Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Popüler hissediyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 80%

Ailenizle biraz daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Son birkaç gündür çok yoğundunuz. Çocuklarınız sizinle biraz zaman geçirmek, konuşmak ve oynamak istiyor ya da eşiniz/sevgiliniz sizden daha fazla sevgi bekliyor olabilir. Sevdiklerinize öncelik verin. Bu yakınlık ve paylaşım çin programınızda yer açabilirseniz, aileniz çok sevinecek ve onlarla olan ilişkileriniz çok daha sağlam ve mutlu olacak.

Bugünle ilgili bir şey sizi rahatsız ediyor. Hayatınızın belirli yönlerinden memnun hissetmiyor olabilirsiniz. İşteyken istediğiniz gibi kendinizi ifade etmekte özgür müsünüz? Gelişmeniz için kapatıldığınız beraber yaşaması zor sınırlamalar tarafından baskılanmış hisseden yaratıcılığınız mı? Bu soruları düşünün ancak duygularınızı kontrol altında tutmaya dikkat edin!

Bugün gelirinizi arttırma yönünde bazı önemli bilgiler alabilirsiniz bu yğüzden gözünüzü kulağınızı dört açın. Bu, bugün gerçekleşmesi gereken harika şeylerden sadece bir tanesi. Harika görünüyorsunuz ve insanlar sizin bu sıcak ve samimi tavırlarınız karşısında kayıtsız kalmıyor. Üzerinizdeki bu ışığın keyfini çıkarın. Ne yazık ki sonsuza kadar böyle sürmeyecek.

Belli bir konuya yönelik aşırı derecedeki hassas yaklaşımın seni hemen çıkarımlar yapmaya itiyor ve bu da gerçekleri görmeni engelliyor. Bütün verileri değerlendirmeden hemen varsayımlara girişiyorsun. Büyük ihtimalle, en kötüsünü düşünüyorsun ve bu da seni daha da strese sokuyor. Gerçekliğinden emin olmadığın şeyler için kaygılanmamalısın.Bugün geriye bakıp düşünmek için ideal bir gün. Sakin, net, mantıklı bir zihniniz olduğuna, başkalarının ise fazla öznel, basmakalıp ve saldırgan düşündüğüne kanaat getirmiş olabilirsiniz, ancak aslında durum tam tersi! Bir değişiklik yapıp kendinizi başka birinin yerine koyun ve düşünün: En az onun sizi yargıladığı kadar siz de onu yargılamıyor musunuz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Menüde on seçenek varsa içlerinden yalnızca birini seçmek sizin için zor olabilir. İki veya daha fazla şeyi aynı anda sipariş etmekten çekinmeyin. Kararsızlığın sizi engellemesine ya da yavaşlatmasına izin vermeyin. Bir de bunu olumsuz bir şey olarak görmeyin. Bugünün anahtar kelimesi "akışına bırakmak". Hayallerinizi istediğiniz ve yapabildiğiniz yere kadar genişletin. Davranışlarınızın sorumluluğunu tamamen kabul ettiğiniz oranda keyif alacaksınız.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, Akrep burcundaki seyrine devam ediyor. Sabah oluşan Ay-Mars gergin görünümü nedeniyle siz de kariyer hayatınızda agresif bir tutum takınabilirsiniz. Fikrileriniz uyuşmasa bile bu sabah tepki vermeyin. Nedeniyse haftanın ikinci olumlu gününde olmamız. Venüs ve Jüpiter bu sefer güzellikler getirmeye geliyor. Bu etkiyle beraber yalnızlar için yeni bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Evlilik teklifleri bile yaşanabilir. Kurduğunuz işte maddi getirisi yüksek işlere imza atabilirsiniz. Ay, 17:57-23:34 aralığında boşlukta kaldıktan sonra 23:34 itibariyle Yay burcuna geçiyor.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Popüler hissediyorsun!Mantık gün boyunca düşüncelerine hâkim olacak. Yapman gereken işlerde yarım kalmış duygusu yaşamamanı öneririm. Başka işlere odaklanırken esas konuları atlayabilirsin. Eğer konu içinde ödemeler varsa bir kat daha dikkatli olman gerekebilir. Kariyerin açısından harika bir haber alacaksın. Sevgilisi olan bir Kova burcuysan, geçmişte yaşanan bazı konular tekrar gündeme gelebilir. Geçmişi geçmişte bırakmak için uzun uzadıya konuşman gerekecek. Bugün peş peşe gelen telefonlar ve buluşma teklifleri popüler hissettirecek. Uzun zamandır gitmek istediğin bir mekânda buluşacağın arkadaşlarınla keyifli saatler geçireceksin.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün tutkularınız ve egolarınız partnerinizin hayata bakış açısıyla çakışabilir. Bu yüzden empati yeteneğinizi daha fazla kullanmanız ve karşınızdaki kişiyi çok iyi dinlemeniz gereken bir gündesiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için kararlılık göstereceğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için güçlü bir mücadeleye girişeceğiniz zamanlar var. Gün içinde karşınızdakini anlamaya çalışmak için farkındalığınızı yüksek tutmanızda fayda var. İletişim çatışmaları yaşayabilirsiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata katılacağınız ve farklı bakış açılarını da keyifle geliştirebileceğiniz bugünlerde çevrenizdeki kişilerin söylemleri oldukça dikkatinizi çekecek.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi dinlendirebileceğiniz pozitif ortamlarda yer almalı, iletişim konusunda sakin bir tavır benimsemelisiniz. Ruhunuzu dinlendirecek enerji çalışmaları ve meditasyonlardan faydalanabileceğini bugün, arkanızdan konuşulan bir takım konuları da öğrenebilirsiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük bir hata yapmış olduğunuzu düşünüyorsunuz ama aslında herkesin uzun zamandır unuttuğu ufak bir sorun için gereksiz yere endişeleniyorsunuz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı ifade ederken daha tedbirli davranın. Aklınızdan geçenleri, içinizden gelenleri fazla düşünmeden söyleyebilirsiniz. Tabii bunun sonucunda zor durumda kalmanız mümkün. Kararlarınızı uygulamak için acele etmeyin. Olayların gelişmesini bekleyin. Eski bir tanıdığınıza rastlayabilirsiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Romantik anlamda özgüven problemleri yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda sürekli hayal kırıklığına uğradığınıza dair bazı düşünceleriniz olabilir. Hepsi geçici. Bir iki güne yeniden güzel duygular hissetmeye başlayacaksınız. Birçok Kova burcu, içinde huzur bulacağı bir ilişki yaşıyor veya yaşayacak.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; güne temkinli ve bir o kadar da karamsar başlasan da yaratıcı konuşmalar yapabilir, önemli sözler verebilir ya da alabilirsin. Partnerinle arandaki bağın, ortaklı işlerin beklemediğin güzellikte gelişebilir ve uzun vadeli imzalar içerebilir. Akşamüzeri başkalarıyla zaman geçirmenin keyfine varabilirsin.

8 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 08' 02" R
Ay
Oğlak
07° 24' 09"
Merkür
Koç
16° 27' 34"
Venüs
Koç
29° 21' 42"
Mars
Balık
28° 41' 60"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 50"
Satürn
Balık
16° 27' 26"
Uranüs
Boğa
22° 16' 17"
Neptün
Balık
28° 52' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 01"
Lilith
Başak
23° 11' 25"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:05

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>