncelerinizde, yaşamınızın hemen hemen her yönünü etkileyecek bir dönüşüm yaşıyor olabilirsiniz. Her zaman sorgulayarak ve gelişerek, bakış açılarının sürekli olarak değiştirilmesini gerektiren zor konular üzerinde çalışıyorsunuz. Artık size hizmet etmeyen eski yöntemlerden vazgeçip kendinizi yeni düşünce biçimlerine açmaktan çekinmeyin. Şimdi yeni bir düşünce dalgasını düşünmek için müthiş bir zaman. Tamamen yeni bir gerçekliği açığa çıkardığınızı fark edeceksiniz.

Hayatınıza vermek istediğiniz yeni yön hakkında yeterince düşündünüz. Bu düşünce aşaması şu an sona eriyor gibi. Projeleri somut olarak ele alma ve becerilerinizi test etme aşamasında, harekete geçerek tüm soruları çözmek zorundasınız. İster inanın ister inanmayın, bu şekilde harekete geçmek sizi daha da rahatlatacak.

Yerinden kalkıp hareketli bir şeyler yapma isteği içinde olacaksın. Çocukların varsa onları bir spor dalı öğretebilirsin - ya da onlar sana şakalar vs. öğretebilir... Alternatif olarak, arkadaş grubunla bir araya gelebilirsin ve birlikte spor yapabilirsiniz. Göksel açılar sayesinde, hem bedenin hem zihnin harika bir formda!Hayatınızın gidişatı konusunda biraz sabırsız olabilirsiniz. Pek çok hedefiniz ve hayaliniz var ve son zamanlarda ne kdar gelişme kaydettiğinizi göremiyorsunuz. Bugün kendinizi çok zorlamayın. Başarılarınıza, kazandığınız yetilere ve hayatlarına olumlu katkılarda bulunduğunuz insanlara odaklanmaya çalışın. Kısa süre sonra doğru yolda olduğunuzu göreceksiniz. İhtiyacınız olan şey sadece biraz cesaret!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dahil olduğunuz bir grup sayesinde ruhsal gelişiminiz desteklenebilir. Geçmişten gelen duygusal sorunlar gün yüzüne çıkabilir fakat moralinizi bozmayın. Bu durumu, sizi sınırlayan eski travmaların iplerini salabileceğiniz bir fırsat olarak değerlendirin. Gelip geçici herhangi bir sınırlama -duygusal, ruhsal ya da fiziksel- bugün üretken yanınızı güçlendirecek çünkü pek çok yükten kurtulup yepyeni bir deneyim yaşayacaksınız.

11 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 07:49 itibariyle Ay, Oğlak burcuna giriş yapıyor. Gün içerisinde riskli hareketlerden kaçının. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Jüpiter retro hareketini bugün itibariyle bitiriyor. Tekrardan bulunduğunuz toplulukta parlamaya başlayabilirsiniz. Başarılarınız konuşulabilir. Şansınızın açıldığı bir dönem başlıyor. Merkür retro hareketindeyken Yengeç burcuna gerilemişti. Bugün tekrardan Aslan burcuna giriş yapıyor. 29 Ağustos tarihine kadar sevdiğiniz kişiyle ilgili haberler alabilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların karşılık buluyor!Kurban bayramının ilk günü iletişim gezegeni Merkür, karşıt burcuna geçiyor. Bugün duygusal olarak oldukça güçlü ve kendinden eminsin. Çevrendeki kişilerin sana karşı yaklaşımlarını bugün net bir şekilde algılıyorsun.  Bazı kişilerin içten pazarlıklı olduğunu, laf taşıdıklarını anlayacaksın. Ne yazık ki herkes insanın kendisi gibi olamıyor! İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, hoşlandığın kişinin samimi tavırları duygularının karşılıklı olduğu düşündürebilir. Evli bir Kova burcuysan,  eşinin bazı konulardaki memnuniyetsiz tavırları seni yorabilir. Sosyal anlamda yükseltecek hobi ve sporlara yönelmeyi düşünebilirsin.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kurallara uymadığını düşündüğünüz insanlarla belli bir gerilim içine girebilirsiniz. Bazı söylemleriniz ukalalık olarak anlaşılabilir. Kendinizi daha fazla kontrol etmelisiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Oğlak'ta ilerliyor. Bazı sıkıntılar olabilir. Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

11 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda yoğun bir başarı söz konusu. Kendinizi daha sevgi dolu hissedeceğiniz bugünlerde partneriniz de bu durumdan hayli hoşnut olabilir

11 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal açıdan gerilim hissedeceğiniz bir gün. Alacağınız haberler sizi harekete geçirecek. Ancak, meşgul olduğunuz işler sizi mutlu ediyor. Yepyeni beklentiler içinde bulunacak ve olumlu duygularınızı yansıtacaksınız.

11 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harcamalarınızı abarttığınızı düşünüyorsanız, kredi kartlarınızda sadeleşmeye gitmeniz için güzel bir gün. Bütçenizi gözden geçirmeniz gereken bir gündesiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bayramın ilk günü Ay Oğlak burcundaykenhayatınız için yeni hedefler belirlersiniz. Bayramda toplumsal konulara geleneksel bakış açılarıyla yaklaşanlarla bir arada olursunuz. Akşam saatlerinde ciddiyemeklerine katılabilirsiniz. Arkadaşlarla gündeminizolabilir.

11 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evliliklerin parladığı, uzun soluklu ilişkilerin yeni bir aşamaya taşındığı, kısa ilişkilerin ise büyümeye devam ettiği bir dönem. Kova burçları genel anlamda odaklarını partnerlerine veya ortaklı konulara çevirmiş durumdalar. Kendinizi güvende ve huzurlu hissediyorsunuz. Eğer bekar bir Kova burcu iseniz geleceğinizi birleştirebileceğiniz potansiyel bir aday ile tanışabilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün biraz dinlenmeyi tercih edebilir ve bunun büyük faydasını görebilirsin. Olası problemlerini ciddiyetle ve mantık çerçevesinde ele alabilir, sürekli ertelenenve görüşmelerini hızlandırabilecek haberler duyabilirsin. Planların büyük bir hız ve enerjiyle hayata geçmeye başlıyor, bu arada sende savunmasız ve hazırlıksız olduğunu düşündüğün alanları irdelemelisin.

11 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 18' 51" R
Ay
Oğlak
09° 51' 59"
Merkür
Koç
16° 30' 43"
Venüs
Koç
29° 35' 24"
Mars
Balık
28° 50' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 26"
Uranüs
Boğa
22° 16' 55"
Neptün
Balık
28° 52' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 39"
Lilith
Başak
23° 12' 39"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>