Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostlarınız kendinizi küçülttüğünüzü, karşınızdakini de abarttığınızı düşünüyorlar. Ona çok ısrarcı davranıyorsunuz. Onun sizden ne kadar uzakta olduğunu net olarak göremiyorsunuz

İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüştürme niyeti içine gireceksiniz. İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor

Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olacak. Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Çevrenizde art niyetli insanlar yok, ama yine de edilgenlikten kurtulmanız gerekiyor. Bazı durumlarda aldığınız kararlar size ait olmuyor. Bazı insanları diğerlerinden ayırıyor onlara danışmanlarınızmış gibi davranıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sanki içinizde sizi bastıran ikinci bir kişilik var gibi. Oldukça cesaretli biri olmanıza rağmen yapmak istediğiniz birçok şeyi yapamıyorsunuz. Vaktiyle göze alabildiğiniz şeylere bugünlerde cesaret gösteremiyorsunuz. İki arkadaşınızın birgirişimini yanlış bulacak, engellemeye çalışacaksınız. Aile içinde sizi çok mutlu eden biri var.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 04:10 itibariyle etkili olacak Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde, sevmek ve sevilmek arzunuz yoğundur. Nezaketiniz, cana yakınlığınız ve nezaketiniz sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlamanız mümkün değildir. Çünkü her anı gayet hoş ve zevkli paylaşımlarla doludur. Her ne kadar sözlerinizde kendi ilgi alanlarınızı ön planda tutmaya çalışsanız da, sizinle sohbet bu saatlerde oldukça zevklidir. Ay-Terazi burcu geçişi sakinleşmemizi, dengeli düşünmemizi sağlayıcıdır. Konfor duygumuz ön plandadır. Güzelliği huzuru ve ilişkimizi fazlasıyla önemseriz. Son trendleri takip ederiz. İnternet üzerinden alışverişte bulunabiliriz. Keyifli bir gün geçirebiliriz. Saat 07:37 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, geleceğimizi garanti altına alacak şekilde düşünüyoruz. İş hayatında, eğitim veya her konuda kendimizi güçlü şekilde ifade etmek istiyoruz. Paylaşıma dönük, adaletli ve karşılıklı güvene dayalı bir ilişkiden yanayız. Tercihlerimizi yaparken, yarınlarımızı düşüneceğiz. Saat 09:48 Ay-Satürn görünümü, duygularımızı anlayabilecek insanlarla konuşmayı tercih ediyoruz. Sorumluluklar bizi yoruyor. Gönlümüzce günü geçirmek arzumuz yoğun. Ancak bu öyle kolay gözükmüyor. Saat 19:35 Ay-Mars görünümü, girişimci olmanızı sağlar. Bu saatlerde cesaretiniz yükselir. İlişkiniz güçlenir ve kendinizi gayet iyi hissedersiniz. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

8 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarının yönlendirmelerine açık olduğun bir gün. Pazartesi sendromundan uzak tatlı bir güne hazır mısın? Rüzgâra karşı yürümek yerine, kendini akıntıya bırakmaya karar vereceksin. İş arayışında olan bir Kova burcuysan, bir arkadaşından gelecekteklifine sıcak bakabilirsin. Eğer platonik olarak hoşlandığın biri varsa, onun sana karşı olan davranışlarındaki olumlu değişimler sana aşk şarkıları söyletebilir. Aile bireyleri arasında yaşanacak olan kısa süreli bir tartışma keyfini kaçırabilir. Eğer olayı büyütmezsen bu tartışma devamlı bir gerginliğe dönüşmeden ortadan kalkacaktır. Sorunlu birtakım ilişkilerden artık kurtulmak istediğinin farkına varabilirsin.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak maddi konular, para ve yatırım işleri gündeminizde olabilir. Alım satım, vergi ve miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Hırslı, iddialı ve mücadeleci yönünüzü ortaya koyabilirsiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili gelişmeler ya da uzaklara ait konular gündeminizi hareketlendirebilir. Yeni alanlara açılmak için planlar yapabilirsiniz. İnanç ve düşüncelerinizi paylaşacağınız bir gündesiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı iletişiminizle halledebileceksiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte sohbet etmek keyif verecektir.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yıldızlar düğün planlarınız için sizi teşvik etmeye başlayacak. Ertelediğiniz kararları öne alabilirsiniz!

8 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde, toplantı, takım çalışmaları, seminerler ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alarak sosyal ortamlarda enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, iletişim yeteneklerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçici olarak yorgunluk ve motivasyon kaybı hissedebileceğiniz bir zamandan geçeceksiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolambaçsız, dürüst ve direkt olmak önemli. Adalet arayışınız sonuç verebilir. Toplamda beklediğiniz sonuçlar gelmese de yola devam ettirecek içsel motivasyon sağlanacaktır.Gün boyu önemli konularda akıl danışmak uzun vadeli sorunların önüne geçer.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bazı haberler keyfinizi yerine getirecek. Uzaklarda bulunan dostlarınızla görüşebilir, planlarınızı onlarla paylaşabilirsiniz. Farklı isteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı olmalısınız.

8 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

8 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 11" R
Ay
Oğlak
02° 40' 27"
Merkür
Koç
16° 21' 56"
Venüs
Koç
28° 55' 15"
Mars
Balık
28° 25' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 51"
Satürn
Balık
16° 25' 31"
Uranüs
Boğa
22° 15' 04"
Neptün
Balık
28° 51' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 48"
Lilith
Başak
23° 09' 02"
True Node
Koç
15° 25' 08"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>