Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun bütün aramaları, kendini bağışlatma çabaları bir işe yaramıyor. Size yapılanı hak etmediğinizi, ama bu yaptıklarınızın fazlasıyla hak edildiği düşüncesindesiniz. Bunun çifte standart olduğunu göremeyecek kadar kızgınsınız.

Akşam saatlerine doğru bir toplantınız var. İş yaşamınızdaki kronikleşmiş bir sürtüşme herkesin sorunu haline geldi. Bu sürtüşme ortadan kalkmadan çalışılamayacağı inancıyla bu konuyu tartışacaksınız.

Biraz zorlanıyorsunuz, ama eskide kalan darlıklarınızla kıyasladığınızda bir refah dönemi yaşadığınızı görüyorsunuz. İki alacaklınızdan biri, vadeyi uzatma teklifinizi geri çevirecek.

Epeyce süren bir küskünlük döneminin arkasından yeniden bir araya geldiğiniz bir gurubun içindeki yabancı bir yüz, bugünlerde belleğinize yerleşecek. Bu kişiyle sonradan alıp veremeyeceğiniz bir şeyleriniz olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma ortamınızda ve günlük yaşamınızda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Detaylar ve hesap işleriyle uğraşmanız gerekebilir. Çalışkan ve üretken olacağınız bir gündesiniz. Seyahatlerde planlı, düzenli olmak sizi zihinsel olarak daha az yoracaktır.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 03:03 Merkür-Pluto görünümü, birkaç gün boyunca yapılacak işlerin, atılacak adımların iyi analiz edilmesini gerektiriyor. Ben böyle istiyorum demek yerine, ortam ve koşullar göz önüne alınırsa başarılı olabiliriz. Yenilikler, değişim ve dönüşüm sizin önünüzde yeni kapılar aralıyor. Önemli olan önceliklerinizi saptamak, bilgilenmek ve tecrübe sahibi olmaktır. Bireysel düşünmek yerine, başkalarıyla ilişkinizi, iletişiminizi güçlü tutarsanız kazanan siz olursunuz. Saat 05:10 Ay-Pluto karşıtlığı, duygusal derinlik ve bazen kontrolümü yitiriyormuş gibi hissetmemize neden olabilir. Benim tavsiyem böyle anlarda yeni bir karar vermeyiniz. Saat 05:27 Ay-Merkür görünümü,hayatınızda veya günlük yaşantınızda insanların size karşı hassas düşünmelerini, konuşmalarını beklersiniz. Siz adil düşünürken, birlerinin üzerinize gelmesi canınızı sıkar. Yapılanların görülmesini, nankörlük edilmemesini istersiniz. Saat 11:33 - 4 Ekim saat 00:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Çevrenizdeki insanlar hayata olumlu bakan kişilerse, kendinizi huzurlu hissedersiniz. Pozitif düşünen insanlarla olmak hoşunuza gider. Ailevi meseleler üzerinde hassasiyet gösterebilirsiniz. Hayatınızdaki tüm gerekli, gereksizleri ayırmak ve boşu boşuna zaman kaybetmek istemezsiniz. Değer verdiklerimiz ve değer gördüklerimizle çevrili bir dünyada yaşamamız dileğimle,,

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak. Sosyal ilişkilerde samimiyetin ve dürüstlüğün ön plana çıktığı bir gün. Etrafındaki insanların hayatında üstlendiğin roller, daha çok ön plana çıkabilir. Daha önce kalbini yoran kişi, zamanla değişmiş olabilir mi? Tek yolu yeniden yaşayıp, görmek değil. Zarar ve kayıpları en aza indirmek yine senin elinde. Kendi hayatınla ilgili değişimleri yine kendin kontrol ettiğin günlerdesin. Bunu da başarabilirsin; güven kendine! Evli bir Kova burcuysan, eşinle hafta sonu planı yapabilirsin. Akşam saatlerinde yakın arkadaşlarınla program yapabilirsin. Grup aktivitelerine önderlik etmek adına ideal bir gün.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık ile ilgili konularda bazı takıntılarınız olabilir ve bunun sonucu olarak endişeli davranışlar sergileyebilirsiniz. Kendinizi şüphelendiğiniz konularda aydınlatmaya çalışmalı ve özellikle duygusal sağlığınızı koruma altına almalısınız.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarla daha çok ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi daha maceracı hissedebilir, ertelediğiniz bazı konuları tekrar gündeminize alabilirsiniz. Gelecek planlarınızda mücadele gerektiren koşullar olabilir. Otorite olan kişilerle tartışma içinde olmamanızda fayda var. Gün içinde duygusal olarak fazla sorumluluk altında olduğunuzu hissedebilirsiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyük değişiklikler ve fırsatlar sizi bekliyor. Olumsuz alışkanlıklardan uzaklaşıyorsunuz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moraliniz ve kendinize olan güveniniz yükseliyor. Sevdiğinizle aranızdaki sorunları çözümlemeye başlayabilir, anlayışlı davranabilirsiniz. Parasal konulara yönelik yeni planlar yapmaya başlayacak ve arkadaşlarınızdan fikirlerinizi desteklemelerini isteyeceksiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yurtdışı kaynaklı işler, projeler gündem olabilir. Beklentileriniz karşılanabilir ancak işleri, onay almadan önce son bir kez gözden geçirmekte fayda var. Sabırsız davranıp akışı bozmayın. Teknik konulara dikkat edin.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda seyahat eden Ay sizi duygu selinin içine çekecek. Her ne kadar mantık insanı olsanız da, hislerle buluşmanız size iyi gelir. Çalışma arkadaşlarınızın yumuşak, sevgi dolu yaklaşımı size yardımcı olmaları günün paha biçilemez enerjisidir. Herkese yardım etmek, iyilik yapmak, yedirmek içirmek için harika bir gün. Toplumsal çalışmalara katılabilirsiniz.

3 Ekim 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

3 Ekim 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 17' 57" R
Ay
İkizler
21° 07' 45" R
Merkür
Koç
24° 07' 12"
Venüs
Boğa
13° 32' 60"
Mars
Koç
07° 33' 26"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 54"
Satürn
Balık
17° 24' 53"
Uranüs
Boğa
22° 56' 06"
Neptün
Balık
29° 11' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 07"
Lilith
Başak
24° 28' 04"
True Node
Koç
15° 09' 50"
Son Güncelleme : 10/05/2024 14:33

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>