Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Toleranslı davranıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 40%

Sezgileriniz bugün size bir mesaj veriyor olabilir. Meditasyon yapmak isterseniz, bugün manevi doyum noktasına erişebilirsiniz. Ya da sezgisel izlenimlerinize kulak verirseniz, önemli bir şeye ulaşabilirsiniz. Belki bu sezgiler bir rüyayı çözümlemeniz için size bazı ilginç ipuçları verecek olabilir. Ya da belki de sevdiğiniz birinin söyleyeceği ya da yapacağı bir şeyi önceden sezebileceksiniz. Duygularınızı görmezden gelmeyin.

Bugün dikkat etmek ve yeniden yaratmak için hevesli hissedebilirsiniz. Bazenyerinizde sessizce ilerlemek için spot ışığından kaçındığınız için memnuniyet duyarsınız. Ama şimdi biraz takdire ihtiyacın olduğunu fark edebilisiniz. Son zamanlarda çok çalıştınız. Pek çok farklı sorumlulukla ilgileniyorsunuz ve takdir edilmek istiyorsunuz. Kendinizi daha dinamik bir şekilde sunmaktan korkmayın. Liderlik tavrınızı üstlenin ve sorumlu olduğunuzu netleştirin.

Bugün meditasyon için harika bir gün olacak. Projeleriniz henüz şekillendiğinden, kendinizi memnuniyetsiz hissedilebilirsiniz. Çok sabırsızsınız, ama kim değil ki? Bu bekleme süreci yaklaşık 2 ay kadar sürdü, ama artık sona geldiniz. Şu anda gezegenlerin pozisyonu yalnızca sizin için çok önemli olanları düşünmenizi istiyor. Gereksiz projelere başlamayın!

Kendine bugün için çok fazla görev ve sorumluluk yükleme çünkü bunları yapacak gücün kalmayabilir. Bazen çok fazla şey için gönüllü oluyorsun ve enerjin ve ruh halin düşüyor. Biraz kendi kendine vakit geçirirsen; yürüyüş ve meditasyon gibi şeylerle ilgilenirsen kendini daha iyi hissedeceğin kesin.İç dünyanda eski ve yeninin çatışması yaşanabilir. Daha muhafazakar ve eski olan bakış açısı ağır basıyor olabilir. Bu durum, hayata karşı yeni ve sıra dışı olana yöneldiğin takdirde yüzüne daha da çarpacak gibi duruyor. Öyleyse eskiyi bırak yenisini benimse. Eskilerden dersler çıkararak yeni bir gelecek inşa et.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geriye bakıp düşünmek için ideal bir gün. Sakin, net, mantıklı bir zihniniz olduğuna, başkalarının ise fazla öznel, basmakalıp ve saldırgan düşündüğüne kanaat getirmiş olabilirsiniz, ancak aslında durum tam tersi! Bir değişiklik yapıp kendinizi başka birinin yerine koyun ve düşünün: En az onun sizi yargıladığı kadar siz de onu yargılamıyor musunuz?

9 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün seyrine Yay burcunda devam ediyor. Sizlerin de şanslı olduğu bir günü karşınıza getiriyor. Bugün yaptığınız işte veya bulunduğunuz çevrede ilgi odağı olabilirsiniz. Diğer insanların göremediği taraftan olaylara bakmanız başarıyı getirecektir. Bugün sizler için dostlarınıza vakit ayırmak da önemli olacaktır. Sosyal yönünüz sayesinde keyifli, enerjik bir şekilde günü kapatıyorsunuz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toleranslı davranıyorsun!Etrafındaki şartlara ve insanlara anlam veremediğin bir gün geçirebilirsin. Tamam, etrafındakilere oranla daha hedef odaklı ve sorumluluk sahibi hareket ediyor olabilirsin ama özellikle çalışma ortamında birlikte çalıştığın insanlara karşı da daha toleranslı davranmalısın. Ufak tefek beklenmedik harcamalar, günlük bütçe planını bozabilir. İşi gereği sık sık seyahat eden bir Terazi burcuysan, bugün iptal edilen bir yolculuğun söz konusu olabilir. Sevgilisi olmayan bir Kova burcuysan, bugün aşk kapını çalabilir. Evli bir Kova burcuysan, eşin ve ailen arasındaki sorunlara son verecek konuşmalar yapabilirsin.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlarla uzlaşmak zorunda olmadığınızı düşünerek onlara karşı pek fazla mütevazi davranmak istemeyebilirsiniz. Bu konuda biraz daha sakin davranmalısınız.

9 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konularla ilgili işlerinizi tamamlayabilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçireceğiniz zamanlar var. Çıkacağınız yolculuklarla ilgili sorumluluk alıp, karar vermeniz gerekebilir. Bugün iletişimde olduğunuz insanlara karı aşırı tepki vermemeye çalışın. Akşam saatlerinde geleceğinizi belirsiz görebilir ve bunun için edişe duyabilirsiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza dair almanız gereken kararları almak için uygun bir gün. Değişim içerikli bir şeylere imza atmak istiyorsanız hayatınızı bu yönde idame ettirmelisiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu gün sizin için hoş bir gün. Sabır ve disiplin gerektiren tüm görevleri erteleyin. Aşırı müsamaha sindirim sisteminizi altüst ede bilir.

9 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bekarsanız, müjdem var! Eğer hala bekarsanız, bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştırabilir. Sizi daha önce diğer bekar arkadaşlarıyla tanıştırmamışlarsa, arkadaşlarınıza size uyacak birini tanıyıp tanımadıklarını sorun.

9 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken sizi toplumsal ortamlarda aktifleştirecek. Arkadaşlarınızla katılacağınız etkinliklerde çok hoşlanacağınız entelektüel, neşeli biriyle karşılaşabilirsiniz. Dernek toplantılarından önemli kararlar alınabilir. Politik faaliyetlere adım atma girişimlerinde bulunabilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarınız önem kazanır.

9 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kova burcu hayatınızda ne istiyorsanız, yapabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz dönem, tam da böyle bir dönem. Kendiniz ve çevreniz için atacağınız her adım sonuç verecektir. Gücünüzü göstermek için keskin hareketler yapmaktan kaçının. Kariyeriniz konusunda bazı sorunlar ve ardından gelişecek fırsatlar söz konusu olabilir.

9 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; umutlarını ve hayallerini gerçekleştirmek için önümüzdeki bu tatil günlerini değerlendirmek iyi bir fikir olabilir. Sahip olduğun dostlarınla birlikte isteklerinin peşinden koşabilir ve ikili ilişkilerindeki bağları güçlendirebilirsin. Yeni umutlar ve yeni arkadaşlıklar kazanabilir, hayatının değerini, anlamını yeniden şekillendirebilirsin.

9 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 00" R
Ay
Oğlak
06° 42' 43"
Merkür
Koç
16° 26' 42"
Venüs
Koç
29° 17' 51"
Mars
Balık
28° 39' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 07"
Satürn
Balık
16° 27' 10"
Uranüs
Boğa
22° 16' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 50"
Lilith
Başak
23° 11' 04"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>