Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İçinden geldiği gibi davranıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Birine karşı güçlü bir tutku hissi duyabilirsiniz. Belki de sizinle neredeyse aynı ilgi alanlarına sahip yeni bir arkadaşla tanıştınız. Güçlü bir zihin toplantısı yapabilirsiniz. Bu şekilde sizinle bağlantı kuran birini keşfetmek heyecan verici. Bu, ister güçlü bir arkadaşlık isterse de romantik bir birliktelik olsun, sonuç olumlu olacak. Bu ilişkiyi keşfetmekten korkmayın. Bu kişi sizin için harika bir ruh eşi olabilir.

Rahatlık özlemi, hayatınızdaki küçük ve basit zevkler için bugün girişimci ruhunuza darbe vurabilir. Hiç şimdiki kariyerinize bir süre ara vermeye karar verdiniz mi? Ancak meslektaşlarınızın heyecansızlığı cesaretinizi kırabilir. Her durumda, bugün evde kalmak ve dinlenmek için iyi bir gün olacak.

Beklenmedik talih kuşlarıın yalnızca masalda olduğunu düşünmeyin. Fakat hemen de şans oyunlarına koşturmayın. Onun yerine, size içinizde normalde olduğundan daha fazla güven olduğunu kanıtlayabilecek olan bankacınızla görüşün. Ya da daha iyisi, size sermaye sağlayacak birini bulun. Sadece teklifinizin en iyisi olduğundan emin olun yeter.

Eğer son zamanlarda bir şeyler seni fazlasıyla rahatsız ediyorsa, bugün bu konuya bir el atabilirsin. Belki gazetede ya da televizyonda karşılaştığın bazı görseller seni rahatsız etmiş olabilir. Yakın birisi, sen farkına bile varmadan bu sıkıntıyı aşman konusunda sana destek olacak. İyi arkadaşlıklar böyledir; rahatsız edici hislerden kurtulman konusunda sana destek olurlar...Menüde on seçenek varsa içlerinden yalnızca birini seçmek sizin için zor olabilir. İki veya daha fazla şeyi aynı anda sipariş etmekten çekinmeyin. Kararsızlığın sizi engellemesine ya da yavaşlatmasına izin vermeyin. Bir de bunu olumsuz bir şey olarak görmeyin. Bugünün anahtar kelimesi "akışına bırakmak". Hayallerinizi istediğiniz ve yapabildiğiniz yere kadar genişletin. Davranışlarınızın sorumluluğunu tamamen kabul ettiğiniz oranda keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün incecik bir buz tabakası üzerinde yürüyeceksiniz bu yüzden dinleyenler pek ilgili olmayacağından çok fazla konuşmayın. Aslında bugün, kendi ön yargılarınızla savaşmak için ideal bir gün. Elbette bu her zaman hoşa giden bir yüzleşme değil, fakat son zamanlarda insanlıktan uzak deneyimler yaşadığınız için gerçeklik algınızı biraz değiştirmenin uygun olacağını düşünebilirsiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Akrep burcunda ilerliyor. Sizler için kariyer odaklı bir gün olabilir. Sabretmenizin mükafatını bugün görebilirsiniz. Disiplinli çalışmanız takdir görebilir. Bu güzel haftanın ilk olumlu görünümü bugün oluşuyor. Güneş'in Jüpiter ile yaptığı uyumlu açı sayesinde ilişki hayatınızda şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklıkla yürüttüğünüz işinizde yeni projeler karşınızda çıkabilir.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinden geldiği gibi davranıyorsun!Kendine ve hayatına daha çok önem vermen gerektiğini düşünüyorsun. Bu durum gündelik hayatındaki hal ve hareketlerine bile yansıyabilir. Bugün çevrende bulunan kişilerin ne söylediklerine aldırış etmeyeceksin. İçinden geldiği gibi hareket ederken başkalarının sözlerine göre hareketlerini kısıtlamak sana göre değil. Ancakortamında biraz daha uyumlu bir yapıda olmanarkadaşlarınla ilişkilerini sıcak tutacak. Kendi işini yapan bir Kova burcuysan, ortağın ya da çalışanlarınla fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Evli bir Kova burcuysan, evle ve kendinle ilgili yapacağın değişiklikler, ilişkini ve ruhunu tazeleyecek. Günün sende bıraktığı duyguyla alışveriş yapma isteğin aratabilir.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizle paylaşım içinde olmak ya da ortak bir payda üzerinde birleşmek bugün güzel sonuçlara vesile olabilir. Toplumsal ve yardımsever yönünüz oldukça baskın olabilir.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak arzusu içinde olabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek, kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz, keyifli bir gündesiniz. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak için istekli olabilirsiniz. İkili ilişkilerde öngörülü olmak, çıkacak tartışmaları önleyebilir.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda bir hamle yapmadan önce düşünerek hareket etmelisiniz. Sosyal bir süreçten geçseniz de kendinizi yalnız hissediyor olabilirsiniz

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Siz istekli, daim tetikte ve öğrenmeye hazırsınız. Yeni fikirler üreteceksiniz. İşte detaylar devam eder.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizde fırtına gibi görünen bir durum varmış gibi görünüyor. Havayı temizleyen bir fırtına olabilir, ancak aranızdaki herhangi bir gerilimi de ortaya çıkarabilir. Bu size oldukça bağlı.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcundaki Jüpiter ile Aslan burcundaki Güneş arasındaki olumlu etkileşim, size yeni topluluklar içinde önemli bir rol verecek. Üstlendiğiniz rolün hakkını vereceksiniz. Mistik, spiritüel çalışmalara katılabilir, dernek ve örgütlerin etkinliklerinde aktif rol alabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasından size uzun zamandır ilgi duyan biri aşkını ilan edebilir.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizdeki ahenk, uyum, canlılık sosyal hayatınıza da yansıyor. Değişen ama hareketli bir ruha geçiş yaptınız. Kendinizle ilgili vermeniz gereken kararları doğru tahlil edemeyebilirsiniz. Bu sebeple çevrenizdeki insanlara fikir danışmayı ihmal etmeyin. Beklemediğiniz kaynaklar elde edebilirsiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün zaman kısıtlamalarından dolayı kendini baskı altında hissedebilirsin. Kariyerin için hazırladığın bir proje için ek süre talebinde bulunabilir veya planlamış olduğun bir etkinliği başka bir güne ertelemek isteyebilirsin. Aşk hayatında yolunda gitmeyen durumlara karşı suçlu hissedebilirsin, kendine nazik davranmalısın.

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 03' 48" R
Ay
Koç
18° 14' 35" R
Merkür
Koç
20° 14' 48"
Venüs
Boğa
08° 09' 37"
Mars
Koç
04° 11' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 06"
Satürn
Balık
17° 04' 09"
Uranüs
Boğa
22° 40' 52"
Neptün
Balık
29° 04' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 56"
Lilith
Başak
23° 58' 57"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>