Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlgi çekiyorsunuz. Hayata bağlılığınız sizi cıvıl, cıvıl biri yapıyor. Size yönelen ilgileri fark ediyor, tepki vermeyi belki de geleceğe bırakıyorsunuz. bugünlerde aşka kapalı olduğunuz çok belli.

Kıskanç ve hırslı birihayatınızı gittikçe zevksizleştiriyor. İki arkadaşınızla çok başka bir alanda bazı araştırmalarınız var. Umut verici doneler alıyor, potansiyel işinizin hazırlığını hızlandırıyorsunuz.

İyi kazancın çalışmayla çok alakalı olmadığını, tümüyle işin türüne bağlı olduğunu düşünüyorsunuz. Bu nedenle para sıkıntınızda kendinizi aklıyorsunuz. Yeniprojeniz sizi kalkındıracağa benziyor.

Çok sevip çok değer verdiğiniz bazı insanlara bu duygularınızı nedense uzaktan gösteriyorsunuz. Oysa zamanınız da moraliniz de onları arayıp sormanıza hiç engel değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Merkür bugün burç değiştiriyor veve kariyer konularında sizi çok daha hareketli kılıyor. Hedefleriniz, planlarınızla ilgili olgun, deneyimli, sizden yaşça büyük kişilerin görüş ve fikirlerini alabilirsiniz. Yönetici konumundaki kişilerle daha sık görüşebilirsiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 01:02 Ay-Mars görünümü, mesleki konularda ve toplumla alakalı ilişkilerimizde kendimizi pek huzurlu ve rahat hissetmeyiz. Özgürce hareket etmek, hedefimize uygun şekilde insanlarla bağlantı kurmaktan yanayız. İşine gelen gelir, gelmeyen de kendi bilir diyerek tepkide bulunabiliriz. Saat 01:15 Ay-Venüs kavuşumu etkisiyle, bir çok meseleyi önceden sezebilme gücünüz yükseliyor. Kariyer hayatınızda otoritenizi kabul ettirmekten yanasınız. İş ilişkilerinde çıkarlarını düşünen, üzerinizde baskı kurmaya çalışan kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Saat 05:29 Venüs-Mars görünümü, toplumla birebir ilişkimizi, girişim ve görüşmeleri yavaşlatıcı, bazen de yanlış anlaşılma nedeniyle zorlaştırıcıdır. Venüs gerilediği için, herkes kendine göre hayata bakıyor. Kendi gücü veya durumuna göre ele alıyor. Bu yüzden biraz çıkarlar çatışması yaşanıyor. Bizim hedefe varmak isteğimiz daha fazla efor sarfetmemiz anlamına geliyor. Bugünlerde yapılacak görüşmeler Kasım ortası tekrar gündeme gelir. Bugünlerde karşılaştığımız durumlar eskiyi hatırlatabilir. Düzelecektir. Biraz beklemekte yarar var. Saat 08:12 Ay-Neptün görünümü, ideallerinizi gerçekleştirmek anlamında size yardımcıdır. Burada en önemli nokta, gelir ve gider dengenizi sarsabilecek dağılmanıza yol açabilecek kararlar almamaktır. Bütçenize mutlaka özen gösteriniz. Saat 09:05 Merkür-Kuzey düğüm görünümü,hayatınız, ortaklık veya özel ilişkilerde fikirsel anlaşmazlığın işaretçisidir. Tabii ki herkes kendi çıkarını düşünür veya işine geldiği gibi konuşur. Ancak sizi asıl üzen nokta, içten pazarlıklı olunmasıdır. Açık ve dürüst olunmadığında kızarsınız. Bu saatte bu konularda ilerlemek, uzlaşmak zordur. Saat 16:23 Ay-Pluto görünümü, bizi derinlikli düşünmeye sevk ediyor. Bir yandan kimse bizi hafife almasın istiyoruz diğer yandan var gücümüzle mücadele etmemiz gerektiğinin farkındayız. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,

11 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her konudaki endişeli tavrın çevrendekiler üzerinde olumsuz etki yaratıyor. İş hayatında yaşadığın stresten dolayı zor zamanlar geçiriyorsun, gökyüzü biraz daha sabırlı davranman gerektiğini söylüyor. Yöneticinle yapacağın görüşmeler aranızdaki iplerin gerilmesine neden olabilir. Sakinliğini korumanda fayda var. Birlikteliği olan bir Kova burcuysan, eleştirilerinin dozunu iyi ayarlamanda fayda var. Birlikte olduğun insan yaptığın jestlerin hatırına susmayı tercih edebilir. Fakat onun susması, kırılmadığı anlamına gelmez? Kilo problemi olan bir Kova burcuysan, beslenme alışkanlıklarını düzene sokma kararı alabilirsin.

11 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili konuların ön planda olacağı bugünde, stressiz birortamı oluşturmak için yeni kararlar verebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hedeflerinize odaklı olmanız iyi. Bugün hedeflerinize ulaşmak için yaratıcılığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Annenizle ilgili konular bunalmanıza neden olabilir. Uğraştığınız işleri tamamlamak için bazı konulara daha fazla önem verebilirsiniz. İlişkilerinizde anlaşmazlıklar olabilir.

11 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yatırımlarla ilgili konularda her ayrıntıyı önemseyin. Beklenmedik büyük kazançlar elde edebilirsiniz.

10 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keyifli, enerjik ve rahat olduğunuz bir dönemde bulunuyorsunuz. Sosyal faaliyetlerde bulunabilir, dost davetlerinde eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte yepyeni kararlar alabilir, geleceğe yönelik planlarınızı uygulamak üzere harekete geçebilirsiniz. Anlayışınız yüksek.

11 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer fırsatları, girişimlerden sonuç alma imkanları olabilir. Geçmişten gelen, uzun vadeye yayılmış işlerde hareketlenmeler olası. İşin finansal kısmı biraz daha bekletebilir ancak süreç verimli olacaktır.

11 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler güne damgasını vurur. Aniden bir seyahate çıkarak hayatınızın en heyecanlı gününü yaşayabilirsiniz. Sıra dışı mekanlar ve insanlar ilginizi çeker. Kardeş ve yakın akrabalarla ilişkilerde değişiklikler meydana gelir. Kopmalar yaşanabilir. Komşularınızla bugün iyi geçinin. Sonra üzülen siz olursunuz. Araba kullanırken dikkatli olmakta fayda var.

11 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

11 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 04' 40" R
Ay
Yay
23° 07' 48"
Merkür
Koç
16° 12' 20"
Venüs
Koç
28° 01' 20"
Mars
Balık
27° 51' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 40"
Satürn
Balık
16° 21' 34"
Uranüs
Boğa
22° 12' 34"
Neptün
Balık
28° 50' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 18"
Lilith
Başak
23° 04' 11"
True Node
Koç
15° 27' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>